HobbyHåndarbejde

Forbered attributter for maskerade. Sådan laver du en maske af pap?

Meget ofte er børnenes matinees forældre bedt om at forberede sig til barnet jakkesæt og maske. Og så i de fleste mødre og fædre er det spørgsmålet, hvordan og hvad du kan gøre fancy attributter. Sådan laver du en maske af pap? Det er temaet for denne artikel. Læserne er præsenteret med en beskrivelse af processen med fremstilling af flere versioner af disse produkter, samt fotos og skabeloner. Vi håber, at denne information vil hjælpe dig med at lave smukke elementer fancy kjole.

karneval briller

Denne maske, lavet med sine egne hænder af pap, der er egnet til enhver karneval billeder. Processen med fremstillingen tager ikke meget tid. At arbejde at fremstille sådanne materialer:

 • pap;
 • papir;
 • blyant;
 • tynd gummi;
 • farve eller indpakningspapir;
 • PVA lim ;
 • Smelt;
 • Dekorative elementer (krystaller, pen, paetki, fletning).

Fremstillingsprocessen punkter

Fold et ark papir i halve og trække på det en halv punkter, du ønskede form. Skær langs konturen af mønstret og udvide den. Fotoet viser masken mønstre af bestyrelsen for denne type. Bemærk, at begge halvdele af produktet skal være symmetrisk. Flyt brikker på brættet og gøre masken. Dernæst gælder lim på hele overfladen af den del, og på toppen, anvende farvet papir, eller enhver anden, der har planer om at dekorere håndværk. Skær forsigtigt huller til øjnene. Langs kanterne af produktet, fjerne overskydende papir. Næste dekorere glas dekorative elementer, knytter dem til den varme lim. Carnival maske med hænderne lavet af pap. Tilbage er kun at fastgøre elastikken. Når limen er tør, Pierce syl på siderne af hullet håndværk. Gennem dem, trække enderne af de elastiske bånd og binde dem. Points er klar.

Maskerede "mundkurve"

Som regel børns matinees mest populære rolle - det bærer, kaniner, egern og andre vilde dyr. Sådan laver masker ud af pap i form af mordashek disse helte? Vi foreslår, at du udforske den næste værksted.

Denne version af Festartikler i spidsen tilbud om at udføre en halvmaske. Hvad betyder det? En sådan artikel, der bæres på hovedet af et barn, vil ikke dække hele ansigtet, kun hans pande og øjne. Næse og mund forbliver frie. I denne maske, vil barnet være let at trække vejret, hvilket er vigtigt i dans og sang sange på festivalen. Så forberede de nødvendige materialer til arbejdet på listen:

 • sæt af farvet pap;
 • saks;
 • hvid og farve papir;
 • blyant;
 • gummi;
 • PVA lim.

Vil du lære at lave en maske af pap i form af animalske mundkurve? Så studere følgende instruktioner.

Tegn i hånden på hvidt papir næseparti karakter, som har planer om at lave en maske. Skær det ud og prøve i spidsen for barnet. Prøv at sørge for, at broen er ikke lukket papir. Justere mønsteret størrelse. Nu sættes mønstret på karton og tegne rundt om den. I første omgang vælge den rigtige farve foundation, i overensstemmelse med den naturlige farve dyr pels. Klip masken. Prøv det til at stå over barnet en blyant og markere de steder, hvor der skal være huller til øjnene. Skær huller krævede størrelse. De kan formes runde, ovale, flosset, afhængigt af en snude af dyret du gør. Derefter kan du bruge følgende oplysninger: næse, whiskers, ører. De kan trække maling, farveblyanter, markører, eller fremstilles i form af anvendelse af farvet papir. Trække gummiet på samme måde som beskrevet ovenfor. Kostume medaljon er lavet.

Maske-cap

Børn førskolealderen anbefales ikke at bære masker i ansigtet, at det første, ikke at skræmme dem, og for det andet, sådan en attribut kan bringe ubehag krummer. Samme tillæg festlige kostume ung skuespiller? Vi tilbyder dig denne mulighed - maske-hætte. Denne form for fancy hovedbeklædning er slidt på hovedet af barnet i form af fælgen. Øjne, næse og mund er åben. Sådan laver du en maske af pap med deres hænder? Vi taler om det yderligere.

Nødvendige materialer til arbejde, samt teknologi til udførelse af en pap substrat af håndværk er de samme som beskrevet i de foregående anvisninger. Kun i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at skære huller til øjnene. Denne maske er fastgjort til hovedet, vil ikke være en elastik, og med hjælp af fælgen. Hvordan man gør det? Af pap skære tre baner 4-5 centimeter i bredden og længden er lig med omkredsen af den øverste del af et barns hoved (på tværs af panden). Sikre en af disse elementer i ringen ved hjælp af hæfteklammer. Hook de to resterende strimler på tværs af den kant, således at de følger konturerne af hovedet. Bedre at gøre det, forsøger produktet til et barn. Derefter kan du ikke gå galt med størrelsen. Nu lim på hætten følge af kartonbånd osnovu- "attraktiv ansigt". Alt masken er lavet.

og endelig

Fra artiklen, du har lært tre måder hvordan man laver en maske af pap. Dette tilbehør vil være en fantastisk tilføjelse til enhver Halloween kostumer. Dens produktion ikke tager en masse tid i arbejdet i de mest anvendte materialer til rådighed. Dette produkt er sikkert for barnet, men på den betingelse, at alle de fastsættelse tandkød og dekorative elementer er tætte. Pap maske selv de mest almindelige tøj bliver til en reel karneval kostume.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.