Nyheder og SamfundBerømtheder

Bykov Oleg Rolanovich: adoptivsøn Rolan Bykov

Bykov Oleg Rolanovich - søn af den berømte skuespiller og instruktør. Denne mands navn er næppe interessant for nogen, hvis ikke slægtskab med den geniale filmfotograf. Hvad var Bykov Oleg? Hvilken slags forhold, han havde med sin far?

Lydia Knyazev

Med sin første kone Rolan Bykov levede i mere end femten år. I filmen, Lydia Knyazev spillet en rolle i filmen Monkey Chichi mand "Aibolit-66." Dette arbejde og hendes karriere sluttede. Men skuespillerinden-transvestit arbejdede i over fyrre år i Youth Theater. Parret havde ingen biologiske børn. Bykov Oleg blev adopteret søn, som de har taget brystet fra børnehjemmet.

Med sin første kone gik Rolan Antonovich mere end én gang. Han var en mand med bred sjæl. Husene er ofte arrangeret en fest, vi har samlet en støjende virksomhed. Lydia kunne ikke lide alt dette. Og når de har forladt.

Bykov Oleg i barndommen sjældent mødt med sin far. Lydia Knyazev forbød dem at se hinanden. Den anden adoptivsøn af instruktøren er kendt i hele landet takket være den bedst sælgende roman "Bury Me Under Sokkel". Denne bog forfatteren har afsat til mennesket, som er næppe en stedfar. Rolan Bykov var en rigtig far til Paul Sanaeva og Oleg Bykov.

cirkusskole

Søn af instruktøren voksede op og begyndte at tale med sin far. Det viste sig, at Bykov Oleg ikke har en bestemt tørst efter viden. Rolan Antonovich har bestemt det til cirkus skole. Oleg fik sin uddannelse, men ønskede ikke at arbejde i erhvervet. Og så blev han kaldt til hæren, som i øvrigt er heller ikke uden eventyr, hvis konsekvenser måtte fjerne sin far.

"Mosfilm"

Efter hjemkomsten fra hæren, Oleg gift. Men familien er nødvendig for at indeholde, og det arbejde, han ikke gjorde. Så Roland Antonovich gav det til den "Mosfilm". En berømt filmstudie en ung mand, han arbejdede for et stykke tid som administrator. Og omkring den tid, han kom ind i Filminstituttet på det økonomiske fakultet, naturligvis ikke uden deltagelse af sin far.

Af en eller anden grund, Oleg Bykov forlod "Mosfilm", er ikke kendt. Men da hans far gav ham direktør for biografen "Novorossiysk", havde han igen uden held. Et år senere, blev han fyret. Genindsætte en søn i distriktet administration nægtede selv med en enorm respekt for Roland Antonovich.

Lyudmila

Oleg Bykov første ægteskab varede ikke længe. Den unge kone var utilfreds med små (for sine standarder) indtjening. De konstante konflikter fører til skilsmisse. Og så Lyudmila dukkede op i hans liv. Den anden kone skandaler var ikke tilfreds og var i stand til at nøjes med mindre. Oleg, i mellemtiden, kunne stadig ikke finde deres vej i livet. Rolan Bykov gav ham instruktøren af billedet. Så han bistået i skabelsen af teatret kat. Men i kunsten at Oleg fandt han sig selv og engageret i fast ejendom.

Kort før sin død, Roland Antonovich Oleg mødte en ung spåkone Ljalju kæmper. Måske han havde endda tid til at sætte pigen med sin berømte far. En aften lovlig kone Lyudmila kaldte Lala og fortalte den frygtelige nyhed: Oleg Bykov døde Rolanovich. Dødsårsag - akut thrombose.

I dag Lyalya Boeva - en spåkone, som ikke er populær blandt fans til at besøge healere, troldmænd og andre personer, der har overnaturlige evner. Hun er glad for at tale med journalister om sin mand, civile, og især om sin berømte far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.