SundhedMedicin

Serotonin: Hvad er det?

Serotonin - hvad er det? Et sådant spørgsmål kan blive bedt om, er mange af dem, der havde hørt om det, "det hormon af lykke." Det er et kemisk stof, de resulterende aminosyreudskiftninger. Det er mest ofte betragtes som biogene aminer, der positivt påvirker de fysiologiske funktioner af det menneskelige legeme.

Serotonin have væsentlig indflydelse på processen af regulering af nervøse processer i centralnervesystemet af det menneskelige legeme. Undertiden benævnt neurotransmitteren serotonin, som kan forårsage en biologisk reaktion i kroppen, fungerer ligesom mediatoren benyttes i guitar.

Første, serotonin påvirker nervevævet og hjernen. Det hjælper med at regulere blodtrykket, kropstemperatur, forbedrer renal filtration, respiration, og bremsende blodkar. Ifølge læger, den mest værdifulde stof for den menneskelige krop er serotonin. Hvad betyder det? Serotonin er ganske ofte omtalt som "hormon af glæde", det øger effektiviteten af de milliarder af neuroner lokaliseret i hjernen af mennesket. Alle neurale excitations- og hæmning processer, der forekommer i det menneskelige legeme via serotonin. I fravær af dette hormon ser ikke for stabil drift af hjernen og nervevæv.

For dem, der ved, hvad er serotonin, et stof, der er faktisk en positiv indvirkning på arbejdet i den menneskelige krop, sjældent grå dage. Hvis dette hormon vises regelmæssigt i kroppen, en person er meget mere tilbøjelige til at opleve positive følelser, lykke, klar til handling, herunder at arbejde.

Hvis kroppen ikke har nok serotonin, kan det føre til depression, diatese, enuresis, en generel svækkelse af immunsystemet og allergi. Specielt farligt er manglen på "hormon af glæde" for gravide kvinder, da dette fører til en forgiftning. I nogle tilfælde kan en mangel på serotonin føre til klinisk depression, og senere skizofreni.

Hvis manglen på "lykke hormon" er alvorlig nok, skal patienten med lægen tænke over, hvordan man kan øge serotonin. I nogle tilfælde er det nok til at gå gennem flere psykologisk rådgivning specialister, men nogle gange er det ikke nok.

Alle har brug for at forstå, hvor vigtigt for kroppens serotonin, det vil sige i første omgang - et mellemled mellem en persons tanker og nervøse reaktioner. Det er derfor endnu en positiv opfattelse af verden kan hjælpe i udvekslingen af næringsstoffer. Dårlige tanker, jalousi, vrede og sorg - alt dette har en negativ effekt på betingelse af kroppen, nemlig, efterhånden ødelægger CNS.

Det største problem er, at en dårlig stemning og opfattelse af livet i negative farver ikke kun kan føre til sygdomme i centralnervesystemet, men også til sygdomme i forskellige organer. Det bedst kendte eksempel på en sådan sygdom er mavesår forårsaget af nerve erfaringer. Hvis en person ikke vil have noget som der var sket med ham, vil han brug for en tilsvarende livsstil.

Forskere har længe identificeret produkter, som er i stand til at normalisere serotonin metabolisme i den menneskelige krop. Vi taler om bananer, kaffe og chokolade. Men alt for godt ikke rive med af dem, for ikke at skade hendes figur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.