Nyheder og SamfundBerømtheder

Metyu Makfeyden. Biografi, filmografi og interessante fakta fra livet af skuespilleren

Metyu Makfeyden blev født den 17. oktober 1974, England. Helt fra den tidlige barndom, drengen begyndte at vise kærlighed til kunst. Mens han var på skolen, Matthew deltog også drama klub. Men det mest interessante øjeblikke i livet i den berømte skuespiller, vil vi snakke videre.

Barndom, ungdom

Matthews mor - skuespillerinden og lærer at handle. Bedstefar - en tidligere leder af en af de lokale teatre. Far - arbejderen i oliebranchen. Det er placeringen af faderen forårsagede en permanent familie flytninger.

Den kommende skuespiller eksamen fra high school i Rutland (amt Lesteshir). Samtidig med undersøgelsen Matthew deltog en teatralsk cirkel. Selv da, lærere forudsagde en dreng stjerneklar fremtid.

I 1992, efter sin eksamen fra high school, den unge mand forsøgte at komme ind i National Youth Theatre. Desværre var han ikke accepteret. Matthew gjorde ikke fortvivle, og forsøgte sig på Royal Academy of Dramatic Art. På dette tidspunkt i fremtiden skuespiller vil lykkes.

efter træning

Efter endt uddannelse blev Metyu Makfeyden hurtigt vinder popularitet i den britiske teaterscene. Han var godt vænne sig til en hvilken som helst rolle og nemt klare opgaverne. "The Duchess of Malfi", "School for Scandal", "stor ståhej for ingenting," "Henrik IV» - alle disse stykker var fatal for kunstneren, fordi det er med dem, og han begyndte sin karriere.

film

Metyu Makfeyden, rolle som er talrige, debuterede i miniserie "Wuthering Heights", som blev vist på BBC-kanalen. Skuespilleren medvirkede i Hartono Earnshaw. Billedet blev straks en af de mest succesfulde på det tidspunkt. For sin rolle i tv-serien vandt Macfadyen den BAFTA Award for "Bedste mandlige hovedrolle i tv."

Næste vigtige rolle kunstneren - i "Soldater" film. Her spillede han en fodboldfan fra Skotland ved navn Alan James. Premieren fandt sted på BBC-kanalen. Denne gang Macfadyen tildelt Royal Television Society i kategorien "Bedste mandlige skuespiller".

Roller i 2000

Metyu Makfeyden begyndte at få roller i spillefilm med overraskende regelmæssighed. En anden vigtig for skuespilleren tape var "Room for døden:. Mørke oprindelse Sherlock Holmes" Den rolle, som den mystiske lejer mislykkedes Matthew som nogensinde.

I samme år blev Matthew tilbudt en rolle i filmen med titlen "Måske Baby". Her skuespilleren spillede en forfærdelig ond og grådig chef Hyu Lori.

Følgende billede, som blev overværet af Matthew - "Enigma". Den rolle, som officer ved navn Cave permanent deponeret i hukommelsen af skuespilleren.

Det skal bemærkes, at denne periode var særlig betydelig for kunstneren, fordi der var forslag til løbende at blive vist.

Særligt mindeværdig film til Matthæus blev "Beautiful Stranger". Det skal siges, at han spillede med afguder sin barndom, Michael Gambon og Lindsay Duncan.

Macfadyen næste rolle var i filmen med titlen "Så vi lever", hvor skuespilleren spiller rå og oprørsk mand Feliksa Karberi.

Et vigtigt skridt i din karriere

Metyu Makfeyden, der har billeder i denne artikel, har deltaget i filmen, der blev hans mest betydningsfulde karriere. Det er den rolle, den efterretningsofficer krævede særligt vigtige sager for tjenesten Tom Quinn i filmen "Ghosts". Ribbon lanceret på tv og BBC bragte Matthew skøre popularitet.

yderligere skydning

I 2005 Metyu Makfeyden medvirkede i et andet drama - "Stolthed og fordom". Skuespilleren, ifølge mange kritikere, var i stand til klart at flytte karakter er beskrevet i bogens udgivelse. Hans Mr. Darcy erobrede publikum med deres generøsitet og menneskelighed.

Matthew blev den næste billede thriller "provokatør". Efterfulgt af roller i dramaet "Frost Nixon" og "Morgenmad med David Frost." Alle billeder Macfadyen bevist, at skuespillerens spil - det er, hvad han bor.

2010

I 2010 Metyu Makfeyden spiller i filmen "Robin Gud", "projekt", og deltager også i tv-serien "Pillars of the Earth".

I 2011 skuespilleren spiller rollen som Athos i eventyret drama, Paul William Scott Anderson "musketerer".

I samme år, han bliver tilbudt at spille i filmen "Anna Karenina". Hvilken rolle i denne film opfylder Metyu Makfeyden? Oblonsky - hans karakter. Det skal bemærkes, at det er udførelsen af denne rolle blev givet til skuespilleren tungere end alle tidligere.

Næste Matthew blev bemærket i filmen Ben Hopkins 'Epic'. Premiere blev afholdt i 2014.

Personlige liv skuespiller

2003 - perioden med kærlighed til Matthew. Med sin kone, skuespilleren mødtes på settet af filmen "Ghosts". Kili Houz straks tiltrukket den talentfulde Matthew. Uden at tænke, begyndte han at tage sig af det. Hun især ikke modstå og straks gengældt. Inden for seks måneder, har de unge annonceret kommende bryllup. Men triumfen havde ikke tid til at finde sted, fordi pigen var gravid. Først efter fødslen af deres datter, Matthew og Keeley besluttede at blive gift. Arrangementet fandt sted i en rolig familie atmosfære. I 2006 Kiely fortalt igen sin mand, at hun er gravid. På dette tidspunkt blev hun født en dreng ved navn Ralph.

Interessante fakta

Dernæst vil vi diskutere et par kendsgerninger, der vil helt sikkert være af interesse for fans af Matthew Macfadyen. For eksempel, nogle få mennesker ved, at skuespilleren er en stor fan af kreativitet Dzhona Le Carre. Han har aldrig et øjeblik tvivlede på, at han kunne spille efterretningstjenesten agent, da hans mangeårige ven var udspionerer den side af England.

Det er også interessant, at under indspilningen af "Soldater" skuespiller deltog i militær træning.

Det skal siges, at Matthew - en ægte fan madlavning. Så det er muligt, han er ved at forberede sig til sin familie. Han siger skuespilleren, det er beroligende.

Filmografi Matthew Macfadyen mangesidigt. Han - en virkelig talentfuld skuespiller. Så i fremtiden, vi ønsker ham mere nye roller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.