Kunst og underholdningLitteratur

Sjove korte skrækhistorier for børn på 8 år

En måde at forklare dit barn, hvordan man opfører sig og reagere på, hvad der sker, kan være en rædsel historie for børn. 4-5 år fra barnet dannede en ny opfattelse af andre. Børn begynder at analysere hændelserne og lære at vurdere folk afhængigt af situationen og deres handlinger, og ikke på grundlag af deres forhold til den person. Korrekt samlet op børns rædselshistorie på en tilgængelig og interessant måde bidrager til forståelsen af et barn moralske koder, fortæller han om den ugyldige aktivitet og beskriver deres konsekvenser.

Hvordan at komme med en sjov rædsel historie for børn på 8 år?

For at kunne komme med skrækhistorier for børn på 8 år, er det nødvendigt at kende funktionerne i psyken i denne alder. Hertil kommer, hvert barn er anderledes i opfattelsen af visse billeder, derfor fortæller en historie, du bør overveje karakteren af barnet. For letpåvirkelig og frygtsomme barn er bedre at opfinde en rolig og fredelig plot.

Til sjove skrækhistorier for børn ikke kun vægt, men også være nyttige i historien har brug for at lægge en advarende moralsk idé. Som udgangspunkt kan vi tage de historier om gode børnebogsforfattere, som eksemplet med deres eventyr til at komme med sine sjove historier.

Funny rædsel helt kan blive et barn selv, så historien bliver mere interessant og spændende. Samtidig, fortæller børnenes skrækhistorier, kan du henvise til barnet som en af de eventyr tegn. Således barnet begynder at opføre sig dels historien, at udvikle deres fantasi, tale, og sans for humor.

Hvorfor fortælle en sjov børns skrækhistorier?

Horror historier for børn med til at få en slags "vaccination" mod eventuelle stressende situationer i livet. Forsøger at beskytte barnet mod at forstå, hvad der er ondt, kan kun skade hans psyke. Derfor fortæller skrækhistorier for børn på 8 år, forældre give barnet at forstå, at i livet er der ikke kun godt, og vi skal være i stand til at beskytte, at forsvare sig mod ubehagelige situationer.

Hertil kommer, ifølge psykologer, "en lille smule bange for at" - det naturligt behov for børn. Erfarne følelser af frygt hjælper til at overvinde de interne barrierer og giver output Skopje, uudtalte negative følelser. Og griner på samme tid bliver en fremragende beskyttelse værktøj, der yderligere vil hjælpe i det virkelige liv med humor vedrører situationer, der forårsager frygt. Naturligvis skal de skrækhistorier for børn på 8 år ikke blive til en rædsel for voksne. Derfor på lige fod med de onde karakterer i dem er nødt til at være god og sjovt at vinde i slutningen af historien.

Mulighed for skade fra børnenes skrækhistorier

Forkert valgt rædselshistorie kan skade et barns psyke. Negativ indvirkning på fortælling med et plot, der ikke svarer til den alder og temperament af barnet.

Ingen god og vil bringe rædselshistorie, fortalt med negative følelser, harme og ønske om at hurtigt at afslutte historien. Hvis faderen eller moderen til barnet er i dårligt humør eller træt, er det bedre at flytte en historie til en anden gang.

Nogle forældre beskrive en skræmmende karakterer og forfærdelig historie at skræmme barnet, når han ikke adlyder. Denne rædselshistorie med negative følelser, der opstår fra deres forældre på tidspunktet for ulydighed barn, vil børnene ikke give fordele.

De negative konsekvenser kan have en rædselshistorie uden yderligere diskussion. Efter afslutningen af historien bør sikre, at en korrekt forståelse af betydningen af et eventyr.

Fordele ved sjove børns skrækhistorier

Børns skrækhistorier vil underholde og more baby. At høre den frygtelige historie med en spændende historie om forældre, hvis børn er ofte selv er involveret i historien og begynde at supplere historien. Udvikle deres fantasi og selvudfoldelse. Vær kreativ side af personligheden.

En glimrende måde at lære et barn, hvordan man opfører sig i forskellige situationer, der kræver særlig opmærksomhed og pleje, kan være skrækhistorier for børn. 8 ud af 10 børn, i henhold til resultaterne af den forskning, er det nemt at få kontakt med en fremmed og kan slippe af sted med det med en legeplads. Med skrækhistorier om barnet til at forstå og huske, at man ikke skal gå med fremmede, at krydse vejen på det forkerte sted, osv

Ved brug af børns skrækhistorier kan også betragtes som:

  • Muligheden for barnet i en passende form til at tage fat på og diskutere de "barnlige temaer" dødens, tab af en elsket.
  • Tilfredshed af de naturlige behov barnet til at føle en følelse af frygt.
  • Blød psykologiske forberedelse af barnet for eventuelle stressende situationer i livet.
  • Moral og moralsk uddannelse i en interessant form, for barnet.
  • Danner en tættere forbindelse mellem forælder og barn.

Især skræmmende for børn 8 år

Det er bedre, hvis de skrækhistorier for børn på 8 år er udtrykt i historien lærerigt idé at hjælpe dit barn forstå de moralske og etiske retningslinjer. På eksemplet med onde karakterer barn til at se, hvordan du ikke kan opføre sig, og hvad konsekvenserne kunne opstå fra handlinger foretaget af en negativ karakter.

