Hjem og familieGraviditet

Kan jeg vandmelon gravid? ordentlig ernæring

Enhver kvinde, venter på udseendet af barnet, så prøv at spise så mange frugter og grøntsager for at berige kroppen med vigtige vitaminer og mineraler. Blandt de mange forskellige vegetabilske fødevarer, der forbruges af en dame på det tidspunkt, for nylig tog vandmelon. Kan jeg spiser vandmelon gravid, fordi det er en vanddrivende og i overdrevne mængder giver en ekstra belastning på nyrerne?

egenskaber vandmelon

Vandmelon har en masse på nyttige egenskaber. Dens vigtigste komponent er vand. Det tager op til 80% af den samlede vægt af frugten. Pulpen er rig på vitamin A, C, B1, B2, PP, B9 (folinsyre), fordøjelige sukkerarter, pektin. Til stede i det, og afgørende for menneskers sundhed sporstoffer og mineraler. Denne natrium, calcium, kalium, phosphor, jern, mangan, kobber, zink, iod, fluor, kobolt og andre. Produktet indeholder en stor mængde cellulose, organisk syre og lycopen.

De vigtigste stoffer i vandmelon til gravide kvinder er folsyre (B9) og jern. B9-vitamin er særligt vigtigt i første trimester. Indvirkning på dannelsen af fosteret. 150 gram frugt indeholder sin daglige sats. Jern påvirker niveauet af hæmoglobin i blodet. Den er ansvarlig for berigelse af de indre organer med ilt. Dens mangel kan føre til ilt udsultning af det ufødte barn.

Indikationer for brug af vandmelon

Er det muligt for gravide kvinder at spise vandmelon? Læger utvetydigt svarede "ja", men på betingelse af, at der ikke er kontraindikation for brugen af det.

Stribet bær har en masse nyttige egenskaber og har fremragende smag. Som et resultat af disse funktioner hos gravide kvinder stiger stemningen, forlader irritation og stress. Frugt af et diuretikum, fjerner overskydende væske fra kroppen, renser af toksiner. Det eliminerer flatulens og normaliserer mavetarmkanalen. Læger anbefaler at spise bær og jernmangelanæmi. Nå der er gravid vandmelon hævelse og forstoppelse.

Berry forbedrer funktionen af det endokrine system, har en positiv effekt på hjertet, blodkar, nyrer. Læger rådes til at bruge vandmelon som et supplement i behandlingen af nyresygdomme.

hvorvidt vandmelon er nyttigt for gravide kvinder? Utvivlsomt. Efter alt, ud over de ovennævnte funktioner, det nærer kroppen af den kommende mor med alle de nødvendige næringsstoffer, det bringer alle de skadelige og unødvendige. Men på trods af de positive kvaliteter, bør bær spises med måde, men snarere om foranstaltninger til at konsultere din gynækolog.

hvorvidt vandmelon er nyttigt for gravide kvinder?

Vandmelon - ikke kun lækker, men også nyttige bær, som har en tonic, vanddrivende, choleretic, antipyretisk, anti-tumor og anti-inflammatorisk virkning.

Kan jeg spiser vandmelon gravid med overvægt? Ikke kun mulig, men nødvendig. Han malokalorien er en Guds gave til gravide kvinder med overvægt. 100 gram tegner sig for kun 27 kalorier. Vandmelon under graviditet anbefales at bruge ernæringseksperter. Især nyttigt bær på varme dage, da han og så kroppen mister ikke kun fugt, men også vitaminer, sporstoffer. Berry genopretter vand-base balance og genopbygge forsyningen af næringsstoffer.

Hvorfor gravide kvinder kan ikke spise vandmelon?

Berry består hovedsagelig af vand. Og på spørgsmålet om, hvorvidt gravide vandmelon hævelse, nogle gynækologer giver et negativt svar. tilfælde af forværring sundhed blev registreret hos kvinder med ødem efter brug. Videnskabeligt er denne kendsgerning ikke blevet bevist. Berry kan forbydes i tilfælde af graviditet forstyrrelser i urinafløb, der nyresten, colitis berørt.

Eksperter anbefaler at bruge produktet med forsigtighed hos patienter med diabetes mellitus og sygdomme:

  • mavetarmkanalen;
  • pancreas;
  • mave;
  • nyre.

Hvornår og hvorfor gravide kvinder kan ikke spise vandmelon, på trods af hans fordel? Når de ustabile indre organer det vil bringe mere skade end gavn. I dette tilfælde bør du vælge en hvilken som helst anden frugt. For eksempel, melon, som også velsmagende og nyttige, men det har meget forskellige egenskaber.

Hvordan man vælger en kvalitet vandmelon?

Kan jeg vandmelon gravid? Ja, du kan, men under den betingelse, at det vil mellow og kvalitet.

Så køber produktet bør ikke være før midten af august, som tidligere frugten normalt er præget med kemi, og kan forårsage forgiftning.

Du kan ikke købe bær i vejene stande, der er dårlig kvalitet og produkt opbevaring regler overtrædes. I nogle få timer ved vejsiden vandmelon det absorberer tungmetaller, at alle deres gavnlige egenskaber er helt ophæves.

Vandmelon før indkøb skal inspiceres omhyggeligt. Skorpen skal bevare sin integritet og må ikke være krøllede. Med ingen tegn på forrådnelse, mikrorevner. Gennem nogen skade let trænge de bakterier, der formerer sig hurtigt. Som et resultat, bær kisnet og rådne.

I milde klemme en god vandmelon lidt crunches og gør en ringetone, når tappet. Dens papirmasse på snittet skal være rød, glat og har ingen ru udvækster gul striber. Før i tiden ofte ophobes nitrat. Når du placerer et stykke vandmelon i et glas vand kvalitet er ikke et bær pletten væske i farve, men kun gøre det mudret, i modsætning til den lave kvalitet, oppustede nitrater.

Sådan spiser vandmelon til gavn for organismen?

Det er vigtigt ikke at vælge kun moden frugt, som vil bringe kroppen til at bruge, men også at spise det, så det ikke har bivirkninger.

Farlig ved vandmelon gravid? Nej, hvis du køber et kvalitetsprodukt, det vil kun gavne. De dårlige bær forårsage kvalme, opkastning, diarré, kraftige smerter i maven.

Vandmelon bør ikke være sur. Og gemt i snittet, da han ikke har mere end en dag i køleskabet. Ingen grund til at bruge sammen med andre fødevarer, især med sort brød. Denne kombination kan forårsage luft i maven og kolik i tarmen. Med sker samtidig salt fødevareforbrug bær væskeophobning i kroppen, hvilket fører til ødem. Det er ikke nødvendigt at kombinere vandmelon med drikkevarer. Dette bevirker dannelse overskudsgas og krænker tarm. Gravide kvinder kan opleve smerter i underlivet. Berry stimulerer motiliteten af mave-tarmkanalen, der udløser diarré, dehydrering.

Den glæde og gavn af frugten vil, at bruge det til en time før og efter spisning. Ikke værd at spise vandmelon natten. I dette tilfælde er der en chance for at tilbringe natten på toilettet. Når graviditet er 700 gram om dagen dagligt indtag af frugt bør ikke overstige.

Hvis der var en utilpashed eller utilpashed efter spiste vandmelon bør drikke aktiveret carbon og mindst halvanden liter vand. Når forringelse bør straks tilkalde en ambulance.

Vandmelon er utvivlsomt nyttigt for gravide kvinder, og i moderate mængder er i stand til at levere kroppen og gavn, og nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.