ComputereComputerspil

Stjerne Konflikt: game gennemgang

Alle fans og kærester til at bruge deres fritid i spillet, selvfølgelig, ønsker at finde en værdig projekt, som ikke kun vil trække sin egen historie, men også forsinke passagen (vil ikke være monotont og kedeligt). Blandt sådan et stort udvalg og grand hårdt stop for én udførelsesform. Det er derfor, længe før lanceringen af projektet værd at undersøge vildt gennemgang. Stjerne Konflikt - er en af de mest fremtrædende og succesrige eksempler på høj kvalitet online spil plads. Denne handling har længe ind i top hundrede, men hvad er fordelene og fordelene ved dette spil? Hvad er historien og de vigtigste tekniske karakteristika? Hvis dette er et rum shooter, noget, at det er nøglen? Det er tid til at lære mere om alle aspekter af spillet.

om spillet

Space shooter med endeløse vidder - dette er udviklingen af den berømte stjerne Konflikt. En oversigt over alle komponenterne i dette projekt giver os mulighed for at forstå, hvordan spillet er smuk i design og hvad den har fejl eller nuancer. Denne MMO simulator baseret på grundlag af F2P. Oprettet projektet af den russiske atelier StarGem Inc. Blandt de kammerater havde et studie Gaijin Entertainment. Fra hænderne på disse fagfolk gør et stort projekt. Dens ejendommelighed er, at det ikke er en stereotyp spil, og er en helt uafhængig projekt med sin egen historie og historie. Af den måde, dette punkt fortjener særlig opmærksomhed i Star Konflikt spil. Overblik plot - en central del, faktisk kan tiltrække deltagere eller tværtimod, skubbe væk, hvis det ikke er tilstrækkeligt interessant.

historie

Kernen i spillet er den fuldstændige ødelæggelse af vores planet. Siden da har det ophørt med at eksistere, det tog mange hundrede år. Kolonisterne var i stand til at flygte fra denne rullende ned i afgrunden "hjemme". Nu de rejser gennem universet på jagt efter et nyt sted at bo. Lange søgning giver resultater, og den berømte videnskabsmand er unormal Sector 1337. Her boede en gammel nation, som havde tilnavnet af forløberne. Det blev fuldstændig ødelagt, og grunden var ganske klar - fremmede former invaderede besiddelser af denne sektoraftale 1337 og fjernede alle de værdifulde ressourcer med hinanden. Men hvad folk har brug for, til venstre, og de er sikkert afregnes i dette sted, ikke forventer at fremmede former, eller såkaldt anomali tilbage.

Treasures der er på udkig efter alle

Grave dybere, fandt forskerne, at den mest magtfulde nation gemte deres skatte i dybet af sektoren. At jagten på dem alle vandre i universet skibe, og hver deltager får mulighed for at vælge den første fraktion, som spilleren vil holde kampene i Star Conflict. En gennemgang af disse fraktioner - obligatorisk tid, da valget vil afhænge af, hvad skæbne vil afvente afspilleren, og om han vil være i stand til at ændre det. Bemærkelsesværdigt er det nemt at vende skibet liv til ukendelighed, og starte en ny historisk epoke.

Factions

I dette spil kan du ikke bare være i rummet ved rattet superprokachannogo skib. Nej, det kan ikke være. Hver beboer i galaksen kommer ind i rækken af den fraktion, og der er der under etablerede love. Alt i spillet er der 3 kolonier, som du kan kæmpe:

  • Empire.
  • Federation.
  • Jeriko.

Den første og den talrige fraktioner Empire - tilhængere af traditioner. De ære mindet om ofrene og har den største flåde i galaksen. Men selv om de fleste af kolonien, har dens udvikling været langsom, når man sammenligner med de andre.

Næste Alliance - Federation. Opret din handlende og opdagelsesrejsende. Faction er ganske venligt og kan synes meget venlige. Men det er kun ved første øjekast. Arbejde i fuld gang i fuld gang, og strømmen er ikke ringere end Empire i Star Konflikt spil.

Gennemgang af en anden fraktion Ierhon mest interessante. Alliancen er ikke magen til nogen af de ovennævnte. Stor koloni har ligheder med den sekt eller militante grupper. Det er den eneste alliance, der hviler på en filosofisk tro på eksistensen af en enkelt sind. Det er denne koloni at udføre eksperimenter og implanteret i de robotter og maskiner af menneskelige organer. Repræsentanterne for denne fraktion er den vigtigste uudtømmelig ressource - erfaringer og forskning.

Dit hus - dit skib

Men hvis det er muligt at vælge en fraktion, kan du afgive din stemme blive bemærket skib. Hvis dette rum, så du kan være i det kun i en specielt udstyret og kraftfuld skib, som mange i Star Konflikt spil. Oversigt over skibe - et andet centralt punkt, som der er i projektet kun tre klasser:

  1. Stormtropper.
  2. Frigates.
  3. Interceptors.

Hver har sine egne positive kvaliteter og svagheder, så når du vælger dem, bør du være særlig opmærksom på, og vil komme i handy her Stjerne Konflikt spil gennemgang. "Gambling" anbefales at studere alle de oplysninger, så forudgående varsel til de klasser af skibe og prioriterede typer af datastrukturer. Fra skibets kvalitet, vil dens funktioner afhænger af udfaldet af slaget hvert sekund. Men det element i spillet er, at du har brug for at tage højde for skibet. Det er ikke nok til at få ham - for ham krævede komplet pleje.

Oversigt klasser rumfartøjer

Allerede inden starten af spillet bør gives til valget af en af tre klasser af skibe, i stand til at vurdere deres kvalitet. For eksempel, angreb fly er uundværlige i kampen, men de er ringere i hastighed interceptors. De har god rustning og kraftfulde slag, men ikke så quirky som de to andre klasser.

Interceptor - er den mest magtfulde klasse. De er klar til at klare enhver opgave, men den rustning er betydeligt ringere end stormen. Ulempen er, at de har de mindste kanoner, selv om der ikke er mange.

Nå, en anden interessant og bemærkelsesværdig klasse - fregat, kraftfuld, bekæmpe og store. De kan få en masse skader, men en sand hit på modstanderens tur det ind i en kosmisk støv, hvilket er grunden til, er så vigtig i spillet Stjerne Konflikt gennemgang af skibet. Aura skib - en af de mest magtfulde kosmiske strukturer, som er blevet genskabt af udviklere i dette projekt. Hvis mødet med ham, vil det være vanskeligt at vinde.

Hvad deltagerne siger?

Men der kan påvirke valget af partiet? En fuld gennemgang - det er vigtig information, men tilbagemeldinger fra deltagerne meget mere kraftfuld og mere indflydelsesrige. Hvis vi taler om spillet i almindelighed, de fleste af deltagerne foretrækker det til projektet på bekostning af plot og hyper-realistiske rum stjerne Konflikt spil. Aura skib - det vigtigste mål for mange deltagere, men glem ikke, at selv sådan en kraftfuld gigant er i stand til at bekæmpe den hær af små skibe, så kan ikke sættes i det primære formål med en hvilken som helst skib. deltagerens opgave er at gøre sin flåde kraftfuld, udvikle det på den traditionelle måde eller anvende noget nyt til kolonien.

Alle spillere fejre god kvalitet grafik. Plads og uden special effects ser grand, men her er han i gode farvekombinationer. Hvis du tilføje op alle de "professionelle" og "mod", så kan vi sige med tillid til, at spillet er værdig til lanceringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.