Mad og drikkevarerOpskrifter

Kyllingebryst med ris: opskrifter til hverdag og ferie

Enhver kvinde bestræber sig på at brødføde en familie velsmagende, hjertelig og ikke for dyrt. Og dermed vil det helt sikkert hjælpe en skål ligesom kyllingebryst med ris. Opskrifter, der omfatter disse ingredienser kan være meget simpelt, og kan give en meget elegant resultat. Det hele afhænger af, hvor meget tid du har til at forberede, hvad ingredienser Put i menuen, og hvad der gør - hver dag eller festligt. En ekstra bonus er muligt at antage, at kyllingebryst med ris er velegnet til selv de mennesker, der sidder på en diæt og børn. Den finder dog ikke afvise og voksne med kræsne smag.

Salat "meget elegant"

Lad os starte med forretter. Uden dem, vil ethvert bord være behæftet med fejl og kedeligt. Vi foreslår at begynde at forberede salaten: kyllingebryst, ris, krydderier og peber i særlige udgifter ingen vil komme ind. En parabol således opnået tilstrækkelig nærende, smuk og tung.

To mangefarvet peber skåret i tynde strimler og marinere. For at fylde med citronskal fjernes og knuses, her er det er klemt sin saft, alle blandet med en tredje kopper vegetabilsk olie. Marinade hældes halm peber og sat i 7-8 minutter. i mikrobølgeovnen.

Mens køler peber, kogt parboiled ris med lange bønner (en halv kop). Parallel afvisninger kylling og ristede til en smuk "Sun", derefter i tynde skiver. Alle komponenter kombineres, krydret cook skøn knust hvidløg, salt og paprika. Infusion skjuler salat i køleskabet, hvor mindst en time.

Eternal tema: pilaf

På den anden eller middag er en rigtig god idé pilaf. Og forberede en ris med kyllingebryst i multivarka kan hurtigt og samtidigt gør andre ting. For ham er to store løg hakkede i en skål på en bagning drift opvarmet olie, hvor grøntsager og pripuskayut til en lys blush. Derefter stævnen hældes revne gulerødder - to store rod. Når blødgjort gulerodschips er kyllingestykker tilsat (600 g) og venstre indtil skorpen. Følgende er lagt fire fed knust hvidløg, foretrukne krydderier, og efter blanding, to fulde kopper ris. Vand hældes så det overlapper fingeren niveau af korn. Låget lukker, den er slået til "pilaf". Når klokken timeren, er programmet overføres til den bageste, og skålen infunderes i ti minutter.

Kyllingebryst med ris og svampe

Multivarka ikke fik? Det betyder ikke noget for at producere lækre retter nok for almindelige plader. For eksempel, forbrugerne mindeværdige øjeblik forlader kyllingebryst med ris kogt i en stegepande.

Et pund brysterne skåret i tern, tilsæt lidt salt, podperchivaetsya, venstre i fem minutter, og efter paneer med mel. Steg kylling brug over medium varme, omrøring indtil glat tan. Så kødet fjernes fra panden, og i stedet to terninger, der er pærer. De gryderet indtil de er bløde, og derefter at hælde zazharki kvartaler tredjedele af et kilo svampe, og stegt alle sammen seks minutter. Endvidere Rygskålen bryst og straks hældt i en halv liter medium fedtindhold creme fraiche. Quenching fortsatte indtil tyk sauce; denne gang vil være nok til at koge ris. Det sluttes direkte til en side parabol med kylling på en tallerken og drys med hakket dild.

Ost, tomater, ris, kylling

Ikke mindre velsmagende det viser sig kyllingebryst med ris i ovnen. Til denne delikatesse kryds igen kogte separat til parathed smuldrende. Det eneste forbehold: undtagen salt, ris brug for mere smag og peber, tilsætte den til det lettest.

Bryst skæres tværs i forholdsvis tykke skiver (få 3-4 stykker), lidt hopper, saltet og peber. Chops stegt på høj varme, så skorpen dukkede op, men inde i kødet var ikke helt klar. De tilføjer op til en bradepande, eller blot i en dyb pande. Anbragt oven på tomat i en halv centimeter tykke cirkler, og på dem - hakket persille, hvidløg blandet med tryk. Top design tynd smurt rundhåndet drysset med creme fraiche og revet ost. Bag det vil være omkring seks minutter. Readiness kan bestemmes ved farven på ost skorpe. Chops er placeret på en stor plade af ris og side retter, som du kan drys med krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.