Hjem og familieTilbehør

Chronograph: hvad der er og hvad der menes?

Siden oldtiden har mennesket forsøgt at beslaglægge tid til at måle og på en måde, hvis ikke styre, så i det mindste at organisere det. Til disse formål opfandt kalendere, anderledes system til beregning af tid, solen, vand og sand, samt avancerede elektroniske, mekaniske og quartz ure. Takket være dem, kan en person identificerer sig selv og deres liv i det uendelige rum tid det store univers. Chronograph - hvad er det? Det er også den enhed, der gør det muligt at måle tid. Hvordan er det anderledes fra almindelige timer? Da han kom ud, og hvordan man bruger det? Dette er, hvad vi taler om i dag.

Historie opfindelse

Hvis vi tager længden af hele historien om urmager, opfindelsen af chronograph er til allersidst. Det første er magen til sin enhed, så lokalisere de tidsintervaller blev opfundet i 1821. Det var på grund af den stigende popularitet af hestevæddeløb. Sagen er, at kun vinderen af løbet i de dage blev bestemt "af øje".

Skaberen af den mekanisme, der er blevet "far" til den moderne kronograf, blev en fan af hestesport Nicolas Mathieu Ryussak. Ved løbene og blev præsenteret for første gang testet et nyt instrument, der ligner vores kronograf. At det var et stykke tid? Mekanisme, der ligner den time, i slutningen af den anden hånd, som havde en lille blækhus. Når hånden stopper, det forblev et lille punkt på skiven.

På dette, har opfinderne ikke stoppe der, og snart så dagens lys håndled chronographer. Gjort dem en englænder, urmager George Gragam - de var almindelige armbåndsur, hvorved det var muligt at måle tidsintervaller med en nøjagtighed på 1/16 sek. Også i det 18. århundrede, først introduceret enheden, der ligner moderne stopure.

Hvad er det?

Så Chronograph - hvad er det? Dette ur, har fastsættelsen funktion af tiden. For at være mere præcis, chronograph - er en særlig ekstra mekanisme indbygget i uret. Dette er forskellen fra stopuret, som er en separat enhed uden dial og har kun den anden hånd.

Chronograph er et hjul mekanisme, der kontrolleres af løftestænger. Det kan være et separat modul i et armbåndsur eller indbygget i den vigtigste mekanisme (såsom kvarts og mekanisk).

typer af Kronografer

Desuden kan disse enheder være så enkel eller summation. Med den første udførelsesform er klart - at starte, stoppe, faldt resultat. Men summen Chronograph - hvad er det? Det styres af to knapper (i stedet for en så enkel) og de mest almindelige.

Sådan bruger kronograf tæller type? Det er meget simpelt: den første knap er ansvarlig for at starte og stoppe mekanisme. Du kan stoppe den mekanisme er utallige gange. På det sidste stop af kronograf mekanismen vil tage summen af alle perioder. Den anden knap er nødvendig for at nulstille tilbage til nul.

Der er også single- og dvuhstrelochnye, split-chronographer. Sidstnævnte har to anden hænder, og en ekstra tredje knap. Dette tillader lokalisere blot to tidsperioder og for at stoppe en af pilene uafhængigt af de andre bevægelser. Split Chronograph - senest opfindelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.