FinanserBanker

Typer af bankdrift. Afregning og kontante ydelser. Operations banker værdipapirer

Før du ved hvad, der er typer af bankdrift, er det nødvendigt at beskæftige sig med nogle vigtige definitioner. For eksempel, hvad der udgør den meget institution under overvejelse? I moderne økonomisk terminologi, banken fungerer som den finansielle og kredit afdeling, til at udføre forskellige operationer med både kontanter og værdipapirer. Desuden er det tilladelse til at levere alle former for tjenester til forskellige personer og juridiske enheder, såvel som selvfølgelig regeringen. Du kan forestille dig denne struktur som en kommerciel organisation skabt til at hæve overskuddet, til at udføre bestemte banktransaktioner og give eksklusive rettigheder til at tiltrække midler fra tredjemand og derefter placere dem på hans vegne.

Den vigtigste klassifikation

I dagens verden næsten hver koncept har en vis typologi. Således er det muligt at identificere nogle grundlæggende bankdrift. Der er kun tre:

 • at tiltrække udenlandsk valuta indskud;
 • kreditoperationer;
 • tiltrække nye kunder.

Overvej alle detaljer. Så er den første type sigter mod at skaffe midler, hvis betingelserne er accepteret til udførelse umiddelbart efter indgåelsen af aftalen mellem organisationerne. Til gengæld er kredittransaktioner udmærker sig ved, at de midler, der er involveret allerede har tildelt som banken på egne vegne og fylde op i overensstemmelse med kontrakten, som angiver de vilkår og betingelser for tilbagevenden. Den tredje type er især vigtigt, fordi, som enhver anden organisation, at gennemgå den finansielle struktur har brug for kontinuerlig udvikling. Fastholdelse af eksisterende relationer og konstant tiltrækning af nye kunder bør gives ved at skabe et gunstigt og gunstigt miljø for samarbejde.

yderligere arter

Blandt andet kan alle bankdrift og transaktioner opdeles i aktiv og passiv. Førstnævnte er traditionelt tilskrives lån. Dette er den vigtigste form for aktivitet, hvori den ovenfor beskrevne struktur modtager indtægterne. Bank kreditprodukter som regel opnå en fortjeneste fra den interesse, at kunderne betaler på månedsbasis for ydelser. Det er dog vigtigt at huske, at rentesatsen, når de foretager aktive transaktioner må overstige størrelsen indikatorer og forpligtelser. Alle andre ydelser fra bank struktur kan blive henvist til det antal beregning, som til gengæld er også delt i flere grundlæggende typer.

Således betalingstransaktioner omfatter følgende sorter: investering og kontanter aktivitet, samt besparelser og indskud. Det skal også bemærkes, at sidstnævnte indtager en særlig vigtig rolle i forbindelse med bankvirksomhed tjenester. Dette er den grundlæggende form af passive operationer. Det vigtigste mål for nogen som helst indskud er den gradvise forøgelse af tilgængelige bank midler. Betalingstransaktioner af denne type er fordelt til regnskaberne for ikke kun store statslige institutioner, men også en relativt lille private organisationer og enkeltpersoner, der ønsker at overdrage en bestemt bank deres opsparing.

Bankvirksomhed: udvikling

Over tid, aktiviteten af disse strukturer konstant og kontinuerligt udsættes for komplicerede og universalisering og derefter leverede tjenesteydelser bliver mere forskelligartet. Udvidet typer af banktransaktioner, ændret arbejdsorganisation. Fremkomsten af nye typer af aktiviteter betinget af opnåelse af betydelige avancer, efterfulgt at minimere risikoen. Disse trin har en positiv indvirkning på den videre udvikling af ikke-balanceførte transaktioner, som ikke entydigt kan henføres til nogen passiv eller aktiv indkomst. Som følge heraf er de præsenterede slags bankforretninger ikke optaget i balancen, og fik fra dem, er Kommissionen ikke beskattes.

Off-balanceførte aktiviteter kendt i lang tid, men i de senere år er det især i efterspørgslen. Aktivt stigende popularitet sine to varianter: bestanden og finansielle tjenesteydelser. Disse omfatter traditionelt ledelsesmæssige tiltag, rådgivningsaktiviteter, samt skatteplanlægning og budgetmæssige funktioner. Det bør også være opmærksom på den såkaldte garanti virksomhed. Han henviser også til antallet af ikke-balanceførte operationer. Et karakteristisk træk er, at banken er i dette tilfælde ikke kun en mægler, men også som en direkte deltager i enhver transaktion. Ovennævnte tjenester har en enorm indflydelse på den samlede udvikling i den finansielle virksomhed i den pågældende struktur, da de tillader at udvide anvendelsen grænser.

værdipapirer

Dette udtryk, der menes med et dokument, der bekræfter ejendomsrettigheder forbundet med det, og også har evnen til selvservicering på markedet, og kan være et fuldgyldigt emne af enhver transaktion (f.eks køb og salg). Det er vigtigt at huske, at de værdipapirer, give anledning til en engangs-eller regelmæssig indkomst og kan klassificeres som en form for penge kapital. Derfor fremsendelsen af sådanne dokumenter er begået efter oplysningerne i det særlige register. Desuden et ejerskifte forstås overdragelse af alle rettigheder deri.

