ForretningIndustri

T-35: tekniske detaljer, beskrivelse, billeder

Om den legendariske sovjetiske "fireogtredive" vi hørte, sandsynligvis alle. Og hvis du spørger, hvad der er den T-35, vil de fleste sige, at den er opdateret fireogtredivte. Men sandheden er, vil det ikke være, fordi udviklingen af den 35. model var en helt anden ordning, med lignende beskyttelse, men en helt anden ildkraft.

Selv fra billedet ovenfor viser, at tanken og ikke ligner den T-34. En anden side visning af besætningen større antal, helt forskellige våben - særlige kendetegn liste kan være uendelig. Han har ikke bestået hele krigen som en let manøvredygtig 34:e, men ikke desto mindre vandt i historien om sovjetiske industri sted. På grund af sine specifikationer, som vi vil tale om nedenfor, kan denne maskine betragtes som alvorlige. Det er, hvad de kaldte det - tung beholder T-35. Nedenfor ser vi alle de egenskaber, fordele og ulemper ved "stalinistiske monster", som det blev kaldt i løbet af dens udgivelse.

projekt

I begyndelsen af 1930'erne, sovjetiske ingeniører modtager en ordre om at udvikle en tung tank. Han skal gå i drift ved udgangen af 1938 til midt-niveau brand støtte af kampvogne og infanteri beregninger. Det første eksemplar var forventet i september 1933, og selv om han blev introduceret, men denne version blev fundet en række væsentlige mangler, hvoraf den ene var ikke-tjenestegørende vigtigste pistol. Efterfølgende denne model fik betegnelsen "tung tanken T-35-1" (eksisterede indtil 1936).

To måneder senere, i november, et nyt projekt, under hensyntagen til de mangler, og ønsker at forene med kampvogne T-26 og T-28. Resultatet var en helt ny bil. Ændringer var tankvogne, små, mellemstore, tårne og andre mindre detaljer.

Ikke desto mindre, i 1933 den sovjetiske tunge tanken T-35 går i produktion. I hele historien om skabelsen af indgangen til Kharkov lokomotiv Works ud 61 biler og 2 prototyper. Slip tanken blev afsluttet i 1939, men på trods af dette, hver ny udgave havde nogle af hans fornyelse.

design

Militæret fik præcis tung tank. Forstærket rustning, yderligere våben - alt er designet til at besætte og holde positioner i fjendens territorium. Men samtidig erklærede konstruktører hastigheden bør være 28 km / t. Tilfælde svejset tank af rustning, den gennemsnitlige tykkelse af som var 20 mm. For at forbedre designet nogle steder anvendes nitning. højhuse korps havde 30-millimeter rustning.

På bagsiden af motoren var. For at få adgang til det havde den bageste del af bunden 13 af lugerne. Der var også en separat luge for adgang til motorrummet. Under lugen bevægelse lukket pansrede cap, som var monteret luftrenser cap. Også nær lugen et par revner var blevet arrangeret for adgang af luft til radiatorerne. Tæt på motoren i samme rum var Transmission: 4 hastigheder fremad, en tilbage. Forbindelse mellem dem via den vigtigste kobling, som havde band bremser. Han var en skrøbelig, ofte brudt. Under krigen blev de fleste af tankene forladt netop på grund af svigt af denne enhed.

Chassis havde gummieret ruller 8 og 6-understøttelse. Kørsel hjul - den bageste. Front - skinner. Mellem vejledning og støtte installeret ekstra ruller, som var at forhindre afbøjning af sporene, når klatring på lodrette forhindringer. Alle ruller monteret parvis på tankvogne. Vogne på beslagene fast på siderne af tanken. Det samme princip er fastgjort og skanseklædning. For velfungerende, samt at overvinde mindre forhindringer installeret et par af spiralfjedre. Skanseklædning, såvel som resten af panseret blev lavet af flere lag.

Et af trækkene iboende i tanken kaldes tilstedeværelsen af 5 tårne. Tårnede var ikke en ny afgørelse. Sådanne muligheder er allerede blevet brugt i lysere versioner. Men fem tårne blev installeret kun på T-35. Karakteristik af et nærmere kig på.

Tower og tiers

Som i en konventionel tank, fem tårne stod i midten af den øvre del af kroppen, uden nicher, som var på prototypemodeller. Vigtigste tårn blev installeret på en sekskantet bund, hvor i sine frie flader arrangerede blokke for at skabe røgslør. Det etablerede en 72-millimeter gun - en kanon variant af prøven i 1927 år.

Alle fem tårne arrangeret i tre etager. Basic, er den højeste, er en øvre lag. Det mellemste niveau - et par separate tårne, hvor 45-millimeter kanon. Og det nederste lag - et par tårne, hvor der var maskingeværer. Det skal bemærkes, at T-35 var ikke to maskingeværer (for antallet af tårne), og mange flere. For eksempel, nogle af tankene havde en pistol på førerens luge, placeret på venstre front.

