Nyheder og SamfundKultur

Hvad er kreativitet? Og hvordan man kan udvikle det?

Dette ord hører vi oftere og oftere. Ofte kan det resumé findes ordlyd: "Den kreative og originale." Men frem til udgangen, men vi ved, hvordan det påvirker vores opfattelse af en potentiel arbejdsgiver. Men i virkeligheden, det er kreativitet? Og hvordan man behandler det? Ifølge ordbogen, kreativitet - er "at skabe noget nyt og originalt." Ved at udvide og supplere definitionen af, hvad kreativitet er, kan det hævdes, at det er "en mental proces, drift, hvilket indebærer oprettelsen af nye ideer, koncepter eller nye foreninger, forholdet til de eksisterende ideer og koncepter." Kreativ tænkning fører til en virkelig innovative og effektive løsninger. Mange tror, at udtrykket "arbejde" definerer, hvad der er kreativitet i enhver forstand. Det er i virkeligheden, bare evnen til at skabe noget nyt.

Hvad er forskellen på en person, der anses for at være kreativ, fra alle de andre? I sit arbejde "Kreativitet, kreativitet og konstante krænkelse?" psykologer, der beskæftiger sig med dette problem, peger på, at der i mange lande ordet "kreative" ( "Creatifs", "kreative", "Creativo"). Det er fra den synsvinkel kreativ selvudfoldelse og kreativitet.

Men det er umuligt at forvirre de grundlæggende begreber. Der er betydelige forskelle mellem kreativitet og kreativitet. Hvad er kreativitet? Dette er en funktion, der kan karakterisere og kreativ person, og genstanden for hendes indsats (nye plakater til filmen, for eksempel kreativitet). Mens kreativitet - snarere en proces, en slags fænomen, løftet, mens det konkrete arbejde normalt er forbundet med visse beslutninger.

Meget ofte sker det, at vi angiver karaktertræk i CV er kun fordi det er påkrævet. Ikke overraskende, vil det være vigtigt for vores arbejde, og vores arbejdsgivere. Selv hvis vi tror, at vi - kreative mennesker, vi præsenterer en sammenfatning af den kreative, i virkeligheden, kan det være langt fra. Der er en uudtalt princip: jo mere du prøver, jo værre man ser. Derfor bør du nødt til at være forsigtig med, hvordan og i hvilken form at præsentere vores kreative evner til arbejdsgiveren. Hvad er kreativitet i forståelsen af den potentielle chef? Denne evne til at tænke ud af boksen og finde en vej ud af vanskelige situationer, improvisation i søgningen efter nye løsninger på gamle problemer. Arbejdsgiveren kræver, at du interessante forslag til løsning af problemer, og evnen til hurtigt at håndtere en vanskelig situation. Derfor tegner cv, ikke overdrive det. Det er én ting, når du præsenterer dig selv som en person af frit erhverv (designer, tekstforfatter, journalist). I dette tilfælde er det hensigtsmæssigt alt: kreativ pind på et forretningsmøde, en ikke-standard job, en sjov websted, der blev skabt på trods af alle skabelonerne. Men en anden ting, hvis du er tilfreds med den midterste leder eller bare en almindelig medarbejder i en offentlig institution. Så dit CV vil ses medarbejdere i personaleafdelingen, som kan være meget langt fra det fly af tanke og enhver "mærkelige" simpelthen afvist uden begrundelse.

Ikke desto mindre er altid det værd at nævne, at du kan skabe nye værker (lad det være et program eller projekt), for at forbedre processen og procedurer. Generelt hele din oplevelse, som taler om "Forbedring" alle indikatorer vil blive opfattet positivt. Arbejdsgiveren kræver, at du øge effektiviteten af nogle foranstaltninger, oprettelse af nye tekster, projekter, ideer, og udarbejde detaljerne. Derfor er han ikke behøver at forklare, hvad kreativitet - han ved, at det vil hjælpe ham til at nå virksomhedens fremgang.

Der er en række måder at kreativitet. For eksempel tilfældig input. Vælg det vigtigste element, der definerer problemet og derefter finde en helt tilfældige eksempler, et par ord fra ordbogen. Dernæst vil vi overveje forholdet mellem dem. Denne øvelse hjælper virkelig at aktivere tænke uden for boksen. Ved hjælp af en omvendt brainstorm tillader visse opgaver for at erstatte den indsigende tilbage - når vi afviser den næste version, så vi definere, hvad der er vigtigst for os.

En anden teknik - det er en langsom gradvis notation. For eksempel, for et bestemt tidsrum (30 minutter, 1 time), vi skriver på et stykke papir kun vores ideer er forbundet med opgaven, uden at tænke over, hvordan de er rimelige eller ej. Må ikke analysere. Denne tilgang til at finde løsninger er meget udbredt i psykologi succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.