ComputereComputerspil

Pineview Drive: transmission og funktioner af spillet

Desværre, færre og færre blade kvalitet horror film, der kan skabe og vedligeholde en tung atmosfære, virkelig skræmme brugere og leverer samtidig sjovt, fængslende dem i en mystisk verden, fascinere dag. I dag er næsten alle udviklerne forsøger at kontanter i på en populær ideer, og projektet Pineview Drive, desværre, er ingen undtagelse. Måske tanken om det var godt og hævder noget mere end en forbigående produkt, men implementeringen er alvorligt svigtet os - i Pineview Drive passage af dæk dig meget hurtigere, end vi gerne vil, og vil ikke hjælpe nogen rædsler.

historie

Som det er kendt, høj kvalitet horror film direkte til gameplayet er ikke så vigtig som atmosfæren, historien, den fordybelse i spillets verden. Den Pineview Drive passage ødelægge næsten alt: du får en temmelig interessant historie, der kunne kvalificere sig til noget imponerende og fascinerende, hvis ikke for gameplayet, som tydeligvis ikke drages til projektet i 2014. Så hvad har du? Din hovedperson - en enkemand, som for tyve år siden var kommet til et land hus i byen Pineview Drive, sammen med sin kone, men hun uforklarligt forsvandt. Tyve år er gået, men hun kom ikke tilbage, og al denne tid din helt plaget og kunne ikke finde ro. Og nu, efter så lang tid, besluttede han at besøge dette hus at opklare mysteriet om forsvinden af sin kone, at leve op til deres frygt, og se, hvad der foregår inde i, hvor ingen person ikke kan leve mere end en måned og gik med rædsel . En smuk historie, der kan omdannes til noget utroligt spændende og virkelig skræmmende. Men i Pineview Drive passage intet af sig selv ikke repræsenterer, og på en historie i spillet ikke kunne gå.

Passage af dagen

Hvis du er interesseret i, hvad der er Pineview Drive passage, det er ganske simpelt. Du går i huset og straks konfronteret med paranormale kræfter, der udtrykkeligt konfigureret ikke alt for venlige til dig. Hele spillet varer i præcis tredive Dage hvor du bliver nødt til at flygte fra en bred vifte af rædsel, for at finde flere og flere nye hemmeligheder, der skjuler en mystisk hus. Det lyder naturligvis imponerende, men det er faktisk meget værre. Måske hvis dette spil blev skrevet i Flash og ikke besat tredive dage og tre, det var meget mere imponerende at. Men den vidtstrakte fortælling, der bringer med hver efterfølgende dag ikke noget nyt - det er ikke den bedste løsning, der kan gøre udviklere Pineview Drive. Spillet er ikke vanedannende og ikke bære, og hvad der kunne være værre for den rædsel?

Funktioner passage

Så du befinder dig i huset, hvor hersker den frygtindgydende atmosfære - er efterhånden begyndt at vise sin tilstedeværelse i parfume. Og det bliver ganske skræmmende. Men om de rædsler, det vil være lidt senere - nu det vigtige er, hvordan du vil bestå Pineview Drive. Spillet, desværre kan ikke tilbyde dig et stort udvalg af aktiviteter. Fra den første dag til den sidste, den tredivte vil hovederhverv af din søgning være forskellige nøgler, der åbner kister, døre og så videre. Alt dette vil blive ledsaget af en lille ekstra tiltag, som er så små, at de er selv en lille smule, kan ikke lysne sløvhed, hvad der sker, samt forskellige rædsler, der forsøger at trække spillet endnu på ethvert anstændigt niveau. Men det er nytteløst - passage af Pineview Drive spil kan skræmme, kan forsinke dig med sin atmosfære, men det går hurtigt, og igen udsætte den monotone gang på de samme kamre, identiske job, der kræver, at du alle de samme - at finde den næste nøgle, som åbner næste døren, bag hvilke er de spøgelser og en ny nøgle.

frygt

Sammen med den atmosfære, der en eller anden måde lyser op alt hvad der sker, er det muligt at notere gennemførelsen af de rædsler, der er lidt "puste nyt liv" passagen. I spillet er der forskellige Screamer, virkelig skræmmende øjeblikke og skræmmende spøgelser, som kan være bange. Men desværre, det ikke forekommer alt for ofte, at der er mangfoldighed i spillet, så i sidste ende, selv de rædsler, der allerede er ikke glad.

Skal jeg gå?

Den moderne spilindustrien skaber hver dag et par spil i forskellige genrer, herunder rædsel. Men desværre, de fleste af projekterne er langt fra den højeste kvalitet, så glem alt om dem hurtigt. Mest sandsynligt, at samme skæbne venter Pineview Drive. Feedback fra brugere og kritikere er ikke imponerende, den gennemsnitlige score er forpligtet til 30 point ud af 100, så dette spil vil sandsynligvis være ganske hurtigt glemt. Hvis du allerede har spillet på alle værdige til horror film, men stadig vil have noget nyt, kan du prøve at gå igennem alle 30 dage af projektet. Men du er kun ked af det faktum, at udviklere er "begravet" sådan en god idé, at have givet så forfærdeligt realisering. Men han kunne få et andet mesterværk, hvilket ikke er meget i denne genre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.