Nyheder og SamfundBerømtheder

Berømte dresirovschik Artur Bagdasarov: biografi, arbejde i cirkus og familien

Artur Bagdasarov - stærk og modig ung mand. Han er en repræsentant for en af de farligste erhverv. Han - træneren af tigre. Ønsker du at kende detaljerne i hans biografi og personlige liv? Vi er klar til at dele vores oplysninger.

Artur Bagdasarov: biografi. familie

Han blev født September 27, 1978 i byen Gorky (nu Nizhny Novgorod -). Vores helt er opdraget i et cirkus familie. Hans far - en velkendt træner i Rusland, Mikhail Bagdasarov. Arthurs mor (Irina) er en mester i sport akrobatik. I løbet af sin karriere har hun udført hundredvis af smukke og farlige stunts. Arthur har en ældre søster, hvis navn er Karina. Hun fortsatte familievirksomheden - blev Tamer.

Arbejde i cirkus

Når arenaen først dukkede Bagdasarov Artur? Det skete i 1992. Så manden præsenteret en sjov værelse med et æsel. Tog rovdyr, begyndte han lidt senere - nemlig i 1994.

På arenaen af Kazan cirkus Arthur sammen med sin far og søster gik til buret til 15 sibiriske tiger. Siden Bagdasarov Jr. viet sig til at arbejde med disse yndefulde dyr.

Personlige liv

Vores helt kan ikke kaldes damer mand og erobrer af kvindelige hjerter. Han ønskede altid at møde en sød pige at lege med sit ægteskab og få børn. I sin ungdom, har Arthur ikke tænke på alvorlige forhold. For det første, han havde en karriere. Den fyr forsvandt i flere dage i et cirkus - uddannet tigre, øver med dem vanskelige og farlige numre.

Da Arthur var blot 20 år gammel, han giftede sig med den smukke Larissa. Hun er også involveret i uddannelse tigre. Mand og kvinde forenet af kærlighed til cirkus og til hinanden. I dette ægteskab blev han født søn af Richard. Unge far forsøger at tilbringe sammen med din baby så meget som muligt. Men det virker ikke altid. Efter alt, Arthur var allerede en stram tidsplan.

Parret havde boet i fred og harmoni i årevis. Men over tid, deres forhold begyndte at forværres. På begge sider af puklen af krav. I begyndelsen af 2006, Artur Bagdasarov og Larissa formaliseret skilsmissen. Det lykkedes dem at opretholde venskabelige forbindelser til generalens søn.

For et stykke tid, træneren var i status af en bachelor. Tildel skæbne med søde og modige mand som mange damer. Men vores helt er som ingen omkring at lægge mærke til.

nye kærlighed

Arthurs personlige liv blev justeret, efter at han mødtes med en charmerende brunette Karina. Det skete i 2007. Den fyr og pigen mødtes tilfældigt til en fest har fælles bekendte. De kunne straks lide hinanden.

Et ægteskab forslag til sin elskede Arthur Bagdasarov foretaget en måned fra den dag, de bekendtskab. Men brylluppet fandt sted efter 3 år. Og alt sammen på grund af den travle tidsplan for vores helt. Hun pligtskyldigt ventede på sin elskede mand færdig med sin forretning og vil forberede en fest.

bryllup

I august 2010 Artur Bagdasarov (foto Se ovenfor.) Og hans forlovede var gift. Det hele begyndte med Kreml klosteret, hvor unge gift. Så brylluppet procession kørte gennem byen. De nygifte blev fotograferet på baggrund af den Moskvas Statsuniversitet bygning, havnefronten, og så videre. Fortsat banket afholdt i et af hovedstadens bedste restauranter. Eyes of bruden og gommen belyst med lykke. Venner og slægtninge til Arthur var overbevist om, at med denne kvinde, ville han leve indtil sin død. Fordi de er så velegnet til hinanden.

I dag Karina og Arthur næsten aldrig en del. Hun bevæger sig med sin mand på alle ture. Repræsentanter for stjernen i cirkus dynasti overalt mødt med begejstring.

Artur Bagdasarov: tiger angreb

Vores helt - en professionel træner med stor erfaring. Men selv sådanne mennesker er ikke immune over for de farlige øjeblikke. I juni 2006 skete der noget at Artur Bagdasarov aldrig vil være i stand til at glemme. Den cirkusforestilling med deltagelse af rovdyr fandt sted på farvede Boulevard.

Compere annonceret det næste nummer. Arenaen kom de berømte undervisere Bagdasarov. Søster og bror var med ti tigre. Mikhail Bagdasarov stod bag buret. Han bar en pistol. Skuespillere måtte udføre to tricks. Arthur ønskede at bruge en pind til at skubbe tigeren Cæsar til andre rovdyr. Men en fyr kom hen til ham for hurtigt. Når vores helt svingede, tiger pote fangede hans arm. Dette var ikke slutningen. Predator øjeblikkeligt knust fyr under ham og klemte hans hoved tænder. Cellen kørte Mikhail Bagdasarov. Han affyrede flere skud fra en pistol op i luften. Det var først efter den femte kugle tiger Caesar afskediget Arthur.

Bagdasarov Jr. blev taget til klinikken på Instituttet. Sklifosovsky. På hans hoved lagde hundrede sting. Krop Arthur fundet mange sår fra kløer og tænder af et rovdyr. En positiv ting kan kaldes at sener og nerver forbliver intakt, ellers træneren ville forblive deaktiveret.

Og hvad skete der med tigeren, som skyndte på Arthur? Han blev fjernet fra værelset. Ingen af hvilken nedskydningen af dyret blev ikke diskuteret. Ifølge eksperter, har kunstneren selv overtrådt sikkerhed.

På restaurering af sundhed Artur Bagdasarov det tog flere måneder. Så den unge mand fortsatte med at udføre på samme scene med rovdyr. Hans mod og modet kan kun misunde.

Som konklusion

Nu ved du, hvor han blev født, og han blev træner Artur Bagdasarov. Detaljerne i hans personlige liv er også blevet givet udtryk for i artiklen. Vi ønsker denne modige og frygtløse unge mand succes i karriere og familie lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.