TravelingHoteller

Privat hotel "Akropolis", Divnomorskoe: beskrivelse, anmeldelser

Vil du have en god hvile på Sortehavskysten og nyde den lokale gæstfrihed? Så skal du besøge en lille landsby kaldet Divnomorskoe. Hoteller og hoteller er tilgængelige for enhver smag og pung, og på grund af at dette sted ikke er meget stort, vil vejen til havet ikke være lang alligevel.

Vidunderlig landsby ved havet

Beliggende i en forstad til den berømte udvej byen Gelendzhik, er landsbyen Divnomorskoe et ret besøgt sted på kysten af Krasnodar Territory.

Landsbyens navn taler for sig selv. I dette vidunderlige og velholdte sted er alt skabt for at resten af hver gæst, der kom her, var den bedste. En række infrastrukturer giver dig mulighed for at imødekomme alle turisters behov: Der er en række caféer og restauranter, butikker, souvenirbutikker, rejsebureau, forlystelsespark og endda en vandland.

I landsbyen Divnomorskoe ligger hotellerne hovedsageligt i centrum, langs gaderne i Kirov og Lenin. Her er smukke strande, dækket af små småsten. Vand i havet i landsbyen betragtes som en af de reneste i regionen på grund af, hvad dette feriested er meget populært blandt feriegæster. Langs kysten strækker sig et smukt dal med et snehvidt hegn, der minder om Gelendzhik-dæmningen. Det er behageligt at gå langs det både om eftermiddagen og om aftenen i lyset af stjerner og lanterne.

Det er blandt al denne skønhed og smukke luft, fyldt med duften af Pitsunda fyr, og det private hotel "Akropolis" (Divnomorskoe) er beliggende, som kan blive et vidunderligt sted for resten af enhver turist.

"Akropolis" nær Gelendzhik

Hotellet åbner sine døre for alle dem, der ønsker den 1. maj og fortsætter med at arbejde indtil 15. oktober. Her vil elskere, familier med børn i alle aldre og venners virksomheder mødes med glæde.

Hotel "Akropolis" (Divnomorskoe) omfatter to boliger, beliggende på et indhegnet hyggeligt område. Begge er fire-etagers moderne bygninger med meget smuk arkitektur. Det stolte navn er hotellet modtaget fra alle de berømte seværdigheder i Athen. På et lille anlagt område, som har "Akropolis" (Divnomorskoe), er der forskellige underholdningstyper, der passer til gæster i alle aldre.

Egen strand på hotellet der, ligesom de fleste hoteller og gæstehuse i Divnomorsky. Men til den smukke bystrand fra hotellet for kun at gå 5-7 minutter. På vejen vil gæsterne møde alle slags butikker og caféer.

Vi leder efter "Akropolis" i Divnomorsky

Hotel "Akropolis" (Divnomorskoe) ligger i krydset mellem Kirov og Chernomorskaya gaderne. I nærheden er der andre gæstehuse, men indskriften øverst i bygningen kan nøjagtigt fremhæve hotellet af interesse for turister.

Du kan komme til "Akropolis" både på din personlige transport og på den offentlige. På din egen bil skal du køre på den føderale motorvej M-4 gennem Krasnodar og Dzhubga, følg skiltet for at vende til side Divnomorsky, der ikke når Gelendzhik. Hvis turisterne rejser fra Novorossiysk, skal de køre Gelendzhik og derefter dreje til landsbyens side.

Den hurtigste måde at komme til hotellet "Akropolis" (Divnomorskoe) bliver flyet til lufthavnen i Gelendzhik, og derefter en taxa eller en overførsel, bestilt fra hotellet. De, der kan lide at køre med tog, kan nå stationen Novorossiysk og derfra kommer der offentlig transport i Divnomorskoe. Også i Gelendzhik er der en busstation, hvor du kan tage en bus fra forskellige byer i Rusland.

Adresse og telefonnummer på hotellet

Turister vil ikke have nogen problemer med at komme til hotellet "Akropolis", hvis de skriver ned sin nøjagtige adresse. Det er beliggende i landsbyen Divnomorskoe på Chernomorskaya Street, i huset 10 / 1a. Om nødvendigt kan hotellet kontaktes af følgende numre: 8-86141-632-37 og 8-918-311-14-55.

