ForretningIndustri

Hvad er et dæk: hvad gør omfanget af

Gummi - et velkendt materiale, der bruges i næsten alle områder af menneskets liv. Medicin, landbrug, kan industrien ikke undvære denne polymer. også bruge dæk i mange industrielle processer. Hvad gør det her, og hvad er dens egenskaber, er beskrevet i artiklen.

Hvad er dækket

Gummi er en polymer med en høj elasticitet. Dets struktur er repræsenteret ved tilfældigt anbragt carbonkæder bundne svovlatomer.

I den normale tilstand carbonkæderne er snoet udseende. Hvis gummi strækning, carbonkæder slappe af. Mulighed for at strække og hurtigt vende tilbage til den gamle form, har gjort uundværlig i mange områder af et materiale, såsom gummi.

Hvad gør det? Typisk gummi fremstillet ved blanding af et gummi med et vulkaniseringsmiddel. Efter opvarmning til den ønskede temperatur, blandingen bliver tyk.

Modsætning gummi gummi

Gummi og gummi - højmolekylære polymerer, naturlige eller fremstillet syntetisk. Disse materialer er kendetegnet ved fysisk-kemiske egenskaber og produktionsmetoder. Naturgummi er et stof fremstillet af saften af tropisk træ - latex. Det stammer fra barken, når det er beskadiget. Syntetisk gummi fremstilles ved polymerisation af styren, neopren, butadien, isobutylen, chloropren, nitril acrylsyre. Når vulkaniseringen er dannet af syntetiske gummidæk.

Hvad gør de forskellige typer af gummi? For visse typer af syntetiske materialer er organiske stoffer, hvilket tillader at opnå et materiale identisk med naturgummi.

gummiegenskaber

Gummi er et alsidigt materiale, som har følgende egenskaber:

  1. Høj elasticitet - evnen til at vende en stor deformation i et bredt temperaturområde.
  2. Elasticitet og formstabilitet ved små stammer.
  3. Formløshed - nemt deformeret med en let presning.
  4. Den relative blødhed.
  5. Dårlig absorberer vand.
  6. Styrken og slidstyrke.
  7. Afhængigt af typen af gummidæk kan karakteriseres ved vand, olie, benzin, varmebestandighed og modstandsdygtighed over for kemikalier, lys og ioniserende stråling.

vinder dækket mister sine egenskaber og mister sin form, som manifesterer destruktion og nedsat styrke. Levetiden for gummiprodukter afhænger af brugsforholdene og kan variere fra flere dage til flere år. Selv under længerevarende opbevaring dæk aldre og bliver ubrugelig.

gummi Manufacturing

Dæk fremstillet ved vulkanisering af gummi med tilsætning af blandinger. Typisk, idet 20-60% masse af gummi behandles. Andre komponenter i gummisammensætningen - fyldstoffer, hærdningsmidler, acceleratorer, blødgøringsmidler, antioxidanter. Den vægtmæssige sammensætning kan også tilsættes farvestoffer, duftstoffer, modifikatorer, flammehæmmere og andre komponenter. Et sæt komponenter bestemmes af de ønskede egenskaber, arbejdsbetingelser teknologien for at bruge endelige gummiprodukt og økonomiske beregninger. På den måde skaber det høj kvalitet gummi.

Hvad gør gummi halvfabrikata? Til dette formål anvendes i industrier gummi blanding teknologi med andre komponenter i specielle blandere eller valser, beregnet til fremstilling af halvfabrikata, med efterfølgende skæring og udskæring. I produktionscyklussen, brugte presser, autoklaver, valse og tunnel vulcanizer. Gummiblanding er fastgjort til den høj plasticitet, som følge af hvilken fremtid produktet finder på den ønskede form.

gummiprodukter

Til dato er gummi, der anvendes i sport, medicin, byggeri, landbrug, produktion. Samlet antal produkter, fremstillet af gummi, mere end 60 tusind. Sorter. Den mest populære af dem - sæler, støddæmpere, slanger, pakninger, tætningsmidler, gummieret coating, foring materialer.

Gummiprodukter anvendes i store mængder i industrielle processer. Dette materiale er også uundværlig i produktionen af handsker, sko, bælter, vandtæt stof, transportbånd.

Det meste af den producerede gummi bruges til at lave dæk.

Gummi i dækindustrien

Gummi er det vigtigste materiale i produktionen af bildæk. Denne proces begynder med fremstillingen af gummi blanding af naturlig og syntetisk gummi. Herefter sat silica, carbon black, og andre kemiske bestanddele til gummiet masse. Efter grundig blanding blev blandingen sendes af transportbåndet i ovnen. Udgangen er en gummi strimmel af en vis længde.

Det næste skridt er gummiering ledning. Tekstil- ledninger og metal hældes varm gummimasse. På denne måde gøres det indre, tekstil og dæk bælte lag.

Hvad gør gummidæk? Alle producenter af bildæk ved hjælp af forskellige opskrifter og gummi produktionsteknologi. Til opnåelse af det færdige produkt styrke og pålidelighed kan tilsættes forskellige plastificeringsmidler og forstærkende fyldstoffer.

Dækproduktion anvendelse naturgummi. Tilsætning heraf til kautsjuksammensætningen reducerer opvarmningen af dækket. De fleste af gummiblandingen tager syntetisk gummi. Denne komponent giver dækkets modstandsdygtighed og evne til at modstå tunge belastninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.