ForretningIndustri

Brandsikringsanlæg til alle

Til brand udstyr indbefatter en række brandslukningsmiddel eller brand. De hjælper til effektivt at bekæmpe brande eller for at forhindre deres udseende. Fire sikkerhedsbestemmelser kræve etablering af visse brandslukningsmateriel. Dette udstyr er installeret næsten overalt, fra beboelse til store industrianlæg.

Fire udstyr er automatisk og mekanisk, professionelle og forbrugere. Shop brandmand 01profire.ru udstyr, tilbyder en bred vifte af midler til undertrykkelse og forebyggelse af brande. Hovedbestanddelene af som indgår i de primære brandslukningsudstyr midler:

brandslukkere

Divideret med volumenet indeholdt deri slukning stoffer. Brandslukkere, der har en kapacitet på op til fire liter kaldet subcompacts bærbare. Hovedsagelig anvendes i biler, de er der, i overensstemmelse med reglerne bør være obligatorisk. De bruges også i små kontorer og detail steder, og er designet til at slukke mindre brande.

Ildslukkere rumfang fra 4 til 10 liter kaldet bærbar industri. De anvendes i små fabrikker og små værksteder af ikke-brændbare materialer.

Volumenet af ildslukkere på over 10 liter, er ikke egnet til hånd-carry og ligger i store butikker eller varehuse. For sådanne ildslukkere er og automatiske brandslukningsanlæg. 01ProFire Virksomheden tilbyder en bred vifte af brandslukningsudstyr.

De typer af ildslukkere

Væske - at slukke afbrænding af faste genstande.
Pulver - anvendes i stort set alle typer brande.
Kuldioxid - anvendes, hvor ønskeligt at anvende væske.
Aerosol - designet til at slukke elektrisk udstyr under spænding.
Skum - brugt til at slukke sekundære brande.

Brandslukningsudstyr faciliteter

Også en del af udstyret omfatter brand kabinetter. Skabe installeret i næsten alle industrielle boliger og offentlige faciliteter. Satte ild kabinet består af en transportabel brandslukker, en brandhane vandforsyning og særlige muffe med cylinderen.

På Hand brand afskærmning anbragt: et koben, spand, filtet ild (for at eliminere oxygen adgang til stedet for en brand). Der er også økse, brandslukker og en gaff.
Ved siden af skjoldet er næsten altid sætte ild kasse med sand. Sand bruges til at sove en lille kilde til brand.

For sikkerheden og sødygtighed brandslukningsudstyr specielt udpeget ansvarlig for denne mand. Med forbehold af reglerne for opbevaring og betjening af dette udstyr, vil det altid være i beredskab til at slukke branden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.