Sport og FitnessAtletik

Benedikt Magnusson. Biografi, resultater og interessante fakta

Siden oldtiden, folk deltage i forskellige konkurrencer. Mænd er altid foran kvinder pralede af sin styrke. Hvorfor sker dette? Fordi mere en person er, jo sundere er det, og at han ville være bedre afkom. I oldtiden, vil denne regel gælder. Nu - ikke altid på grund af den hurtige udvikling af farmakologi. I dag kan alle gøre en stærk kunstigt oppustet af særlige præparater. Men konsekvenserne af dette vil ikke være den bedste. Men der er naturlige atleter. Deres særkende af den karakter, de er venlige og altid munter. Som de siger, karismatisk personlighed. I umindelige tider det gik endda om sådan et ordsprog: jo flere mennesker, det venligere.

Nu er disse fyre vil ikke konkurrere med at løfte sten eller heste (selvom der er nogle konkurrencer), og løfte vægte. Tre grundlæggende øvelser, der er en del af de moderne konkurrencer i styrkeløft (Styrkeløft):

  • squats;
  • bænkpresse fra brystet;
  • Dødløft (eller som det hedder officielt, dødløft - døde stak).

Hinanden sværvægtere sige, at det er en øvelse adskiller drengene fra mændene - en vægtstang dødløft mere end 400 kg.

Benedikt Magnusson: højde, vægt, livshistorie

Helten i vores dagens historie har en unik karisma med sin højde på 183 centimeter og en vægt på omkring 175 kg. Dette usædvanligt stærke mand installeret en tre gange verdensrekord dødløft, hvilket bringer den op til 465 kg. Mød Benedikt Magnusson. Hjemme på Island kaldes Benediht og i Styrkeløft kredse, det er bare sjovt øgenavn - Benny. Hvad lille dreng på øen koldt land, hvor kun havet og omkring bunke sten? Selvfølgelig, hæve dem op og kaste. Og gør det i barndommen Benedict med dine venner: hvem vil kaste mere og den højeste lift. Chasing på ski, drengen lidt en rygskade. Overraskende var det fra det øjeblik og begyndte en virkelige liv, der kan lide at huske Benedict Magnusson. Biografi af atlet fuld af resultater.

Den første præstation

I en alder af 16, han først kom ind i lokalet til at helbrede hans ryg og træneren rådes til at trække barbell at styrke rygmuskler og intervertebrale skiver. Med en vægt på 140 kg Benedict Magnusson 120 kg straks trukket gennem et par dage - er 180 kg. På tyve år ung mand fik titlen på den stærkeste mand hjemme på Island. Brother Benny - Magnus Magnusson, også professionelt involveret i vægtløftning.

verdensrekord

I Styrkeløft, har deres egne foreninger og vægtklasser. Benedict Magnusson (dødløft 460 kg) handlinger kun heavyweight 120 kg. Din egen personlige vægt havde varierede fra 140 til 175 kg. I 2005 har Benny trak de vindende 440 kg. I konkurrencer "Arnold Classic" Benedikt Magnusson var femte to gange, i 2006 og 2008. Vedvarende udøver, sværvægter elskede fans, erobre ikke blot hævet deres last, men også for sin unikke energi og barnlig entusiasme til talerne. I 2011 Benedict Magnusson blev berømt verdensrekord dødløft 460 kg (uden ekstra udstyr, stropløs jumpsuit, og støtter). Senere slog han sin rekord ved at tage vægt på 5 kg mere.

Hvad gør Benedict Magnusson i dag?

På grund af den quadriceps muskel skade Benny stoppet uddannelse og forestillinger. Tunge belastninger - det er altid en stor risiko for at komme til skade. Benny begyndte at sælge sports ernæring og udstyr. til sidst slå hans rekord (Eddie Hall i USA nåede den eftertragtede milepæl på 500 kg). Men Benny længe blive husket af alle hans venlige og munter smil. Hummer dæk vejer 500 kg, han stadig trak, selv om det ikke er inkluderet i profnormativ. Bedste præstation Benedict Magnusson i squats - 380 kg, bænkpres - 220 kg uden udstyr. Benedict er nu helbredt skade og fortsætter med at fremme toget, der har til hensigt igen at genvinde titlen på verdensrekord. Denne muntre store mand befandt sig på samme kone, der kan lide ham selv se og er også involveret i vægtløftere. I hjemlandet vandt Gemma titlen "den mest magtfulde kvinde i Storbritannien." På denne familie i Island har sin egen gym "Super Bench", hvor ægtefæller tilbringer i Styrkeløft konkurrencer.

Slaverne også i lang tid i ferieområder afholdt forskellige heroisk konkurrence. Denne tradition er blevet bevaret og nu. Vores atleter igen nærmer verdens resultater, der allerede i de moderne heroiske spil og Styrkeløft. Det er meget spektakulær, når gigantiske fyre er slidt med barnlig iver løft, kaste og varige børns tyngdekraften ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.