Kunst og underholdningFilm

Koreanske aktører. Den smukkeste koreanske skuespiller

Koreansk sæbeoperaer, film og tv-shows er stigende popularitet i hele verden. Glamorous skuespillere fra Sydkorea vinde kærligheden til publikum et attraktivt udseende og udstråling. Hvilke koreanske skuespiller mest attraktive? På hvad man skal være opmærksom på serien i første omgang?

Jang Keun-suk

Jang Keun Suk er meget populær og kendt over hele verden mere end nogen andre koreanske aktører. Biografi af de unge koreanere - en rigtig succeshistorie. Tyve-seks Geun Juice medvirkede i nitten film, og også fjernet som instruktør. En af de mindeværdige roller, han blev involveret i drama med en fancy navn - "Do Re Mi Fa So La Ti Do", som blev vist på skærmene i 2008. Værd at nævne er også den række af 2010, er kendt som "Maria, hvor har du været hele natten?". Ikke mindre vellykket og filmen med titlen "Min skat." Skuespilleren huskede sin utrolige karisma, han er en meget charmerende og synger godt. Det er ikke underligt, at hans popularitet fortsætter med at vokse. Keun Suk i efterspørgslen ikke kun i Sydkorea, er han tilbudt et projekt i Japan. Derhjemme er han anerkendt som en af de ti mest populære stjerner. I sin fritid skydning engageret han i musik og udgivet en mini-album. Som en meget populær skuespiller, Keun Suk sikkert stadig vil blive vist i en række nye tv-shows og film, der ikke kunne undgå at behage sine loyale fans.

Lee Mi Ho

Min Ho - stjernen i sæbeoperaer, som fjernes sammen med det bedste koreanske skuespiller. Hengivne betragter det som en meget talentfuld og attraktiv. Hans track record fjorten serien. Særlig høj kan estimeres "Vores engelsklærer", som blev udgivet i 2008. Siden 2009, og stadig går den anden populær serie kaldet "Boys Over Flowers", som deler min Ho fungerende platform med Ku Hye-sol, Kim Hen Joong Kim Bohm og Kim Dzhunom. Interessant, Jang Keun-suk, også skulle spille i dette projekt, men faldt til rollen i dramaet "Beethoven Virus". Også bemærkelsesværdigt er "City Hunter", udgivet i 2011. Det koreanske skuespiller Min Ho spiller en hemmelig agent, fra barndommen til at lære kampsport og våben. Spændingsfyldt plot, unbanal kærlighed linje og karismatiske skuespillere - det er hemmeligheden bag succesen "City Hunter." Selv de, der er som regel ligeglade med den koreanske drama, forelske sig i denne serie.

Kim Beom

Listen, som viser den smukkeste koreanske skuespiller Kim Boma mødes sjældent. Hans udseende anses for at være ikke meget lyse. Men elskere af koreansk TV-serie kender: han - en rigtig stjerne! Han er lige så god til normale og musikalske roller, det er fantastisk vænne sig til billeder af hans figurer, og hans charmerende smil kan erobre nogen hjerte. Han, sammen med min Ho filmet i den berømte tv-serie "Boys Over Flowers". En anden af hans succesfulde arbejde er filmen "Øst for Paradis" i 2008. Det er blevet "ustoppelig spark" I 2009, en betydelig projekt. Hvert år med ham ud 01:59 nye serier. I de seneste år, den højeste score modtaget Dorama "Det vinter", derudover i 2013 og gik i fuld længde film, der hedder "psykometri", som også blev modtaget af kritikere og publikum meget positivt.

Kim Hen Dzhun

Hen Dzhun er ikke så kendt som andre koreanske aktører. Sagen er, at han på dette tidspunkt medvirkede i alt fire serier. Men hver af dem har været meget vellykket, så vi kan ikke tale om en mislykket karriere. Skuespilleren er stadig at komme. Hans første optræden på skærmen var den rolle i dramaet "Boys Over Flowers", der deltog og andre koreanske stjerner. Superuspeshny serien var en stor tur til en verden af biografen. Hans næste arbejde var filmen "Playful Kiss". I 2013 bandet ind i "erobring af byen", og siden 2014 ud episoder af serien "Unge tid", som allerede er anerkendt som meget lovende. Fans er ikke i tvivl - Hen Dzhun vises på skærmen igen.