Værdipapirer bruges ofte til afholdelse af aktiviteter og vellykket drift af forskellige kommercielle enheder. Skelne kredit (regninger og obligationer) og betalingsinstrumenter (checks). Alle disse dokumenter er beregnet til at give en enkel og hurtig overførsel af rettighederne for både materiale og på eventuelle andre fordele. Således er alle de operationer af banker i værdipapirer opdelt i to hovedkategorier:

 • udstede sine egne dokumenter af denne art;
 • handlinger med kunders materialer.

Efter at have opnået en særlig licens over strukturer har ret til at have tillid til ledelsen dokumentation fremstillet i overensstemmelse med den aftale, der er indgået med den mest lovlige, men undertiden med enkeltpersoner. Desuden er det muligt at udføre følgende bank operationer med værdipapirer: problem, salg, køb, opbevaring og bogføring af de ovenfor beskrevne materialer, der anvendes som betaling dokumenter. Dette er med til at tiltrække penge til regnskaberne for sedler og indskud.

Forskellige långivere har evnen til at udføre følgende finansielle aktiviteter: forhandler, mægler, indskud og værdipapirer, forvaltning af ejerbogen og, selvfølgelig, at definitionen af gensidige forpligtelser mellem de samarbejdende parter. Lad os betragte hver af de ovennævnte typer af operationer i flere detaljer. Således er den første kategori omfatter provision af en kommerciel bank transaktioner i form på hans egen regning og på eget samme navn. Et karakteristisk træk er, at kun en juridisk enhed kan fungere som en forhandler. Den anden kategori af aktiviteter er defineret i de tilbud, hvor kommercielle banker er den eneste advokat eller provision, og alle hans handlinger er forårsaget af den relevante aftale. Til gengæld er depositaren aktivitet til udtryk i Kommissionens tjenester er til opbevaring af certifikater og rettigheder konto. Igen, denne funktion er kun tilgængelig for juridiske personer. Desuden er det vigtigt at bemærke, at indgåelsen af den såkaldte depot aftale ikke udgør en begrundelse for overdragelse af ejendomsretten.

Alle transaktioner af kommercielle banker med regninger relateret til kategori ledelse, der tager sigte på at begå tillid værdipapirer ordrer. I dette tilfælde skal handlingen udføres på vegne af strukturen af den tidligere aftalte vederlag for varigheden af kontrakten til fordel for den person, der har indgået en lignende aftale med banken. Det skal bemærkes, at overdragelsen af ejendomsretten er underlagt ikke kun værdipapirer, men også penge, som derefter vil blive investeret i dem, samt materialer i forbindelse med håndtering. Endelig bemærker vi, at arbejdet med at rydde karakter definerer de gensidige forpligtelser for parterne. Det kan være afgifter, justeringer og afstemning af oplysninger om transaktioner med værdipapirer og den videre udformning af forskellige regnskaber.

Direkte arbejde med klienter

Afregning og værdihåndtering - et andet vigtigt element i pengeinstitutter, som indebærer arbejder med enkeltpersoner og juridiske personer. Dens vigtigste opgave er at repræsentere klienter har behandlet en hel vifte af tjenester. Det kan omfatte både opbevaring og håndtering, samt registrering af midler. Således kan cash management-services opdeles i flere hovedkategorier: ikke-kontante, likvide og valutatransaktioner samt erhvervelse. For effektiv økonomisk styring af pengeinstitutter tilbyder designede pakker. Fra dem kan du vælge den, der bedst opfylder kundens krav og forventninger.

Ikke-kontante transaktioner

Ovenstående beregninger er traditionelt præget af en effektiv gennemførelse af alle ordrer, den løbende anmeldelse af de indtægter og udgifter for disponible midler, udarbejdelse og indsendelse af både foreløbige og endelige resultater af alle i processen. Kontrol over rækkefølgen af ledende kontante transaktioner af denne art udføres, og banken, og kontakte kunden det. Overførsel svarer og instruktioner mellem førnævnte to sider sker ved hjælp af to metoder. Den første - en klassiker - indebærer levering af papirdokumenter personligt eller ved fuldmagt. Den anden mulighed er aktivt stigende popularitet i de sidste par år. Denne netbank. Denne kontrol metode gør det muligt at fjernstyre midlerne. Det foreslåede system bruges allerede i mange organisationer, fordi alle de opgaver og krav, kan sendes over internettet, så du hurtigt og straks følge ordrer.

