ComputereComputerspil

Udgivelsesdato og systemkrav "Metro Redux"

Hvis du er fan af den post-apokalyptiske genre, er "Metro" et godt spil for dig. Her er der en kraftig krig med dens konsekvenser, og mutanter og banditter, der ønsker at indløse på andres ulykker. Derudover er der et spændende snoet plot og et actionfelt - alt dette gør Metro til et af de bedste spil, der blev udgivet i Rusland de seneste år. Det er dog værd at bemærke, at den grafiske komponent i projektet var langt fra perfekt, så fem år efter salget blev projektet genudgivet - det hedder Metro Redux. Forvent ikke, at denne udgivelse vil have nye missioner eller tegn, et hav af unikt indhold og så videre. Faktum er, at versionen af "Redux" kun opdaterer den grafiske komponent og parallelt giver spillerne nogle bonusser. Som du ved, krævede den oprindelige version ikke meget fra de computere, som det var planlagt at køre på. Men nu opstår spørgsmålet - hvad forårsagede ændringerne i tidsplanen? Hvad er systemkravene til Metro Redux nu?

Operativsystem

Hvis du er interesseret i Metro Redux systemkrav, eller rettere om, hvor meget de har ændret sig i modsætning til den oprindelige version, vil denne artikel i detaljer beskrive alle de nødvendige egenskaber, som din pc skal have for at lancere dette projekt med succes. Oprethold den maksimale funktionalitet. Så start med operativsystemet - her er det værd at huske på, at det oprindelige spil blev udgivet i 2009, og derefter var Windows XP stadig ret relevant. Men "Redux" -versionen syntes ret for nylig, så der er ingen grund til at forvente, at du kan starte denne skydespil på det gamle OS. Du skal bruge mindst 7 "Windows", og kun 64-bit - det samme gælder for den ottende version af dette OS. Det var naturligvis helt forventet, da moderne spil hovedsageligt ikke understøtter Windows XP og Vista, så hvis du vil nyde den nye spilindustri, skal du tænke på at ændre OS. Selvfølgelig er dette langt fra alle systemkravene til Metro Redux, som du bør være opmærksom på.

processor

Hvis du planlægger at købe eller downloade dette spil, bør du helt sikkert gøre dig bekendt med tre ting, der vedrører komponenterne på din pc - processoren, RAM og videokortet. Faktum er, at de i den oprindelige version af spillet ikke blev præsenteret for alle de hårdeste systemkrav til dem. "Metro Redux" er et fuldstændigt opdateret projekt, så du vil ikke kunne starte et nyt spil på den gamle computer. Så hvis det er en processor, så skal du køre spillet ved minimumsindstillinger, skal du mindst have et dual-core board med 2,2 GHz-ydeevne. Hvis du målretter dig mod de maksimale indstillinger, skal du naturligvis forbedre kvaliteten af den opdaterede grafik, så du skal forbedre ydeevnen til dual-core-processoren til 3 GHz eller endda udskifte den med quad. Spillet "Metro Redux" kræver meget mere end den originale version, så der er ingen mening om at huske nogen illusioner. Hvis du spillede uden problemer i "Metro" - betyder det ikke automatisk, at du kan køre "Redux".

Operativ hukommelse

Spillet "Metro Redux" i sammenligning med den originale version kræver kun lidt mere RAM. Der er dog forskelle, så du bør være opmærksom på dem. Minimumskrav vil ikke skræmme nogen - to gigabyte RAM i 2015 er der næsten alle. Men hvis du stadig vil have spillet ikke langsomt og buggy, så får du bedre fire gigabyte RAM.

Videokort

Som du allerede har forstået, blev de vigtigste ændringer i projektet lavet i grafikområdet. Kravene til videokortet er derfor steget mest, så du skal forstå, at du nu ikke kan spille i "Metro" uden at have en god og moderne videoadapter. Naturligvis vil minimumskravene være i stand til at køre næsten alle - 512 megabyte videohukommelse er ikke noget uopnåeligt. Men det er stadig værd at huske på, at du skal have mindst en gigabyte videohukommelse til den bedste visning af indholdet af spillet. Ellers behøver du ikke købe dette spil, da du ikke vil kunne se nogen særlige forskelle, hvis du indstiller grafiske indstillinger til et minimum.

Udgivelsesdato

Mange spillere i lang tid var interesserede i et spørgsmål: "Hvornår vil Metro Metro Redux?" Dette er et spil, hvor et stort antal spillere har ventet med utålmodighed. Men nu er dette problem ikke længere relevant, siden spillet blev offentliggjort for nylig, og alle, der så meget gerne ville vende tilbage til et sådant mesterværk, kan allerede prøve deres hånd på Metro Redux. Udgivelsesdatoen for dette projekt er 29. august 2014, og det blev samtidig frigivet til alle større markeder: indenlandsk, amerikansk og europæisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.