Hong Yu

På trods af, at mange af den populære koreanske skuespiller meget yngre end ham, Hong Yu de ikke indrømme. Han er en meget god skuespiller, og tv-shows med ham, er aldrig kedeligt eller uinteressant. En af hans mest bemærkelsesværdige værker er den rolle i "First Prins Cafe", hvor der er meget tydeligt transporteres karakter udviklingen af en usikker og forvirrende at en modig og klar til at meget af hensyn til ægte kærlighed. I denne serie er der, hvad synde mange koreanske film - aktører spiller en rolle, der ikke ændrer sig under indflydelse af livsbegivenheder. I modsætning hertil i "First Cafe Prince" er alle meget vital og overbevisende. Gong Yoo - en sjælden form i Korea. Han gav indtryk, at forstå livet. Måske han tiltrak mange fans.

Lee Hong-gi

Ligesom andre koreanske aktører, Hon Ki begyndte sin karriere med deltagelse i serien. Og den første af dem var en succes - "Du er smuk" blev vurderet meget højt af kritikere. Til optagelserne af showet besluttede Hong Ki om større ændringer i udseende - han blev blond. En sådan hårfarve ser temmelig usædvanligt i forbindelse med den koreanske type person, men i billedet af skuespilleren var helt sikkert nogle charme. Ikke overraskende Han sender huskes af beundrere af dramaet. Derefter var han involveret i en eller anden form for efterfølger. Den anden del er kendt som "Min pige Kumiho". Det var ikke mindre populær end den første Dorama. I 2011 medvirkede han i serien "En muskuløs kvinde", og derefter arbejdede på og i fuld længde film - "Noriko Går til Seoul" i 2011 og "Hot farvel" i 2013. Nu skuespilleren kan ses i de nye episoder af "Bride of the Century". Denne serie begyndte kun i 2014, således at Hong Ki vil længe at behage fans af hans rolle.

Jung Yong-Hwa

Yonghwa var partner i Hong Ki sted under optagelserne af serien "Du er smuk". Hans karakter tiltrak også opmærksomhed af seere. De, der kan lide hans skuespil talent, bør vi også se "Strings af Soul" i 2011. Nu med Yong Hwa forlader serien "Valget af fremtiden", den første episode af der udkom på skærmene i det forløbne år. Fans af skuespillerens udseende kan finde en lang række reklamer og plakater med ham som en ung mand kørende og modellen. Desuden er han engageret i musikken. Han er sanger og lederen af gruppen CN Blå. Så for at se Yong Hwa er muligt ikke kun i serien, men også på scenen. Koreansk musikgenre k-pop bliver mere og mere populære, ikke kun i Asien, men også i USA og Europa, så vi kan sige med sikkerhed, at Chon - en rigtig verdensklasse berømthed.

Yoon Shi-Yoon

Endelig er det værd at nævne Shi Yoon. Denne unge koreanske skuespiller medvirkede i syv serier og to spillefilm. I begyndelsen af sin karriere var udseendet i tv-serien "Slagfast", som kom ud mellem 2006 og 2011. I 2009 blev Shi Yun inviteret til at blive vist i den berømte "The Expendables spark", hvor der er andre populære koreanske - Kim Beom, og 2010 er tilfredse tilskuere med drama "King of Bagning, Kim Så Gu." I samme år udgivet thriller "Død Call", hvor skuespilleren spiller en stor rolle. I 2011 begyndte at udgive den tredje sæson af "The Expendables Pink", derudover Yoon Shi-Yoon medvirkede i tv-serien "Jeg er også en blomst." En af de mest fremtrædende projekter i karrieren af skuespilleren var "Flower Boys Next Door" i 2013. Parallelt med skyderiet i det virkede Yun Shi på mini-serien "Statsministeren og jeg," og i 2014 på skærmene ud i fuld længde film "Mr. Perfect." Karriere Yoon Shi fortsætter med at udvikle sig, og de fans venter på nye dramaer med din yndlings skuespiller. Deres forventninger vil helt sikkert være berettiget i den nærmeste fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.