Negative karakterer må ikke være for blodtørstige eller meget skræmmende. Det er bedre, hvis lige fod med forfærdelig ser ond karakter i det er noget komisk.

Hvis forældre ønsker at indgyde i dit barn en kærlighed til dyr og respekt for naturen, kan det eventyrlige plot vendes-dyrefigurer, som vil hjælpe hovedpersonerne bekæmpe det onde.

I handlingen i den frygtelige historie kan afsløre begrebet ægte venskab, gensidig støtte og kærlighed til mennesker. Strashnilka nødvendigvis behøver at ende med en positiv, vinde gode tegn.

Hvad du ikke kan fortælle i børnenes rædselshistorie?

Skræmmende natten for børnene vil være skadeligt, hvis de indeholder alt for lyse og aggressiv måde. Det er umuligt at fortælle historier med en dårlig afslutning, hvor der er den godes sejr over det onde. Godbidder skal se attraktiv som billederne af eventyr danner den æstetiske sans for barnet. Historie, hvor alle tegn ser grimt og ligner monstre, forgifte fantasi af et barn.

Skræmmende natten for børnene lyttede til lydoptagelse, kan forårsage skade i nogle tilfælde, hvis skuespilleren fortæller historien meget levende og følelsesmæssigt. Hertil kommer, at når forældrene fortæller skrækhistorier, de kan altid justere emnet i overensstemmelse med reaktionen af barnet. Med selv-lytter et barn rekord er ikke sådan mulighed, og alle de negative billeder er stadig levende i børnenes underbevidsthed.

Hvor morsomt rædselshistorie kan hjælpe dit barn?

Funny rædselshistorie vil hjælpe dit barn frigivelse spændinger og til at lufte uudtrykte negative følelser. Følelsen af frygt i en bestemt mængde - et naturligt behov for barnets krop. Nervesystemet forbereder sig på at ekstreme situationer i voksenlivet, og børns skrækhistorier forberede barnet ikke kun til mulige stress begivenheder, men også lært at det er nødvendigt at søge en vej ud af dem.

Funny rædselshistorie kan hjælpe børn fortælle om negotivno situation og flytte dens konsekvenser. Så hvad er svært at fortælle barnet i en normal dialog med forældrene, kan det udtrykkes af en frygtelig eventyr. Det hjælper også til at overleve en dårlig oplevelse, fordi det i rædselshistorie vide af hovedperson nederlag og ødelægger alt ondt.

I nogle tilfælde kan du fortælle?

Sjove skrækhistorier for børn kan blive fortalt at berolige eller aflede opmærksomheden af barnet. I en situation, hvor et barn har begået en handling, der skal fordømmes, for at vise essensen af den fejl begået, lyse, men metaforisk at beskrive konsekvenserne af de handlinger, der er begået, og billedligt bringe dem til bevidsthed, kan vi fortælle skrækhistorier til børn med et passende emne.

Funny horror historie kan fortælles, og før de går i seng. Selvfølgelig betyder historien om plottet ikke ligne en gyserfilm, men at være interessant og spændende. Det er bedre, hvis historien om natten vil være mere humoristisk end skræmmende historie.

I løbet af de stigninger, vil guidede ture i naturen af børns rædselshistorie nødt til at være meget velkomne. Fortalt rundt om bålet med pårørende, morsom horror historie er en fantastisk måde at underholde barnet. I gruppen af børn er det ikke kun juble, men også hjælpe børn kommer til at kende hinanden.

Traditionelle helte eventyr, som kan bruges i børns sjoveste skrækhistorier

Tegn i børns skrækhistorier kan komme med på baggrund af historier både russisk og udenlandsk folklore.

Græske myter, legender af de slaviske folkeslag, traditioner landene i Vesteuropa indeholder ikke kun skadelige fantasifigurer, men de er en del af kulturen og erfaringerne fra de tidligere generationer af forskellige nationaliteter.

Goblin, Drage, Bag of Bones - tegn, der er interessant for dit barn i dag. Hvis Snake Gorynycha forvandle sig til en frygtelig drage, Koshchey i en ond vampyr, og leshago i en udødelig varulv skov værge, vil modtage nye helte skrækhistorier for børn. I dette tilfælde kan de bevarer deres karakteristiske træk i eventyrene. Er det tilstrækkeligt at ændre navnet og udseendet af en lille - det vil være nok til at overraske barnet og gøre historien spændende og fascinerende.

Hvor interessant at tale?

Fortæl skrækhistorier bedre udtryk, forsøger at udtrykke stemningen i tegn stemme, formidle den situation, hvor begivenhederne udfolde sig. Hvis fortalte skrækhistorier om natten for børn på 8 år, bør den fortællende stil være rolig og rømning.

Efter historien, bør forældre være sikker på den korrekte opfattelse af barnet en forfærdelig historie, dens moral. Jeg hørte bedre til at diskutere med dit barn, der vil bidrage til en bedre forståelse af hans indre verden, især hans opfattelse af virkeligheden.

Korte skrækhistorier for børn vil være interessant, hvis de er i overensstemmelse med de særlige forhold i temperament af barnet. Den samme historie kan være meget skræmmende og skadeligt for letpåvirkelig og sårbare barn, men det er helt normalt for en anden type barns psyke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.