Mad og drikkevarerOpskrifter

Detaljeret vaffel vaffel opskrift på Sovjet, eller hvordan man laver en lækker wiener wienerbrød

Opskrift vafler til vaffel Sovjet indeholder enkle og tilgængelige ingredienser. I dag vil vi se på i detaljer, hvordan man laver en lækker, blød og blid wiener wienerbrød, der som barn, vi alle elskede.

Stepping vaffel opskrift til vaffel sovjetiske

Nødvendige ingredienser for basen:

  • sand sukker - 110 g;
  • sigtet hvedemel - 350 g;
  • indhold maksimale mælkefedt frisk - 1 kop;
  • store æg - 3 stk;.
  • frisk smør - 220 g;
  • friskpresset citronsaft - 1 stor ske;
  • Soda spisning - dessertske med en slide;
  • vegetabilsk olie lugtfri - 45 ml (til smøring form).

blanding baser

Opskriften på vafler ævle sovjetiske indebærer anvendelse af kun smør. Efter alt, hvis du laver dejen for denne dessert af margarine, kan det have en meget behagelig smag og lugt. Således er den frisk olie der kræves for at sætte i en stor skål og smelte over meget svag varme. Derefter er det nødvendigt, at produktet køle lidt og hæld sukker til det. Hvis du ønsker at få en sød fad, så er denne ingrediens du kan tilføje lidt mere end de ovennævnte.

Det er også en opskrift på vaffel vaffel dej indeholder i sit medlemskab æg. Før du kan tilføje dem til den smeltede smør, æg brug for meget til at ryste op med hjælp af den krone eller mixer. Endvidere bør den resulterende blanding slukke soda spiseskefuld friskpresset citronsaft og hæld mel. Som et resultat, bør du have en base med konsistensen af tyk creme. Hvis du laver en dej stejlere, vil vafler være hårde og usmageligt.

Forberedelse af køkkenmaskiner

Det er værd at bemærke, at opskriften på vafler ævle sovjetiske kun relevant for de husmødre, der har en sådan anordning er tilgængelig. Denne enhed bør sættes på et stærkt brand, og derpå smøre den lille mængde olie (solsikke). Hvis du ikke udføre denne procedure, cookies under bagning bare holde sig til overfladen af skålen end ødelægge hele din dessert.

varmebehandling

Når dejen er klar, rød-hot-hot vaffeljern, ved sin nedre vinge er forpligtet til at lægge en halv ske aromatiske baser, og derefter at lukke indretningen og hold det ved lav varme i 4 minutter på hver side. I løbet af denne korte tid de wiener wafers bliver frodig, blød og meget smuk. Yderligere færdige produkter, der kræves for at fjerne fra indretningen ved at ryste den over en skæring bord eller stor plade. Hvis leveren er dårlige afgår fra opvasken, kan det lirke stikket og derefter re-olieret vaffeljern og sætte en ny ramme parti.

Hvordan til at tjene dessert

Som du kan se, er vafler opskrift på sovjetisk vaffeljern ikke de dyre ingredienser, men produktet stadig viser sig meget velsmagende og smukt. Det er ønskeligt at præsentere til tabellen i en kold eller varm tilstand, sammen med varm te. Top wiener wienerbrød anbefales at hælde sød sirup, honning eller kondenseret mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.