HjemlighedGør det selv

Hvordan at rengøre pletter på sofaen derhjemme?

Problemet med at rense polstring af sofaen står alle. Når drikker eller drikkevarer under måltidet på sofaen, kan du kommer til at spilde på hans kaffe, juice eller fedt dryp, hvilket resulterer i fuldstændig tab af sin attraktive udseende. Derfor bør alle vide, hvordan at rense en sofa fra pletter ved hjælp af tilgængelige værktøjer i hjemmet, som en udfordring at mestre, polstring udskiftning eller købe nye møbler vil koste ret dyrt, men hvis du forlader stedet som det er, kan det skabe et gunstigt miljø for fremkomsten af forskellige bakterier og mikroorganismer.

Generelle tips og tricks

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan rense en sofa fra pletter og lugt, så før du overveje særlige metoder har brug for at tale om, hvad det vil tage, samt drøfte generelle tips og anbefalinger.

Den første ting du skal forberede arsenal til at bekæmpe forurening og deres medfølgende ubehagelige lugte, som omfatter:

 • svamp til opvask;
 • børster med børstehår af varierende stivhed;
 • flydende sæbe eller specielle detergenter;
 • servietter.

Når midlet ved hånden til at være forberedt, er du nødt til at tænke over dine næste skridt: hvad vaske- og rengøringsmidler, du vil fjerne visse typer pletter, og hvilke pensel til at bruge. Når du fjerner friske pletter mild forurening er bedst at bruge en blød svamp og besparende ressourcer og rense sofaen fra de gamle pletter vil kræve mere effektive rengøring shampoo er designet specielt til polstrede møbler. Næste er de vigtigste former for polstring sofa og typer af forurening, samt de vigtigste metoder til at håndtere dem.

Fjernelse pletter fra naturlige og kunstige læder

Hvordan at rengøre en sofa fra pletter og pletter fra læder eller imiteret læder? Dette materiale praktisk talt ikke absorberer snavs og andre stoffer, så nok stykke stof dyppet i vand for nem rengøring af materialet. For komplekse urenheder kan bruge den gamle metode baseret på anvendelse af piskede æggehvider, som anvendes på forurenede arealer. En meget effektiv måde at fjerne snavs fra lædermøbler er mælk. Og hvis dit barn er tilbage på de møbler spor af markøren, så slippe af med dem vil hjælpe alkohol.

Rengøring af sofa med fløjl polstring

For at rengøre sofaen derhjemme på pletter fra fløjl polstring, mikrofiber og kræver en speciel løsning, hvis udarbejdelse vil ikke tage meget tid. Det er nødvendigt i en liter vand for at opløse spiseskefuld flydende sæbe eller eddike. Når du fjerner pletter fra fløjl møbler er ikke nødvendigt at gnide med stor kraft, så du kan beskadige meget stof. Og for meget tung tilsmudsning bedre at opgive selvrensende, og benytte sig af rengøring selskaber, bortskaffelse af som har særligt udstyr og rengøringsmidler.

Fjernelse pletter fra læder og ruskind melkovorsistoy

Suede møbler ser meget attraktivt og i stor efterspørgsel, men det er meget godt indsamler på selve snavs, så mange husmødre, opstår spørgsmålet, hvad der kan rense pletter fra sofaen med ruskind polstring. For at gøre dette skal du bruge en svamp eller en børste med bløde børster. Frisk snavs, som ikke trænge dybt ind i vævet kan nemt løses med et salt eller alkohol løsning.

Rengøring sofaer med gobelin

Et meget almindeligt spørgsmål er: "Hvordan at rengøre pletter på sofa betrukket med gobelin?". Hele vanskeligheden ved at rense dette materiale er, at det ikke skal have lov til at få våde, fordi det fører til det faktum, at tapetet ændrer sin naturlige farve. Derfor, for at fjerne alle forureninger skal være ekstremt tørre metode. Men problemet ligger i det faktum, at ikke alle typer af forureninger vanskelige at fjerne med en tør ren, så i nogle tilfælde stadig nødt til at bruge en mild sæbe,. I denne pletfjernelse skal udføres udelukkende ved hjælp af et skum.

Så nu har du en detaljeret forståelse af hvordan man kan rense pletter på sofaen med forskellige typer polstring, og at dette vil kræve. Nu er det tid til at tale om, hvilke typer af forurenende stoffer er, og hvordan man skal håndtere dem. De fleste mennesker forlader deres pletter på polstring af sofaer fra følgende produkter og materialer:

 • te eller kaffe;
 • urin;
 • øl;
 • vin;
 • fedt;
 • blod;
 • blæk.

Lad os tage et nærmere kig på de grundlæggende metoder, der reagerer på spørgsmålet om, hvordan man kan rense pletter på sofaen, forlod hver af de ovenfor beskrevne produkter.