Kanontårne af det andet lag blev monteret parvis med maskingeværet. Guns kan også monteres ved siden af den vigtigste pistol på lugen af de vigtigste tårn.

Tårnene af det andet og tredje lag imod hinanden diagonalt. Cannon er i forreste højre og venstre bageste. Maskingevær, henholdsvis forreste, venstre bag, højre side af de vigtigste tårn.

Tilføje, at ammunition var 96 for de vigtigste skaller, 220 for en 45 meter lange kanoner. Råmaterialet var en maskine-pistol kugler 10 000. Således kunne tung tanken T-35 oprustning sammenlignes med lille styrke, ildkraft, som var lig med tre tanke lysere type.

besætning

Serie af tanke kan kaldes et stræk. Hvert parti havde sine egne design features, resultat af hvilket var antallet af forskellig besætning i forskellige maskiner. Men den berømte sang "Tre Tank Crew" ikke skrive om denne tank. T-35 var den 9.-11-mand store besætning. Samtidig, i nogle tilfælde, én person udføres flere opgaver.

For eksempel tage en besætning på 10 personer. Tre er placeret i de vigtigste tårn, (også opladet) denne kommandør (alias gunner), radiooperatør og maskinen skytte. Fire par sidder i kanontårne - skytten og skytten. De maskine-pistol tårne er én person. Endelig én anden person - en chauffør.

De forreste og bageste tårne blev parret forbindelse mellem dem og de vigtigste partition separeret yderligere. Du kan også bemærke, at konstruktionen ikke fastsatte bevægelsen inde i tanken. Hvert tårn havde sine luger for besætningen. Separat luge var også en soldat, der udfører hvervet som chauffør.

elektrisk udstyr

Et interessant træk er, at rækværket på toppen af tårnet ikke er renset, som det sker på ubåde. På rækværket var en dobbelt funktion. Desuden er de også støtter en antenne til radio, fodring på 12 V. Også radioer tank har elektrisk telefon (7 abonnenter) og dymopuska systemet også. På drevet og vendte hovedtårnet. I dette tilfælde har designerne givet et signal, der forbyder gunner kanontårn til at rotere, hvis det luger var åbne.

ulemper

Ikke uden ulemper. Tre pistoler fik lov til at fyre rundt, men det førte til komplikation af designet, at øge antallet af besætning og sin egen vægt, hvilket igen førte til problemerne med transport. Alene størrelsen påvirker også udkast-motor kapaciteter, som ofte måtte arbejde på grænsen. Lad os tilføje her, at tanken ofte måtte operere i blinde. Lavet langt frem larve lukket markant revisionen, og chaufføren var på samme sted og i de andre tanke, - forude, mellem dem. Alle disse detaljer kombineres for at hindre effektiv udnyttelse af T-35.

Rustning indeholder også meget tilbage at ønske. Ved lav hastighed og manøvredygtighed gjort svag rustning af tanken fremragende mål. Ulemperne er, og lugen design til chaufføren. Åbn den for at afslutte kan kun være, hvis den venstre forreste maskingevær tårn ville blive anvendt våben "venstre om bord." Således, hvis beskadiget hende til at eje føreren ikke kan.

Ændring. Held og uopfyldte

Den Store Fædrelandskrig af tanke T-35 næsten ikke deltage. 7 varer tabt i kampe i 1941, 6 var under reparation, og 35 blev opgivet og ødelagt af deres besætninger på grund af nedbrud. I forbindelse med de ovennævnte ulemper det vigtigste indsatsområde for disse tanke var militære parader 1933-1941 gg.

I 1938 foreslog KhPZ at opruste den T-35 er den nye 76-millimeter kanon A-10 i stedet for CT, men den militære tjeneste, denne mulighed er ikke accepteret, hævder, at kampen mod pansrede mål nok til to 45-millimeter kanoner, og at ledsage infanteri strøm nok CT . Og sidste år en tank og forlader den vigtigste pistol 72 mm. Ingen ved, hvad der ville have været i 1944 (fødsel af 85-mm kanoner), kan det vendes til en model T-35-85. T-34 tanken en pistol var, og de sidste år af krigen, samt i andre slag blev udelukkende T-34-85 brugt. Udpegning tydet som T-34 med 85 mm kanon. Retfærdigvis skal det nævnes, at en tank T-35 deltog i slagene ved 1945, men på den side af tyskerne. Tyskerne ramte en af de 35 forladte modeller, der har formået at genskabe de tyske ingeniører.

Omkring samme år, på grundlag af T-35 begynder at udvikle selvkørende - Su-14. Den væsentligste forskel var tårnet del, mens kroppen af eksperimentel bil forblev uændret. I stedet for selvkørende artilleri tårne Jeg fik en rummelig kabine, og installeret års prøve 203 millimeter haubits 1931 i stedet for en pistol (kendt som B-4). På grund af længden af cylinderen er flyttet til den bageste kabinen del, der indebar interne ændringer: motoren, sammen med overførslen er flyttet til den forreste del. ACS besætning bestod af 7 personer. I 1937 er arbejdet med installation frosset og restaureret kun i 1940, en række ændringer, og en ny version af kodenummer får SU-14-2.

