Nyheder og SamfundKultur

Tænker eksistentielt - det betyder at forme sig selv.

Kig på verden, til at tænke, at leve eksistentielt - det er virkelig en særlig måde at leve på, eller en anden støv i vores øjne ikke er nok uddannet manden på gaden?

Enhver første-års studerende vil fortælle, at eksistentialisme - er helt unge (han var omkring hundrede år) filosofisk tendens udvikler, først i Tyskland, så i Frankrig, og Rusland. Over tid, har det fået hele verden.

Dette udtryk er oversat fra latin betyder "eksistens". Hovedidéen i øvelsen: manden selv bestemmer betydningen af deres essens, der allerede er blevet til. Living, laver fejl og gerninger, hver dag han gør sig selv gennem valg. Derfor er den kategori af frihed fjernet en stor rolle, at se det som et sæt af muligheder og ansvar på samme tid. Denne mand, tænker eksistentielt - en rejsende, der er på jagt efter ham selv, af hans sans for livet hele tiden, vel vidende din daglige skiftende natur.

Kommer ud af vuggen filosofi, har en ny trend vundet tilhængere i andre områder af det offentlige liv. Dette gælder især for pædagogik og psykologi. Eksistentiel tilgang i psykologi behandler ethvert menneskeligt problem som en unik og uforlignelige, det undgår brugen af klassifikationer og mønstre. Det vigtigste formål - at hjælpe med at gøre realitetssans og udvikle deres holdning til det at leve eksistentielt - at være fri for fremmede vurderinger og meninger, overbevisninger og påtegninger.

En ny trend har været udviklingen og pædagogik. Dette blev afspejlet i fordelingen af grundlæggende viden, der skal have alle. Blandt de vigtigste af alle videnskaber, afledt eksistentielt - en videnskab at kende dig selv og til at skitsere den positive udviklingsvej og selv-forbedring. Samtidig skal uddannelse bidrage til at løse de væsentlige problemer i mennesket, som omfatter spørgsmål om liv og død, frihed og valg, ansvar, kommunikation og ensomhed. Uopmærksomhed til disse problemer kan føre til en krise af den menneskelige eksistens, som er forbundet med afvigende og kriminel adfærd, psykiske lidelser og selv selvmordstendenser. Derfor er det at bygge en ny, eksistentiel uddannelsesstrategi, der centrerer - manden og hans problemer.

Således eksistentialisme - et begreb, som optrådte allerede ud over filosofi og fylde forskellige aspekter af samfundet. Derfor er det berettiget af dens anvendelse i forskellige dagligdags situationer. Det bliver klart, at den eksistentielle person har følgende karakteristika: er på jagt efter essensen af sit liv, sin mening og formål; Den tildeler ansvar ikke kun for personligt valg, men også for deres kære; Han forstår, at folk er forbundet med hinanden og påvirker hinanden; klar til at møde noget, det vil sige, død - dette møde vil befri ham fra de lænker den offentlige mening og sociale konventioner. Måske en moderne, eksistentiel Tænker, en anden person end karakterer af Sartre eller Camus, men også appellere til deres værker vil bidrage til at udfylde de filosofiske sigt nye nuancer, der giver det vitalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.