Kæmp med pletter fra te og kaffe

Forureningskontrol polstring, opgivet som følge af at spilde kaffe eller te, fremstillet ved anvendelse af en traditionel sæbe. Forurenede område vædet med vand, derefter gnedet med kontaminering sæbe. Det følgende er en god gåtur på det en svamp eller en pensel, og efterladt i et stykke tid, hvorefter skyllevandet.

Fjernelse blod pletter på møblerne

Selv om oprindelsen af denne forurening er sjældne, dog skal alle vide, hvordan man rent blodpletter fra sofaen. Det første trin er det område med rigelige mængder befugtes med isvand, derefter gnedet med sæbe. Denne metode hjælper meget med friske pletter, der endnu ikke har haft tid til at suge ind polstring og tør. Men hvad med de ældre forurenende stoffer? I dette tilfælde, så let at fjerne det vil ikke fungere, men problemet er helt løst. Du behøver i et glas meget koldt vand for at opløse 2 aspirintabletter og den resulterende opløsning til at behandle det forurenede område, ottiraya intensivt pletten med en blød svamp.

En anden effektiv måde er saltvand. Til dets fremstilling kræver to spiseskefulde salt fortyndet i en liter varmt vand. Denne løsning skal være grundigt fugte en tørret blod plet og lad i en time, hvorefter det vil være muligt at skrubbe stedet med hjælp fra bomuld.

Hvis dine møbler polstring lyse farver, så helt slippe af blodet hjælper eddike, en spiseskefuld der skal fortyndes med 250 ml vand. Den eddikesyre opløsning påføres på det forurenede område og venstre for et stykke tid, og derefter forsigtigt gnides med sæbe. Efter nogen tid helt at eliminere kontamineringen kan ske ved hjælp af isvand.

Fjernelse af pletter og lugte fra urinen

Klar sofa temmelig simpel urin plet kan ikke siges at eliminere lugt resistente, så med denne form for forurening har temmelig tricky. Hvis pletten er blevet efterladt nylig, bør det først være ligesom urin fra polstring bruger papirhåndklæder er bedre at fjerne. Forurening kan også være det rette sted at tørre med en hårtørrer. I det næste trin for at fjerne pletter fra urin brug sæbeopløsning. For at koge det, du har brug for to spiseskefulde shampoo fortyndet i en liter varmt vand. Denne opløsning og en blød svamp behandles omhyggeligt det forurenede område, og derefter tørret. For at slippe af med lugten kan være anvendelse af lys med mangan opløsning, og den alkoholiske opløsning er egnet samtidig fjerne lugtgener fra lette polstring.

Fjernelse pletter fra vin

Hvis du ved et uheld spildt vin på sin sofa, den første ting du har brug for, hvordan man kan fjerne al væske fra møblerne så hurtigt som muligt for at forhindre dens yderligere spredning af polstring. Yderligere forurening portion drysset med stensalt i 20 minutter, som perfekt absorberer fugt. Efter denne tid, pletten med en blød svamp dyppet i vodka. Hvis der efter rengøring på polstring pletter tilbage, derefter fjerne dem vil skumme.

Rengøring øl polstring

Øl pletter på sofaen polstring, samt urin elimineres forholdsvis let, men problemet er en meget stærk lugt. Hvis tiden ikke rengør sengen af det spildte øl, så senere på egen hånd for at slippe af med lugten uden særligt udstyr og rengøringsmidler vil ikke være muligt.

Hvis du lige spildt øl på møbler, du først nødt til at få våde igennem al væsken ved hjælp af et stykke køkkenrulle og tør det forurenede område med en hårtørrer. Endvidere stedet behandlet med eddikesyre opløsning er parat som tidligere er blevet beskrevet. Denne løsning vil ikke kun fjerne pletten med enhver polstring, men også helt dræbe alle de lugt.

Fjernelse oliepletter fra polstrede møbler

Hvis du ved et uheld i løbet af måltidet på sofaen faldt ham mad, der efterlod en fedtet plet, så drys den med stivelse, bagepulver eller stensalt og lad for en kort tid i denne tilstand. Mellemtiden forbereder renseopløsningen. For at opløse i en liter varmt vand lidt vaskemiddel du bruger til opvask eller vask pulver, og omrøres kraftigt indtil opskumning. I denne løsning, skal du fugte en blød svamp og energisk gned pletten indtil den er helt kommet, og derefter skylles godt med vandforurening og lad det tørre.

Fjernelse af blæk fra sofa polstring

En meget almindelig form for polstring forurening er spor af penne og markører. Mange mennesker tror, at det er umuligt at fjerne dem, men i praksis er det ikke så slemt. Alle blæk er perfekt fjernes med alkohol og ethvert opløsningsmiddel. Befugteligt lille mængde bomuld eller gaze i acetone og tør forsigtigt det forurenede polstring del. Denne metode giver dig mulighed for helt at fjerne alle spor af blæk tilbage i lang tid, og i tilfælde af ny forurening kan hjælpe almindelig viskelæder, som helt sikkert vil have i huset af hver person.

Nu ved du, veje rengøring af sofa, som vil være nyttige i hverdagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.