ForretningIndustri

Baikal-Amur Mainline: større trafikknudepunkter. Opførelsen af Baikal-Amur Mainline

Baikal-Amur Mainline - en af de største jernbaner i verden. Dens konstruktion har spillet en strategisk rolle i udviklingen af den sibiriske region, var katalysator for dannelsen af de industrielle virksomheder, fremkomsten af nye byer, forudsat beskæftigelse til tusindvis af mennesker i landet.

design

Den russiske regering har taget en beslutning om at opførelsen af Baikal-Amur jernbanen i slutningen af det 19. århundrede. Vejen løber gennem den nordlige del af Baikal, ville det være et gennembrud i udviklingen af de østlige områder. Efter krigen japanerne skulle løse problemet med svære at forsyning de østlige regioner. Den Første Verdenskrig, revolution og dens konsekvenser tvunget til at udskyde dette spørgsmål - i Sovjetunionen, da der ikke var nogen teknik eller kapaciteten til at gennemføre storstilede projekt.

Igen tog det ham, indtil 1930. På et møde i regeringen blev betroet en særlig organisation til at arbejde på jernbanen projekt, som ville blive døbt den transsibiriske jernbane, men det var placeret mod nord og give et udløb til Stillehavet kyst. Samtidig nye måder at give navnet - Baikal-Amur Mainline. Større trafikknudepunkter passer til Irkutsk, Amur-regionen, Khabarovsk Territory, ligge i Republikken Buryatia og Yakutia utilgængelige lander. Allerede i 1933 den første jernbane, har området blevet etableret.

konstruktion

Fuldskala arbejde på opførelsen af BAM, som er forbundet Taishet og Sovetskaya Gavan, byen ud for kysten af havet, startede i 1937. ASB modtog straks uformel navn - "bygning af dette århundrede". Dette er ikke overraskende. Opførelsen af Baikal-Amur Mainline trak ud i årevis, stoppede for et par år på grund af krigen, og derefter på grund af manglende finansiering. Til denne dag, BAM er et af de dyreste projekter afsluttet i det 20. århundrede.

Til konstruktionen af alle landets fængsler og lejre tiltrække tusindvis af fanger. Myndigheder omrøring af befolkningen til at deltage i opførelsen af vejen, som skulle være fremtiden for magt. Builders sørge for indkvartering og alle nødvendige faciliteter. Med anlæg af veje og byen udviklede sig Sibirien.

I perioden 1942-1947 blev arbejdet indstillet på grund af krigen. Det næste stop fandt sted i 1953. Dyrt projekt krævede store kapitalinvesteringer og menneskelige ressourcer.

Byggeri genoptog først efter næsten 20 år - i 1974. "Opførelse af dette århundrede" begyndte igen accelereret tempo, udviklet og mestrer flere retninger. Det tog en anden 12 år for at forbinde alle de steder. I løbet af denne tid, på forskellige steder i flere regioner i landet blev beskæftigede i alt omkring 2 millioner bygningsarbejdere. I 1989 var der en fuld BAM på kortet over Rusland. Samtidig blev det officielt sat i drift.

Baikal-Amur Mainline: større trafikknudepunkter

ASB begynder ved Taishet station transsibiriske jernbane, og derefter går mod øst. Her er udgangspunktet for den vej, der forbinder de to mest ambitiøse lande transport projekt. Hvornår blev bygget Baikal-Amur Mainline, har større trafikknudepunkter været aktivt "vokse ind" befolkningen på bekostning af bygherrer fra hele landet kommer her for at arbejde, og derefter til venstre for permanent opholdstilladelse.

Den centrale stationer vejen er: Taishet, Tynda, Nerungri, Komsomolsk-on-Amur, sovjetisk Havn. ASB var den første jernbane på hvis område Yakutia, hvilket skyldes de barske naturforhold har længe været afskåret fra landet, og budskabet udføres udelukkende ved hjælp af flyrejser.

Udvikling af jord omkring BAM

Designere, der forbinder den transsibiriske jernbane til Stillehavets kyst, valgte vejen for fremtiden for vejen, der dækker de store mineralforekomster. Således blev det planlagt at øge effektiviteten af transporten. Jernbanespor var at bringe konkrete fordele og lette transporten af mineraler.

Den mest undersøgte i vejen for at følge BAM er de distrikter: Ogodzhinskaya og Elga, Udokanskoye kobber, olie- og gasfelter i Talakanskoye, VC, Yarakta og andre områder. Der er også væsentlige forekomster af jernmalm, kobbermalm, apatit og gas i andre dele af stien. For at øge ydeevnen og effektiviteten af driften på disse faciliteter, er det nødvendigt at etablere transportinfrastrukturen i regionen og sikre levering af ressourcer direkte til det sted, lastning i bilen.

De fleste større stationer langs vejen

På grund af opførelsen af vejen blev en by i Ust-Kut, Tynda (sidstnævnte blev kendt som "hjertet af BAM"). Taishet - strategisk vigtig station, det punkt, hvor stammer Baikal-Amur Mainline. Store transportknudepunkter passere også gennem Tynda, efterfulgt af to grene: nord (i Nerungri) og Syd (ved Skovorodino), der forbinder, på en sådan måde med Trans jernbane.

Terminalen station - byen Sovetskaya Gavan, ligger på bredden af Tatar strædet. Han er kendt for en anden langvarige - undervandstunnel, som skulle forbinde Sakhalin og fastlandet. Indtil nu, er dette projekt ikke gennemføres. I Sovjet Havn bortskaffes station 3, men passagertog stopper i et andet nærliggende område. Også, at passageren toget for at gå til den vestlige del af landet, skal du følge op Vladivostok, at der kan nås med traileren bil.

Andre jernbaner i regionen

Baikal-Amur Mainline indgår ansvarlig VSZHD den sibiriske del af ruten, og Far Eastern - i Amur-regionen og Khabarovsk Territory. ASB gentager transsibiriske jernbane, der løber langs den sydlige grænse af Rusland (svarende til - gennem de sibiriske og fjernøstlige områder).

Planer for udvikling af BAM

Det største problem af jernbanen er, at til trods for mere end 15 års levetid, er det stadig urentabel. Jernbanespor har et stort potentiale, som husede på denne måde, når designerne skabte det, men det er endnu ikke blevet implementeret.

Den største vanskelighed ligger i det faktum, at op til de vigtigste forekomster af mineraler og malm ikke er brolagt vejen for budskabet. Efter færdiggørelse af byggeri, blev det besluttet at fortsætte med at udvikle retningen dog først på grund af Sovjetunionens sammenbrud, så på grund af den ustabile økonomiske situation i 90'erne og den økonomiske krise i begyndelsen af 2000'erne verden, blev planerne gentagne gange udskudt. I 2011 atter emnet rejst af Vladimir Putin. Det er planen at øge togets hastighed, kapacitet og bæreevne.

Generelle kendetegn ved Baikal-Amur Mainline

Den samlede længde af vejen er 430 mil, fortrinsvis det består af en enkelt bane. Railroad af to måder konstrueret kun fra Taishet til Lena og har en længde på omkring 700 km.

BAM Byggeri blev kompliceret af vanskelige vejrforhold. I mange valgsteder skulle bygges på land permafrost, i jordskælvsramte områder. 11 broer blev bygget af strømmende floder, over 30 km vej passerer gennem tunneler i klippen. Highlands også væsentligt komplicere konstruktionen af jernbanen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.