ForretningIndustri

Fremstillingsindustrien i Rusland

Den Russiske Føderation er indtil videre et ekstremt udviklet land, hvor forskellige typer industrier, både udvindingsindustrien og fremstillingsindustrien, har nået et højt niveau.

Rating af Rusland i verden andel af fremstillingsproduktionen

Trods det faktum, at der i de sidste tyve år ikke har været tilstrækkelig opmærksomhed til indenlandsk produktion, og den fokuserede på import af billige udenlandske varer, er fremstillingsindustrien for nylig begyndt at få fart. Selv om den russiske andel af værditilvækst pr. Person i denne branche er betydeligt ringere end lande som USA, Mexico og Tyrkiet, og det er på niende plads i verdensrangeringen, er tallet langt højere end i Thailand, Kina, Brasilien.

Så siden 2007 er den russiske fremstillingsindustri gradvist begyndt at øge antallet af produkter i forsvarsstrukturer såvel som i maskine- og skibsbygning. I 2007 var andelen i den russiske samlede produktion 66%. Og i 2009 steg niveauet for militært udstyr og udstyr i det russiske militærindustrielle kompleks med 10%. Og produktionen i skibsbygningen voksede i 2009 med 62%. I ti år siden 2001 er snesevis af fælles bilvirksomheder begyndt at fungere på faderlandets område, der har til formål at skabe brandmodeller af BMW, Toyota, Opel, Ford osv.

I perioden fra 2001 til 2010 steg det samlede salg af forsvarsprodukter i udlandet ti gange. I dag er Rusland ejer af multimillion-dollar kontrakter, der gør det til en leverandør af forsvarsvarer og forskellige former for våben til lande som Venezuela, Vietnam, Indien, Kina, Grækenland, Algeriet, Kuwait, Brasilien, Iran, Syrien, Indonesien, Jordanien, Malaysia og Peru. I øjeblikket leverer Rusland 23% af alle typer våben fra antallet af verdensforsyninger, hvilket sætter det på andenpladsen efter USA (32%).

Karakteristisk i figurer

Fremstillingsindustrien i Den Russiske Føderation i bruttoværditilvæksten blev leveret i 2009 med 5,1 trillioner rubler. Og med hensyn til produktion steg tallet til 13,6 billioner rubler i samme periode.

Ejere af fremstillings- og forarbejdningsvirksomheder begyndte at betale seriøs opmærksomhed på at investere i deres egne virksomheders anlægsaktiver . Takket være dette, allerede i 2008, fik fremstillingsindustrien en samlet investeringsandel på 1,37 trillioner rubler.

Og som følge af stigningen i produktionsmængden i forarbejdningsindustrien er tallet, der karakteriserer den gennemsnitlige årlige beskæftigelse af arbejdstagere i disse industrier, steget. Så i 2008 var dette tal lig med 11,2 millioner mennesker.

I forbindelse med stigningen i den russiske forarbejdningsindustriers samlede rentabilitet er der også en tendens til ikke alene at øge antallet af job, men også den gennemsnitlige løn pr. Medarbejder på dette område. Allerede i 2010 var mængden af påløbne gennemsnitlige månedlige vederlag 18.297 rubler.

Som følge heraf var den russiske fremstillingsindustri allerede i 2010 ifølge den høje vækstrate den anden efter Japan. Det er ingen hemmelighed, at japanske elektronik og computere, der er en del af den elektroniske og elektriske industri, besidder de ledende positioner i verden og har stor efterspørgsel blandt befolkningen. Men selv russerne, som ikke holder op med det, der er opnået, har hele tiden øget mængden af computer og digital teknologi, der blev introduceret i de seneste år.

Russisk mikroelektronik voksede med 25% i 2008, i 2009 var stigningen i renterne 15%, hvilket betydeligt oversteg væksten i andre forarbejdningsindustrier.

Som følge heraf udtalte vice-ministeren for Den Russiske Føderation for Handel og Industri ifølge 2010 Borisov, at den teknologiske kløft i Rusland på dette område var reduceret fra vestlige producenter til fem år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.