Hjem og familieGraviditet

Hvordan ved jeg, hvornår jeg blev gravid, eller bølgen af fremtiden mor

Graviditet - den mest vidunderlige periode i livet af enhver kvinde. Det er 9 måneder af håb, forventninger til denne spændende og hyggelige bekymringer. Hver ønsker at blive en mor. Nogen kan blive gravid med det samme og uden komplikationer, og desværre nogle tvunget mere end én gang for at besøge en læge. Men stort set én med debut af den længe ventede "interessant situation", og de samme spørgsmål af interesse, og dem, og andre, jeg virkelig gravid? Hvordan ved jeg, når jeg er gravid? Når barnet er født? Jeg venter på en dreng eller en pige?

Jeg forventer et barn?

Bestemme tilstedeværelsen af graviditeten er ganske enkel. Dette kan gøres ved hjælp af en hurtig test derhjemme. Blot et par minutter i badeværelset - og resultatet er klar.

Men nogle kvinder stadig spekulerer: "Hvordan kan jeg vide, om jeg blev gravid uden en test?" Nogle gange er der ingen mulighed for at købe det. Det sker, at damen er ung og bange for at være i klemme "på varme".

Om der kommer prompt en interessant stilling:

 • menstruation forsinkelse;

 • ubehagelige, smertefulde følelser i mit bryst;

 • irritabilitet og tearfulness;

 • kvalme, opkastning, forudsat at madforgiftning er helt udelukket;

 • rigelige gennemsigtig udflåd, lugtfri;

 • smerter i underlivet;

 • hyppig vandladning.

Selvfølgelig på grund af den følelse en kvinde kan opleve, og i mangel af graviditeten. For eksempel, mælkekirtler svulme før menstruation i de fleste kvinder, kan kvalme være en simpel konsekvens af overspisning. Men flere tegn på samme tid, sammen med en forpasset periode, bør gøre en kvinde være opmærksom på de signaler din krop.

imaginære graviditet

Det sker, at en kvinde ønsker at få et barn, så overbeviser sig selv og andre i deres graviditet. Effekten af selvbedrag er så stor, at kroppen er helt modtagelig for dens indflydelse. Der er en forpasset periode og alle de ovennævnte symptomer, selv voksende mave.

Så før du spekulerer på, hvordan man kan finde ud af, da jeg blev gravid, især for at begynde at indsamle en medgift for barnet, er det værd at besøge en gynækolog og få professionel støtte for sin nye status.

Er det vigtigt, om undfangelse dato?

På den første udnævnelse lægen vil angive på dit kort såkaldt gestationel periode med graviditet. Det er beregnet ud fra den første dag i den sidste menstruation. Den meget undfangelse opstod langt senere. Følgelig alder af fosteret er mindre end den beregnede gestationsalder. Men for forvaltningen af graviditet læger nok denne dato.

Hvorfor er spørgsmålet om, hvordan man kan finde ud af, hvornår jeg blev gravid, bekymrer mange fremtidige mødre.

For at beregne den nøjagtige dato for undfangelsen, er der flere grunde til:

 • Det vil bidrage til at maksimere sandsynligheden for at forudsige datoen for den kommende fødsel;

 • om hendes planlagte varighed af disse eller andre test og procedurer;

 • en række overbevisninger lover at indstille denne dato for køn barnet (dette kan være nødvendigt, hvis det af en eller anden grund ikke har været i stand til at etablere i løbet af USA);

 • i nogle tilfælde, er det vigtigt at afgøre, hvem der er far til barnet.

Vi beregner dagen for undfangelsen

Den nøjagtige dato for undfangelsen kan kun huske den vordende moder selv. Som en assistent, kan du bruge online regnemaskine, bestemme dagen for ægløsning. Hvordan ved jeg, når jeg er gravid? Dette spørgsmål er stillet i søgemaskinerne meget ofte, disse tjenester er tilgængelige på mange ressourcer til vordende mødre.

selv at bruge det til at beregne datoen for undfangelsen vil dog kun være muligt, ca. Sagen er, at lommeregneren beregner den dag ægløsningen til standarden af menstruationscyklus, hvor den forekommer inden for 2 uger efter den første dag i menstruation. Ikke alle kvinder sker på den måde. Der er lange og korte cyklusser, spontan ægløsning. Desuden kan undfangelse forekomme inden for fem dage efter samleje. Det kan være nødvendigt, da sædcellerne at nå ægget.

Begyndelsen af graviditet inden for en måned

Fra nogle af de unge mødre kan høres: "Jeg er blevet gravide inden for en måned." Teoretisk er dette ikke muligt. Men glade børn født efter sådanne forbindelser, bekræfter det modsatte.

I så fald, kan du blive gravid under menstruation?

I tilfælde af en ideel menstruationscyklus varer 28 dage, er begyndelsen af en sådan graviditet helt udelukket. I dette tilfælde, ægløsning opstår på den 14. dag, strengt i midten af cyklus, og ingen spotting i dette øjeblik ikke forekommer. Med andre dage at blive gravid er usandsynlig.

Men hvis menstruationscyklus er forholdsvis kort, og er mindre end 25 dage, og dermed menstruation varer 7 dage og flere, dette er tilfældet, når en kvinde kan blive gravid månedligt. I en sådan udformning, vil ægløsningen ske i de sidste dage, hvor der allerede en lille blødning.

Derudover er der tilfælde, hvor ægløsningen kan forekomme flere gange i en cyklus, i dage af menstruationen så godt. Derfor kan vi høre en masse historier om emnet: "Jeg blev gravid efter en måned, og begge gange!"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.