ForretningSalget

Det marked for jord - det ... Det marked for jord i Rusland

Det marked for jord - en meget, meget interessant sfære af erhvervslivet, på grund af alle de reelle og potentielle fordele ved moderne mennesker på jorden er kernen, uanset det sociale system. Territory som genstand for markedet og økonomiske forbindelser indtager en helt unik og central rolle i det samlede system af aktiviteter af moderne mennesker, såvel som direkte til selve deres liv.

Det marked for jord - en handel af særlig værdi, fordi det er det eneste bopæl enhver nation. det er også det naturlige og den vigtigste faktor i enhver virksomhed, der giver indirekte eller direkte deltagelse i produktionen af forskellige produkter eller andre varer.

Hvad er dens formål?

Du er nødt til korrekt forstå, hvad markedet for jord - det er en kugle, som har multifunktionel betydning. Hvis vi betragter det som en naturlig objekt, der eksisterer uafhængigt af menneskets vilje, kan landet blive kaldt i princippet hele planeten, og så det udfører den vigtigste økologiske funktion. Og grunden er en jord anses for at være genstand for ledelse og afspejler de forskellige økonomiske forbindelser.

Den sociale rolle, som har landet markedet - er at bruge det som et levested, samt en af de grundlæggende betingelser for liv af moderne mennesker. Blandt andet, det omfatter stats område eller visse af dens emne, det vil sige, forårsager også en politisk funktion. Det er grunden til, at kapitalmarkederne og jord er tæt forbundne og reguleres ikke kun af standard forfatningsmæssige normer og jordrettigheder, men også af civilretten, under hensyntagen til skov, miljømæssige og andre juridiske normer.

Funktionerne i denne type virksomhed i Rusland

Bortskaffelse af jord, samt køb og salg af grunde på Ruslands område er yderst komplekse og specifikke sag. Moderne kapitalmarkeder og jord som en legitim omfordeling af jord mellem flere ejere bruger økonomiske metoder er reguleret af en række regler og restriktioner.

produktionsfaktor

Indledningsvis jorden er de primære produktionsmidler, hvorefter er fuldstændig fastlagt ved trivsel af en bestemt tilstand.

Det er en grundlæggende menneskelige miljø, samt en direkte kilde til organiske og mineralske ressourcer, med henblik på anvendelsen af arbejdskraft og kapital. Dette udtryk omfatter alle de gavnlige egenskaber, som naturen i et vist omfang, om et forslag, som mennesket ikke har nogen magt, uanset om det er et spørgsmål om, hvad der er et marked for jord og jordrente eller salg af vand og forskellige mineraler .

eksempler

For landmanden bestemt område er det primære værktøj, der er nødvendige dyrkning af afgrøder, mens det for en almindelig borger er det territoriale område, som skal placere forskellige industrielle eller beboelsesejendom. Fødevareindustrien marked for jord og jordrente er den vigtigste kilde, hvorfra man kan få råvarer. Det er grunden til, at det er den vigtigste økonomiske værdi, hvorfra mennesket har lært at udtrække sit eget overskud korrekt i løbet af sin historie.

Hvad er den rolle af markedet?

Arealanvendelse og relaterede holdninger siden oldtiden, blev grundlaget for udførelse af menneskelige aktiviteter, som gav et yderligere løft i den efterfølgende udvikling af produktivkræfterne, den uddybning sociale arbejdsdeling og specialisering.

I produktionen af alle former for materielle goder eller levering af tjenesteydelser indebærer anvendelse af en række forskellige faktorer. I overensstemmelse med moderne økonomisk teori er accepteret at afsætte i alt fire hovedgrupper:

 • område, der er kilden til markedet for jord og leje;
 • arbejdskraft;
 • kapital;
 • drive forretning.

Disse faktorer har en direkte indvirkning på den aktuelle produktion, såvel som den økonomiske vækst. Det skal bemærkes, at disse faktorer, uden hvilke det er umuligt i princippet til gennemførelsen af produktionen, en del af regionen byder.

Hvad er det?

Det marked for jord og husleje, der repræsenterer en naturlig faktor, er de fælles produktionsmidler, mens da ejendommen er et middel til produktion, emnet for arbejdskraft, som i de forskellige aktivitetsområder personen har på sin indvirkning på den ene eller anden måde. Kombinationen af disse to egenskaber gør det temmelig ejendommelige produktionsmidler, som arbejder i alle moderne sektorer af økonomien.

