ComputereComputerspil

Bravado Gauntlet GTA 5 - hvor man kan finde?

Som vi alle godt ved, hele historien består af 69 missioner, hvoraf seks er nøglen. De består af et røveri specifikke punkter, som hver især efterfølgende bliver mere og mere vanskeligt. Således efter tres job du begynder at forberede den endelige røveri, hvor din karakter bliver nødt til at røve den største bank i byen, og tage fra det en enorm mængde af guld. Så at flere missioner vil blive brugt på træning, og i en af dem, du bliver nødt til at få biler, der kan tage væk guldet med høj hastighed. Du vil modtage en sms, der er markeret placeringen af tre maslkarov Gauntlet GTA 5. Hvor findes disse biler? Dette er, hvad der vil blive drøftet i denne artikel.

Den første maskine

Så din opgave - at finde tre biler Gauntlet GTA 5. Hvor kan jeg finde disse maslkary? Efter alt, vil du nødt til at få præcis de maskiner, der er angivet i din rapport, det er ikke nødvendigt at håbe, at du på dette tidspunkt kan spare op penge og købe tre biler. Så går på vejen og gå til "Rockford Hills" - i dette område, du vil finde den første af tre biler. For at finde denne bil, skal du huske en af dine tidligere røverier, som maslkar står ved siden af det er det smykke butik, der var dit offer. Når du gik til røveri, er du tilbage Leicester i bilen på parkeringspladsen, så du skal gå præcis der - og der vil du finde den første Gauntlet GTA 5. Hvor kan jeg finde de andre?

Den anden bil

Naturligvis vil du løbe en bil Gauntlet GTA 5. Hvor kan jeg finde de andre? Næste pege din destination - "Pillboks Hill", men området er ganske stor, så du bliver nødt til at vide præcis, hvad du leder efter. Derfor gå på motorvejen, der fører til lufthavnen, men du behøver ikke at komme i gang lige før ham - Træk fra motorvejen mod øst og kigge efter en parkeringsplads med flere etager. På øverste niveau vil være din anden Bravado Gauntlet GTA 5. Hvor kan jeg finde resten af bilen?

Den tredje maskine

Så du derinde allerede to biler til rådighed, men alt du styre tre tegn. Derfor vil du have i hvert fald til at bruge tid på at finde den sidste maslkara, uden hvilken røveri ikke fandt sted. Du er nødt til at gå til "Mission Road" og ser mod parkeringspladsen, som afdestilleres biler, der var parkeret i den forkerte, at deres ejere kunne samle dem op, betale et vist beløb. Sådan finder parkeringspladsen? Selvfølgelig kan du vandre rundt i området, men den nemmeste måde at gøre dette - du kan forlade en af din uønskede køretøj på det forkerte sted på forhånd, så efter et stykke tid kom til ham. Derefter vil din bil blive transporteret til straffen parkeringspladsen, og det vil blive fremhævet på kortet. Alt du skal gøre - er at gå til denne parkeringsplads fra det, du bliver nødt til at passere kun én blok mod vest, hvor i parkeringsplads finder du den nyeste Gauntlet. Nu ved du hvor man kan finde den Gauntlet bil i GTA 5 derfor opgave vil blive talt som afsluttet, og du kan gå videre til den næste del af hans store plan.

Udførelse missioner til guldmedalje

Som alle ved, kan udføres hver mission i GTA 5 til guldmedalje - du får det, hvis du følger en række yderligere betingelser til hver mission. Hvorfor det? For det første, du får en stor fornøjelse, at klare den komplicerede version af missionen. Men det er også værd at bemærke, at den normale passage historien kampagne ikke vil give dig et perfekt resultat. Faktum er, at du bliver nødt til at få et bestemt antal guldmedaljer til spillet medtaget, at du har bestået det et hundrede procent. Du ved hvor man kan finde 3 Gauntlet bil i GTA 5, men du kan kun fuldføre missionen selv direkte. Hvordan får man i det en guldmedalje? Du bliver nødt til at udføre to yderligere betingelser. For det første skal du meget omhyggeligt styre bilen, når du kører dem til bestemmelsesstedet - du kan ikke skade en af disse maskiner. For det andet, skal du bruge mindst 17 tusind dollars for at installere opgraderinger på bilerne - så de vil være mere effektiv på den kommende mission. Kun hvis du følger disse betingelser, vil du blive tildelt en guldmedalje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.