Værelser hotel

Værelserne på hotellet "Akropolis" (Divnomorskoe) er beliggende i begge bygninger. Blandt dem er der forskellige muligheder for standard-, familieværelser og juniorsuiter. Enhver af dem vil tilbyde gæsterne alle de nødvendige møbler til leve, aircondition, køleskab, tv, badeværelse. Alle værelser over stueetagen har balkoner.

Standard værelser på hotellet er et-værelse og to-værelse. 1-værelses lejligheder er dobbelt og tredobbelt. Hver har en dobbeltseng, en foldet lænestol, natborde, en indbygget garderobe, en tørretumbler og et bord med stole. Dobbeltseng er en ekstra seng. To-værelsesstandarder er designet til at rumme fire personer. Et værelse her er en stue med en sofa, den anden er et soveværelse med en bred seng.

Juniorsuiterne er opdelt i dobbelt- og tredobbeltværelser, mens i hver af dem en ekstra plads er meningen. De er udstyret med et køkken, en garderobe, en sofa og en lænestol, en individuel safe, et bord med redskaber og en elkedel. Badeværelset har en hårtørrer.

Familieværelser består af et eller to værelser. Begge typer er designet til fire gæster på de vigtigste steder, men der er yderligere plads i toværelseslejlighederne. Denne kategori af værelser er udstyret næsten som en juniorsuite. Men de har også et toiletbord, en mikrobølgeovn og en dvd-afspiller.

Hvor mange penge har jeg brug for

Omkostningerne ved at leve vil glæde alle dem, der valgte badebyen Divnomorskoe til deres ferie. "Akropolis" -priserne for deres værelser er blevet bestemt afhængigt af opholdstiden i dem.

Så den billigste hviletid her er hele maj måned. Prisen på værelser på dette tidspunkt starter fra 1500 rubler. Til en dobbelt standard og når 3000 til ethvert familieværelse.

I første halvdel af juni kostede standardværelserne 2200 rubler. For en dobbelt, 2800 rubler. For tredobbelt og 3000 rubler. For to-værelse. Junior suiter vil koste 2800 og 3300 rubler. Og familierum på 4100 rubler. Den anden halvdel af juni er dyrere: prisen pr. Dag starter fra 2800 rubler. I et standard dobbeltværelse og når 4700 rubler. I familien.

I første halvdel af juli skal tallene betale fra 3000 rubler. For en standard dobbelt for op til 5500 rubler. For familien.

Fra 15. juli til 25. august fortsætter hotellet den dyreste årstid:

- Dobbelt standard koster 3.700 rubler, to-værelse-5500 rubler;

- Triple standard og dobbelt junior suite vil koste 4200 rubler;

- en junior suite til tre koster 4800 rubler

- Familieværelse - 6000 g., To-værelse - 6600 gnid.

Fra 26. august til 9. september er prisklassen som følger: fra 2500 rubler. For en dobbelt standard til 4300 rubler. For et familieværelse. I slutningen af september og til slutningen af hotellet er leveomkostningerne 1700 rubler. I den billigste standard værelse og 3300 rubler. I familien.

Hvad kan Akropolis gæster bruge?

Alle, der hviler på Acropolis Hotel, har et opbevaringsrum og gratis internetadgang. Turister kan drage fordel af den lokale pool, legeplads for børn, grillplads og køkken, hoppe på trampoliner og spille brætspil, som er tilgængelige på hotellet. Der er også et bibliotek, et strygejern og strygebræt. For børn er diskoteker organiseret, og for de små er der en seng på værelset gratis.

For et ekstra gebyr tilbyder hotellet en sauna, tennis og billard. Også nødt til at betale for parkering bilen.

Anmeldelser af turister på "Akropolis"

Alle gæster på hotellet "Akropolis" (Divnomorskoe) anmeldelser om deres ferie og deres indtryk af opholdet er helt villige. Turister, der har besøgt her, bemærker især, at dette sted er perfekt til børn, for dem er der en masse underholdning. Jeg kan godt lide vores landsmænd og venlige hotelpersonale og pæne værelser med gode møbler.

Nogle har lidt forstyrret balkonerne, som for det meste har udgang fra flere værelser. Også ganske ofte her er det støjende, for ved siden af det er et travlt kryds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.