Nyheder og SamfundMiljø

Parkering - hvad er det?

Det er det! Endelig! Du er blevet den stolte ejer af din egen bil. De første spæde skridt på vejen i byerne chauffør overvinde startlinjen gået, tilgængelig fra showroom til huset muligt. Her heldig kan vente på den første, men ikke sidste ubehagelig overraskelse - at sætte bilen overalt.

Pakket til indgange til og udgange fra værfterne, bilen står på fortove og kantsten, lukket tilgang til shopping og forskellige institutioner - alle, der frygtelig irriterende fodgænger, der rask og hurtigt overvinder alle forhindringer til fods, til ejeren af køretøjet - mareridt og den egentlige årsag bag den daglige stress. Løs problemet kan normalt parkerer. Dette er en specielt udstyret område for personlige eller firmabiler. I praksis kan beboerne i store byer kun kan drømme om deres egne biler og kaster hende sluge nær uret Naļivaiko ikke langt fra sit hjem.

Hvor det er at blive?

Dette spørgsmål vil pine chaufføren på vej fra hjemmet til din destination hvert minut, og måske endda oftere. Nå, når vejen fører til indkøbscenter, supermarked eller på arbejde på kontoret centrum. Det overvældende flertal af disse institutioner mulighed for at sætte bilen ikke langt fra bygningen - et trumfkort og en metode til selvpromovering. Corporate parkeringsplads - det er en vis tegn på god organisation. Ikke for intet i brochurer tilstedeværelse parkering er altid nævnt først. Men personligt parkering for ansatte og besøgende er slet ikke, som i tilfældet med parkeringsplads deraf kan ikke være tilgængelig for almindelige dødelige, som er beregnet til de mere privilegerede besøgende.

Det har igen kredser byens gader, at presse mellem bilen doroguschy "Lexus", og ikke mindre værdifuld "BMW". Hvis det sted, og der er ingen garanti for, at parkering er tilladt der. Du kan tage en risiko og vendte tilbage med deres køb fra butikken eller med en kvittering fra banken, for at finde, at bilen tog bjærgningskøretøj.

Hvad er den parkeringsplads?

Den bedste mulighed for at gemme dine penge, bil og nerver vil være at finde en specielt udstyret parkering. De er forskellige, og for nylig planlagt en god tendens til en stigning i antallet af sådanne steder. Parkering kan være anderledes og betalingsmåden for de ydelser og tid, som at parkere bilen under tilsyn og princippet arrangement af parkeringspladser.

For boligområder i storbyerne det mest typiske eksempel var parkering overflade parkeringsplads - en platform hegn, bevogtet af en vagtmand og teoretisk ansvarlig for bilen, når du sætter det i der.

Hvorfor teoretisk? Fordi for sikker på det er nødvendigt at udarbejde en kontrakt, som definerer betingelserne for samarbejde, handlinger administration af parkeringspladser i tilfælde af force majeure, muligheden for at opnå erstatning, og så videre. D.

Mere moderne og kvalitet anses for at være en underjordisk parkeringsplads. I Rusland i almindelighed og Moskva i særdeleshed, disse steder er ikke ret mange, oftest de henføres under en meget stor shopping og underholdning komplekse, eller på de lavere niveauer af enorme boligområder, som består af nye bygninger.

Et stort plus, som har en parkeringsplads - er, at maskinen er i et tørt og ventileret område. På disse parkeringspladser er normalt installeret i høj kvalitet videoovervågningssystem, hvilket reducerer risikoen for tyveri af bilen og tyveri af personlige ejendele af føreren af bilen. Hertil kommer, når en sådan parkeringsplads design, om grundlaget for at begynde med god kapacitet. Dette giver dig mulighed for nemt at finde en god parkeringsplads.

Transport kan ikke overlade det, at et par timer, og selv dage og uger. Dette gælder især for parkeringspladser placeret i nærheden af banegårde og lufthavne.

