FormationVidenskab

Formel borsyre kemi

Denne artikel vil fokusere på borsyre, som er meget udbredt i forskellige aktivitetsområder og er kendt for næsten alle. Formel borsyre er meget enkel at opbevare. Artiklen vil blive betragtet som en generel karakteristiske egenskaber og borsyre, og dens anvendelsesområde være i naturen.

Hvad er borsyre

Formel borsyre kemi kendt af mange. Det er temmelig svag i forhold til de "kolleger." Det bruges aktivt til kemiske eksperimenter i skolerne. Formel borsyre - H3 Bo 3.

Borsyre - et krystallinsk pulver, som er farveløs og lugtfri. Molekyler trikliniske lagdelte gitter indbyrdes forbundet ved hydrogenbindinger og danner flade lag. Således konstruerede molekyle og borsyre.

Det foreliggende materiale har egenskaber mild syre - tungtopløselige i vand. Et træk er, at egenskaben af syre H3 Bo 3 fastgjort optagelse anion af hydroxylgruppen. I andre syrer observerede evne til at fraspalte H + proton.

Ved dannelsen af hydrogen bor B (HSO 4) 3, som er helt slaboustoychiv kan borsyre som svage tegn amfotert. Hvis forbindelsen underkastes termisk stress, borsyre kan opløse metaloxiderne, hvilket resulterer i dannelse af salte. Vores formel for den kemiske forbindelse i nærvær af svovlsyre i koncentreret form, kan danne estere:

H3 Bo 3 + 3CH CH3OH → 3H 2 O + B (OCH3) 3

I løbet af processen med neutralisering med alkalier i vandopløsninger, orthoborates indeholdende (BO 3) 3, dannes ikke. Dette fænomen forklares ved, at de er næsten fuldstændigt under neutralisering hydrolyseret grund af for lille mængde konstanter [B (OH 3) -. Som et resultat af denne reaktion i opløsning begynder at danne salte polibornoy syre, fx metaborater, tetraborater og andre:

2NaOH + 3H 3 Bo 3 → Na 2 B 4 O 7 + 7H 2 O

Hvis alkali til stede i overskud, kan de gå i metaborater:

2NaOH + Na 2 B 4 O 7 → 4NaBO 2 + H2O

Og tetra- og metaborater stand til hydrolyse, men i sammenligning med orthoborat har en mindre grad af hældning.

Borsyre i naturen

Borsyre, som kemisk formel H3 Bo 3, ofte findes i naturen i en i det væsentlige fri tilstand - en mineralsk sassoline. Desuden er denne syre del af det varme vand af praktisk taget alle naturlige kilde. Ganske store mængde H3 Bo 3 indeholdt i underjordiske mineralvand, der er yderst nyttige for helbredet.

Brug H3BO3 mand

Som diskuteret ovenfor, er borsyre formel kendt af næsten alle. Dette skyldes en temmelig bred vifte af dens anvendelse i hverdagen, atomfysikere, guldsmede, elektrikere, læger og almindelige borgere - alle bruger borsyre. Det bruges som en antiseptisk og brandhæmmende. Borsyre beskytter træet, tilføje det til landet af gødning.

Chemical Comp anvendes som en neutron absorber i en atomreaktor i medicin H3 Bo 3 opløsning indeholdende to procent stof anvendes som en antiseptisk til desinfektion af huden overflade.

Fotografer bruger det som fint form udvikler. Med det skaber et surt miljø for fixer.

Hjul borsyre anvendes som et bindemiddel under ovn foring.

I dagligdagen folk bruger det til at bekæmpe insekter.

Syre er almindeligt anvendt i kosmetik til pleje af problemet hud.

I fødevareindustrien er det kendt som borsyre additiv E284, og på grundlag heraf laboratorier forberede bufferopløsninger.

Formel H3BO3 borsyre anvendes til fremstilling af keramik, glas, glasfibre og fibre.

En flerhed af kombinerede præparater af ATX D08AD en af komponenterne er borsyre.

Juvelerer bruge det under loddelegeringer, som omfatter guld, som grundlag flyusof lodning.

Gør borsyre er farligt?

Borsyre er ikke farlig og kan skade kun når hensynsløs brug. Dødelig koncentration i barnets krop er fra 4 til 5 g, og i kroppen af en voksen er omkring 15-20 g H 3 Da Bo 3 ikke udskilles tilstrækkelig lang tid, kan det gradvist akkumulerer op til dødelige doser på hyppig og regelmæssig forkert applikation.

Afslutningsvis kan vi sige, at H3 Bo 3 er en væsentlig substans i menneskers liv og aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.