HobbyHåndarbejde

Usædvanlige tøffel-sko: en master class

Elegant, med en sne-hvide såler, og på afstand ligesom en rigtig mode sneakers. Sådanne usædvanlige hjemmesko alle vil sætte pris på. Tildel dem kan enhver ekspert, hvis strengt til kredsløbet.

beskrivelse

Slippers - en praktisk hjemmesko som udfører flere funktioner. De skal være behagelige, befordrende for afslapning efter en hård dags arbejde. I Japan er en ændring af sko ved indgangen til huset betragtes som et obligatorisk ritual, der hjælper med at slippe af problemer, lad dem uden for døren og fordybe dig i et hyggeligt hjem atmosfære.

Fancy hjemmesko, sneakers - det er også en god stemning. Lavet af lyse garn, suppleret med interessante indretning, de er sikker på at tiltrække sig opmærksomhed fra andre.

uddannelse

Efter de grå dage om vinteren, så ønsker at behage dig selv med noget lyst og stilfuldt. Strikning usædvanlige hjemmesko-sneakers vil ikke tage en masse tid. Ikke mere end en almindelig indkøbstur, men under alle hypermarked denne eksklusive model ikke kunne findes.

At arbejde behov:

  • fire kanyler til en cirkulær strikning - plain, sokker, fortrinsvis anvendes her №3, de er lidt tyndere og produktet vil se strammere;
  • tråd - altid hvid til trim og basisfarve kan være enhver (blå, rød, orange);
  • krog - til produktion af dekorative detaljer.

vigtigste

For størrelse 35-39 skal ringe 48 loops, stor størrelse 40-44 kræve et sæt af 56 sløjfer. Fordel dem jævnt på alle fire eger.

1. De første ti omgange provyazyvayutsya almindelig viskelæder (én foran - One Forkert).

2. Dernæst er en flad glat overflade (som i en konventionel sok), men på bagsiden bør vyvyazat indrette som i klassiske sneakers. For at gøre dette, skal du ændre ansigtet og vrang sløjfer på provyazyvaete dem på ydersiden.

Arbejde med hælen

Alle mestre ved, hvordan man udfører denne enkle betjening. Fancy hjemmesko, sneakers, i dette tilfælde lavet på samme måde.

1. Flyt løkke med den første talte om den fjerde og derefter udføre provyazyvaniya kun til dem.

2. Strik glathed mindst 26-28 rækker, som hver især ekstreme Fjern sløjfer strikkes på strikkepind ikke.

3. Udfør hæl turn mindskes loop provyazyvaya to sammen, indtil mængden af 12 enheder (til størrelse 35-39).

4. Manglende løkke indtastet med sidedele næsten høstet sokker og fortsætte parring ansigt søm.

5. Start med at tage ud tå, når den lille finger vil være fuldt dækket af arbejdet. Det skal ske ved provyazyvaniya ansigt, hver tredje hængsler strik to sammen.

Som følge heraf skal forblive på de to løkker på hver af egerne. Stræk igennem dem og lukke medløbstråden arbejde, stramt fastgøre enheden til den forkerte side.

yderligere elementer

Usædvanlige eger hjemmesko, da det viser sig, er ikke svært at associere. Det er fortsat at udstede dem på den måde af sneakers og tilføje nogle interessante indretning.

Planck - det vil give denne type produkt sneakers, for at skabe det, typen på siderne af emnet to parallelle hinanden en række sløjfer (i de steder, hvor strimlen er typisk placeret) og strik dem til forsiden af den glatte overflade. Senere vil de vdet snørebånd, som også kan gøres uafhængigt af lyse tråd.

Sole - med en krog strik hvide striber langs bunden af sålen, den øvre og nedre kant af finish, du kan tilføje en sort nummer for fuld lighed med sneakers. Til produktet var sokker og lang at behage sin besidderen, bør den nederste del af det forsegles indersål lavet af læder.

Firmalogoer - typen krog fire antenne sløjfer, forbinde i en cirkel, er strikket til den ønskede størrelse. Logo er bedre at lave hvide, og stjerne broderet på det den sædvanlige nål sort tråd. Omhyggeligt vedhæfte logoet til den udvendige side af artiklen.

Fancy hjemmesko, sneakers er klar, du kan prøve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.