Den vigtigste egenskab ved

Således, som et middel til produktion Plot:

 • Det er ikke et produkt af det foregående arbejdskraft;
 • Det har pladsbegrænsninger;
 • kan ikke erstattes af andre produktionsmidler;
 • forskellige permanente placering;
 • kan ikke anvendes, når de anvendes korrekt;
 • Det har en anden kvalitet afhængigt af området;
 • Det er kendetegnet ved ganske særlige nytte af det enkelte parti;
 • Det er frugtbar, og fuldt ud gennemfører sine nyttige egenskaber i landbruget.

Desuden er det værd at bemærke, at der i næsten alle områder af menneskelig marked for jord udviklingssamtaler viser, at det er en rumlig drift grundlag, så er den uløselige forbindelse med en række fysiske objekter, der er på det er placeret, såsom veje, bygninger, strukturer samt andre materielle elementer, hvilket skaber mennesket.

Hvad gør markedet?

På grund af de begrænsninger af den ressource, samt den manglende mulighed for at gøre uden nogen aktiviteter til dato ejerskab af jorden er en af de mest rentable typer ejendomme.

Derfor er det nødvendigt at forstå korrekt, at denne ressource har forskellige betydninger som en faktor af produktionen i de forskellige områder af den nationale økonomi. Således i fremstilling markedet for jord i Rusland giver indenlandske virksomheder sted som den står på, såvel som kerneforretning for den videre proces. På samme tid i udvindingsindustrien, det giver også hovedformålet med arbejdskraft, som senere bliver til et fuldgyldigt råmateriale til fabrikker.

landbrug

analyse marked for jord viser, at de vigtigste leje områder er landbrug, da der er sammenflettet naturlige og økonomiske processer i reproduktion. I første omgang det i dette tilfælde er et generelt formål med arbejdskraft under bearbejdning, og fungerer som det aktive middel besidder frugtbarhed og repræsenterer det miljø, hvori udviklingen af forskellige planter.

Mand, der påvirker jorden, såvel som at tage fordel af sin grundlæggende livskraft, der producerer de nødvendige produkter, og dermed er det nødvendigt at forstå korrekt, at der i selve jorden, i modsætning til andre produktionsmidler, til brug, vil ikke kun ikke mister deres forbruger værdi (forplantningsevne), men i tilfælde kompetent konstruktion af landbrugssystemer, og brugen af avanceret udstyr og teknologi vil give endnu højere og stabil ydelse.

Vi må ikke glemme, at den menneskelige påvirkning af fertiliteten af jorden er ikke uendelig, fordi før eller senere kommer der et tidspunkt, hvor den merværdi, som den ekstra ansøgning til det af kapital og arbejdskraft vil blive reduceret, således at personen ikke vil modtage noget vederlag for deres anvendelse. Med andre ord, i sidste ende enhver investering i jorden bliver meningsløs, fordi dens præstation vil være umuligt at stige. Den eneste mulighed for at bruge et perspektiv, der giver markedet for jord (produktionsfaktorer) - er et ubrugt forbedre dyrkningsmetoder med udviklingen af moderne teknologi.

Udbud og efterspørgsel

Først og fremmest er det værd at bemærke, at jorden er en helt gratis gave fra naturen, som gør det muligt at sige, at dens værdi er irrationel. Men udbuddet af jord eksisterer, og det er genstand for køb og salg, og har også en direkte forbindelse med lejemålet.

Du skal også rigtigt forstå, at, afhængig af de særlige klimatiske forhold og placeringen af stedet, er de inddelt i det værste, gennemsnitlige og bedst. I langt de fleste tilfælde grundlaget for en sådan opdeling er den naturlige frugtbarhed, fordi der fra det direkte vil afhænge af produktiviteten i et givet område, men det kan forbedres, hvis det ønskes, hvis at foretage yderligere investeringer, samt bruge den ekstra arbejdskraft.

Samtidig viser Moskva marked for jord, at det ikke altid er omkostninger kan bygges udelukkende på grundlag af frugtbarhed bestemt område. Af stor betydning er også dens mnstoraspolozhenie.

monopol muligheder

God forretningsskik i et bestemt område i sidste ende er årsag til to slags monopol - et monopol på emnet ledelse og ejerskab. Den første type giver en absolut ret til at disponere over jord, såvel som dens økonomiske anvendelse, mens den anden giver den eksklusive ejerskab af det område af sin ejer.

I det første tilfælde er der tale om, at en person, der har vist sig efterspørgslen på markedet for jord, og det tager et bestemt område til leje, i sidste ende ingen måde begrænset til de rettigheder og muligheder for at gøre sin egen gård. Med andre ord, hvis det ønskes, kan det håndtere enhver form for landbrugsaktivitet, forsøger at få de mest effektive resultater fra forretningsaktiviteter, som åbner vejen for ham at muligheden for at generere yderligere indtægter. Samtidig, i det andet tilfælde er der tilvejebragt et leje for jorden, der er leaset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.