I 1936 optrådte han modifikation Su-14 - haubits erstattet af 153-mm kanon høj effekt (kendt som BL-2). Efter de samme modifikationer i 1940 hun først blev kendt som Su-14-1, så - SU-14-BR-2.

Begge udviklinger blev planlagt til at arbejde på den mannerheimlinjen, men ændringen (1939-1940 år) fandt sted med en forsinkelse på timing, og hæren modtog dem meget senere.

I 1938 begyndte han at udvikle den nye T-112. Prototypen model var at tjene som T-28. Fra T-35 var planlagt låne chassis, men denne mulighed er tilbage i tegningen skridt.

tekniske egenskaber

Nogle tal i teksten er allerede blevet givet. Her nævner vi resten af de parametre, der blev ragede tanken T-35. Tekniske karakteristika for de følgende motorer:

  • Karburator - M7T.

  • Kapacitet - 500 liter. a.

  • Kørehastighed - 30 km / t.

  • Cruising rækkevidde - 200 km.

I dette tilfælde henvise disse data kun til Marching gå på motorvejen. Bevægelse om grusvej, disse tal faldet med mere end halvdelen. Tanken vejede 50 tons tankkapacitet - 900 liter, højde - 5430 mm, bredde - 3200 mm, længde - 9700 mm. Frihøjde - 530 mm.

Uanset det faktum, at hver part havde sin egen forandring, tykkelsen af panser, samt motorens ydeevne er uændret. Sovjetisk tanken T-35 på armeringen fik følgende tal: 20 mm - foder, side-, bund-, forparti; 10 mm - og rælingen cap tårne dækker suspension; 50 mm - Front tilbøjelig ark - den eneste del, der havde rustning, der opfylder normerne for Anden Verdenskrig. I dette tilfælde taget til huset, lidt længere dette ark havde en tykkelse på 10 mm.

I øjeblikket

Fra udgivet 61 RKKA tank (Røde Hær) modtog 48 enheder. De resterende 13 spredt til militær skole eller antallet af reparation. T-35-2 (en af prototyperne) er i museum, og T-35-1 nedlægges i 1936. I øjeblikket i verden er der kun 2 eksemplarer. Tank under nummer 0197-7 i 1938 gik til Kazan Tank Skole og i reelle slag ikke deltog. Det er nu et museum stykke og er i Kubinka (Rusland), i Museum of Armored. Han har stadig et hjem arbejdstager (!) Og motoren er i bevægelse.

Den anden kopi af det samme er på museet, i Jekaterinburg. Tank genskabt fra tegninger og fotografier på stedet af restaurering af "URALELECTROMED". Det opsving periode varede i næsten 5 måneder, og reduceret version er ikke meget forskellig fra de originale kopier af 1930'erne.

modellering

T-35 (01:35 - det er dens skala) fremstilles ved kinesisk. De tilbyder en model i tre versioner - tidlig tank (en stor luge på de vigtigste tårn), problemet indtil 1938 (to luger og antiaircraft tårn) og sent - Udgave 1938-1939.

Tanken er fremstillet af plast ved sprøjtestøbning. I sættet er der nogle metaldele. Derudover er der et valg af funktionelle spor. I denne samme målestok på én gang producerede modeller og Rusland. Det samme målestok var og ukrainske modeller, men for øjeblikket problemet er også afsluttet.

Den russiske kom ud limited edition modeller og på en anden skala. T-35 (1:72 - model skala) var knyttet til bladet "russiske kampvogne» (№ 18). Den samme mulighed kan købes fra den polske producent (firmaet Modelkrak).

"Star"

Endelig er en anden russisk selskab annonceret udgivelsen for fans og ikke kun, for alle, der ønsker at komme til sin samling af sovjetiske tunge beholderen T-35. "Star", et selskab, der er velkendt for alle samlere, annoncerede i begyndelsen af 2016 om den forestående udseende modeller på hylderne i online-butikker.

Især fejret finjusteret geometri og detaljering af modellen. Indledende oplysninger lover at skalere 01:35 og en total længde på 28 cm. Tanken vil bestå af 428 dele. Den anslåede pris starter fra 2000 rubler.

konklusion

Ligesom mange kræfter avancerede tanken industri, Sovjetunionen udgivet sin jord et monster - pyatibashenny tanken T-35. Men skæbnen for hans skæbne gentog det samme i andre lande. Svag rustning motor, ikke beregnet til en sådan maskine, - tanken og har mulighed for at arrangere sig omkring et hav af ild, og har ikke gjort det til fronten. Disse prøver, der har nået, på grund af dens mangler er ikke vendt tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.