På samme måde kan det princip arrangement, og sikkerheden være Moskva parkering ligger på øverste etage (eller tag) af bygninger. Men sådanne steder i hovedstaden er meget lille, fordi de antager en speciel udformning af bygværker, forstærket bund og overlappende huse, særlige transportører eller spor til biler.

Må ikke gå til en formue

Meget glad for, at myndighederne forsøger at forbedre situationen for overbelastning vej, men at løse dette problem uden arrangementet af de normale parkeringspladser uvirkelige. embedsmænd Capital forudser i 2020 for at løse problemet med manglen på parkeringspladser. Det er planen at skabe en såkaldt parkeringsplads-interceptor, som vil blive placeret i nærheden af metrostationer og større vejkryds. Desuden var det muligt at losse centrum af hovedstaden takket være en udvidelse af det reelle område af parkeringspladser.

Det er bemærkelsesværdigt, at der er en tendens til bunden af moderne og højteknologisk parkering. Denne overfladestruktur, der optager en meget lille område, men på grund af den kompakte arrangement af biler og deres tilpasningsevne gør det muligt at rumme ét sted er en hel del biler.

Vanskeligheden er, at sådanne designs er lånt i udlandet, og national ret ikke giver denne type af parkeringspladser.

barske realiteter

Planer statsmænd altid ser godt ud i teori og på papiret, men når det kommer til at gennemføre dem, så, og begynde det egentlige problem. Det er ingen hemmelighed, at statens budget er simpelthen ikke i stand til at løse alle problemer på én gang, og losning veje og fortove i landet - ikke den topprioritet for embedsmænd, så håber forbliver på investorerne.

For dem, der har planer om at åbne en betalt parkering system, står over for en masse problemer. Konstant skiftende lovgivning, må de manglende foreskrevne termer og begreber i fundamentale love, bureaukrati og bureaukrati ikke tillade at etablere en rentabel forretning, og bilister løse problemet hjem til sin bil.

"Medmindre det udtrykkeligt klatrede, vi går sidelæns ..."

En separat spørgsmål, der interesser ejere af biler: en parkeringsplads på parkeringspladsen, de skal? Ifølge reglerne for opbevaring af en bil på parkeringspladsen bør gives i afsnit 5 m lang og 2,5 m bred. Inden for disse rammer kan føreren let sætte jern hest, men i praksis sådan norm sjældent håndhævet.

Parkeringspladser, som er lejet henholdsvis papirarbejde, i det mindste tilnærmelsesvis, men observerer lignende størrelse parkeringspladser, og naturparken, street parkering langs vejen og især indenlandske platforme er i total kaos. Chauffører nødt til at holde bilen i mere eller mindre egnet sted, og hvordan det står, ingen forstår. I hvert fald indtil da, indtil du har brug for at trække på ved siden af chaufføren parkerede bilen.

Topmoderne system til at indsamle penge

Beboere i den russiske hovedstad særligt svært det er bag rattet. Lange bilkøer, mangel på parkeringspladser, trafikkaos - det er den daglige virkelighed af førere af personbiler, offentlig og særtransport står over for. I de seneste år, blev problemet løst en lille smule. Dette er gjort muligt takket være byens program, "Parkering i Moskva."

Dens essens ligger i det faktum, at parkeringspladserne er arrangeret og bestilt, udviklet et kompetent system for parkering betaling. Penge til en tjeneste, kan du foretage en række forskellige måder, lige fra internettet og SMS betalinger og slutter med den sædvanlige udbetaling af penge gennem terminalerne og parkometre.

Selvfølgelig er der et skår i glæden i en tønde af honning: systemet ofte er vaklende, og løse problemet med udviklere til tider i flere måneder. Men ifølge rapporter fra vejtrafikken, at losse hovedstadsområdet bevægelse stadig formået og stort set takket være Moskvas parkering system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.