Hjem og familieBørn

Enheden "Otrivin Baby" - en nasal emhætte

Løbende næse hos spædbørn - et fænomen meget ubehagelige, fordi børnene ikke ved, hvordan at rense dysen, og derfor har svært ved at spise og sove, og selv kan udvikle mellemørebetændelse, og behandling af denne sygdom kræver, er langt mere alvorlige foranstaltninger, herunder brug af antibiotika. Derfor er det bydende nødvendigt at fjerne slim, og for at gøre dette vil naturligvis, forældre. Apoteker til dette formål er solgt "Otrivin Baby" - en nasal emhætte.

Hvad er denne enhed?

"Otrivin Baby" - en nasal aspirator er designet til meget små børn - nyfødte, spædbørn, børn i førskolealderen, der ikke kan vysmarkivatsya ejer. Det fjerner effektivt slim fra næsen af barnet med en kold, men bruges også til babypleje tud. Det er en særlig rør, hvis ene ende der er fastgjort en særlig dyse, som bringer til næsen. Aftagelig dyse efter hver vask, bør ændres (sælges separat i apoteker).

Hvordan søger?

"Otrivin Baby" - en nasal emhætte, instruktion hvortil skal fastgøres til kassen. Ifølge den skal fastgøres til røret af indretningen udskiftning dyse, forsigtigt før spidsen i spidsen af barnet, i hvert næsebor ad gangen, og derefter suge slim, inhalation ånde jævnt gennem en særlig mundstykke. Brug en dyse skal frakobles og bortskaffes for ikke at inficere barnet igen. Før suge slim, ville næse være rart at vaske med en speciel løsning, der sælges på apoteker (fx "blød Akvalor 'agent) er i virkeligheden, havvand. Efter Clean-Out næse begravet dråber fra en almindelig forkølelse (det er bedre at blive registreret af lægen). "Nazivin" Normalt falder det for børn og andre lignende stoffer, bløde og tilgivende.

Sådan opbevarer?

Da behovet for at lagre "Otrivin Baby" - en nasal emhætte? alt her er meget enkel. Eventuelle særlige betingelser eller temperatur er ikke nødvendig, bare nødt til at rengøre enheden, hvor det ikke vil være i stand til at få børn (fordi den består af små dele, der kan holde sig i munden og endda sluge). Holdbarheden af instrumentet er fem år.

Kundevurdering

Enheden "Otrivin Baby" - en nasal emhætte, anmeldelser, som der konstateres overvejende positive - det er det første middel til at hjælpe et sygt barn. De er praktisk at bruge, er de øvre luftveje udgivet hurtigt og godt. På trods af den overkommelig pris på enheden, dyse cost forstyrrer mange. Men mange initiativrige forældre ikke købe dem, og vaskede og steriliserede caps, som indgår i den originale emballage. Og hvis fra plast vask ingen problemer, en særlig del af deres runde pakning næppe vasket og deformeret straks, således at mange erstatte det med et simpelt stykke fleece. Selvfølgelig, sådan metode - at ikke det bedste valg, og bedre købe udskiftning tips, tillader midler. Så det eneste, der ikke er alt for glade kunder - er den høje pris på reservedele og det faktum, at vi har brug for en stærk nok lys til at rydde barnets næse (trække vejret har meget at trække ud hele slim). Resten af "Otrivin Baby" (nasal emhætte) - et fremragende værktøj til at hjælpe et sygt barn og hans forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.