Intellektuelle udviklingNumerologi

Tabel over Pythagoras

Meget vedvarende indvirkning på alle af dem har menneskelige fødselsdata, og hvad der vil ske i hans liv, Tim DATA disse er de eneste, der ikke kan ændres på den del af mennesket. Der er mange love, der er forbundet med disse data, som er forskellig kvalitet af en person, eller en manglende evne.
Pile af Pythagoras er en af disse love.
Overveje to parallelle linjer, krydser den anden af to parallelle linjer, og således bygge ni celler, hvori de følgende sekvenser er ni numre. (For at se flere kolonner og følge eksemplerne sleduyushy reference)

Det er den måde, vi har lært placeringen af tal, som findes i vores database. Nu tegne en ny tabel, tom, og tomme celler, skal du indtaste oplysninger om din fødsel, placere dem i de relevante celler. For eksempel, hvis du er født den 10. april 1985 i tabellen af Pythagoras pil passerer gennem cellerne 1-5-9, betyder det, at vi vil se senere i flere detaljer, når vil læse data, der opfylder disse betingelser.

Antag, at en person blev født marts 8th 2004. Her finder du tre numre, der er på samme lige linie, så pilen Pythagoras kan ikke passere gennem tre hele celler (tabel I).

I stedet er der celler, der er tomme, og igen den samme 1-5-9 hvorigennem pilen Pifagora.Eto betyder, at nålen kan passere gennem tre eller tomme celler, eller efter tre fulde. Måske således at cellerne passerer gennem pilene 2-3. Dette vil betyde, at den menneskelige natur af de cifre i alle pilene kamp, der kan opnås ved hjælp af data fra hans fødsel.

For eksempel, hvis en person blev født den 23 juli i 1959 for at få et bord, hvorigennem vi lærer en masse.

Følgelig unionen har egenskaberne af både de tre pile.
1. Hvis pilen passerer gennem cellerne fyldt med 1-5-9, er manden udstyret med bæredygtige designs, forrådt, reoler, patient, beslutsom, stejlt, fokuseret på sit mål, kan træffe de rigtige beslutninger, samledes i sig selv ...... . læs mere

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.