Nyheder og SamfundMiljø

Metrostationen "Kaluga": beskrivelse, metro område

Station "Kaluga" Moscow Metro (Moskva) er på linje Kaluga-Riga, mellem den underjordiske "Belyaevo" og "Novye Cheryomushki". I denne artikel, en kort snak om historien af bygningen, designfunktionerne og om fremtidsudsigterne for dens forbedring.

Metro "Kaluga": konstruktion

"Kaluga" - en kolonne-typen station med en lille dybde af æglæggende (kun ti meter) med 3 spænd.

Det byggede denne bygning projekt af arkitekterne Y. Kolesnikova og N. I. Demchinskogo. Den vigtigste hall har et design model projekt "tusindben", men det er en smule forskellig fra denne type af spil i kolonnerne og deres antal (afstanden mellem søjlerne i træk - 6,5 m til 26 kolonner arrangeret i 2 rækker).

Kolonner hal dekoreret med Baikal lyserød marmor, væggene rejse - hvide keramiske fliser, dekoreret med metalindlæg (MA Shmakov A. A. Leonteva), og flisebelagt med granit grå.

Temaet for de relieffer er udforskningen af rummet.

Metrostationen "Kaluga" har ikke en jorden lobbyen. Byen kan nås kun på undergrundsbaner, med udsigt over gaden. Obrucheva, union, bageri og videnskabelig passage, på motorvejen i området Starokaluzhskoe og akademiker Keldysh.

fra historien

Fra 1950 til 1961 en anden station blev kaldt "Kaluga" (Circle Line). Nu er det kendt at moskovitter som "Oktober".

I 1964-1974 år metrostationen "Kaluga" var jorden, at være i den endelige radius af Kaluga. Dens placering på det tidspunkt - depotet PM-5 "Kaluga". Eventuelle dekorationer her mens fraværende.

Når linjen til metrostationen "Belyaevo" blev øget i 1974, blev den jordstation lukket og overført til jorden. Ændringer har fundet sted her er ikke meget betydelig. Konserveret platform og sti. Der var også nogle gamle oprindelige inventar.

tidligere forhal værelse nu bruges som et rekreativt rum for arbejderne.

Navnet på sin station modtages i forbindelse med passerer nær Kaluga motorvej, der er en fortsættelse af de faglige gader. Det område af samme navn ligger på en stor afstand fra metroen.

Attraktioner over omgivelserne, infrastrukturen

Ikke meget kan behage metroen område "Kaluga" ivrig teatergængere og fans til at besøge museer. Og dog, her kan du finde noget at gøre, og hvor at hvile. Alle former for cafeer, butikker og restauranter er rigtig mange her.

På en af de gulve "Kaluga" shopping og underholdning kompleks, som ligger i nærheden af stationen, er en smuk ni-biograf "Biograf Park".

Også på dette område kan man besøge det kulturelle centrum "Meridian" og Paleontological Museum. Orlov, der er et af de største museer i verden (naturhistorie). Det har seks værelser med en unik udstilling af organisk stof i hele verden, og i alle aldre (fra de ældste tider til i dag). Hertil kommer, kultur og kunstelskere har mulighed for at stifte bekendtskab med museet af geologi forstæder og værker af de berømte Moskva-malere af dyr.

Nær stationen ligger et par restauranter og cafeer med forskellige køkkener: Europæisk, Japansk, orientalske og andre (fx restauranter "Office Club", "London-klubben").

Også ikke langt fra "Kaluga" station har et stort udvalg af forretninger, som en mini-marked.

På dette site af Moskvas Metro er ganske praktisk, lokal transport: shuttle busser, trolleybusser og taxaer.

Station "Kaluga" metro i tal

Stationen har en kode på 104. Ifølge Moskva tv-kanal "Moskva 24", kapaciteten af metrostationen "Kaluga" i 2014 - 131 000 mennesker. Transport af jord på stedet for stationen bruges i løbet af dagen 85.000 passagerer.

Konklusionen er, om udsigterne for fremtiden

I fremtiden forventes det, de nye ændringer og forbedringer. Det er planen i 2019 at åbne en metro station "Kaluga" tredje udveksling kredsløb. Det vil have en overgang til en eksisterende station.

Softwaren opretter projektet på sitet "Kakhovka" - "Prospect Vernadskogo" transplantation er planlagt gennem lobbyen (Nord) Station Linje Kaluga-Riga, som er planlagt til at blive udvidet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.