valutatransaktioner

Hvert selskab har sin egen checkkonto i banken. Sådanne konti er sjældent anvendes til produktion af passive typer af indkomst, da de vigtigste mål er at give hurtig og pålidelig adgang til kredit af midler gennem forskellige kanaler ordrer. Bankkonto kan foretages i rubler og udenlandsk valuta. Den sidstnævnte mulighed er meget udbredt i tilfælde af, at organisationen opererer med udenlandske sedler. I sådanne situationer, skal du åbne tre konti: strøm, transit og regnskab. Den første er nødvendige for en omgående bortskaffelse af det eksisterende valuta, er den anden rekord modtaget kontanter, og det tredje bruges til at redegøre for den købte valuta på hjemmemarkedet. i en fremmed valuta bankkonto operationer give sin ejer med en vifte af tjenester: køb og efterfølgende salg af noter til kundens ordre; omdannelsesoperationer; salg af valutaindtjening; overførsel betyder ifølge indgået import-eksport transaktioner indehaver.

erhverve

Bag dette ligger et interessant udtryk udbredt funktion - kommissionen betaling med kreditkort ved betaling for forskellige varer og tjenesteydelser i detailforretninger. Sådanne handlinger er kun tilgængelige efter indgåelse af en særskilt aftale. En organisation, der er ansvarlig for at levere de ovennævnte tjenester, der omtales som erhververen. Nogle af ansvar omfatte fremlæggelse og installation af passende udstyr i detailforretninger, samt deres efterfølgende vedligeholdelse og, selvfølgelig, en rettidig gennemførelse af alle aktiviteter i forbindelse med brugen af plastkort. Det skal bemærkes, at lignende muligheder er til rådighed til at modtage betalinger via internettet. I disse tilfælde er terminaler til kortlæsere erstattet af særlige programmer, som danner køberen fylder. Denne service kaldes Internet erhverve.

Kontant ved hånden

Som med alle de ovennævnte typer af banktransaktioner, denne kategori omfatter handlinger for at tegne Kundens finanser. Efter undertegnelsen af kontrakten om afvikling og værdihåndtering organisationen en mulighed for at designe et checkhæfte. Det er nødvendigt at få kontanter, som efterfølgende kan aktiveres til at finansiere de forretningsmæssige aktiviteter i virksomheden, betaling af leverandører af varer samt for løn medarbejdere. I dagens verden, et godt alternativ til alle kendte checkhæfte er en corporate bankkort. Sideløbende med sit design kommer proceduren for at åbne en særlig konto, hvorefter kreditinstituttet vil være i stand til at holde styr på alle handlinger foretaget af hende.

Registrer hver transaktion med et bankkort kan til enhver tid få en erklæring med alle de sving og tælle de resterende midler. Hertil kommer, med hjælp af de ovennævnte tjenester, kan du foretage betalinger til dækning af udgifterne til to kategorier: erhvervsmæssige udgifter og indirekte omkostninger samt omkostninger direkte relateret til den primære aktivitet. Førstnævnte er traditionelt betragtes indkøb af kontorudstyr og kontorartikler, den nødvendige software og undervisningsmateriale. Efter kategori repræsentation er også krediteret med betaling for tjenester af forskellige relaterede tjenester (såsom post eller kurér). Til gengæld den anden form for udgifter, der kan betales af en corporate kreditkort, omfatter betalinger til leverandører, underholdning og rejseudgifter (bestående af booking og indkøb af billetter, betaling af overnatning i hotelværelser og personale catering, udlejning af motorkøretøjer). Hertil kommer, at denne kategori omfatter også betalinger til kontrahenter, hvis ydelser er direkte relateret til den vigtigste retning af den økonomiske aktivitet. Husk på, at alle omkostninger som betalingsmiddel på virksomhedens kreditkort, er det nødvendigt at tillægge den skat regnskab, hvis de er reguleret og støttet af ordentlig dokumentation under den nuværende skattelov. Den ovenfor beskrevne funktion tilvejebringer således den enhed en masse nyttige funktioner og er en måde til at løse en lang række applikationer. Her er nogle af dem:

 • forenkling af procedurerne for afvikling i en fremmed valuta;
 • forbedring af sikkerheden og pålideligheden af de processer (og dermed minimere risikoen for tab eller tyveri af penge, og ved tabet af hendes meget nemt, kan du låse kortet);
 • betydelige tidsbesparelser (ingen grund til at stå i kø ved bankens kontorer);
 • ur adgang mulighed for at finansiere (fx at forøge eller formindske den eksisterende grænse);
 • at skabe en enkel og hurtig kontrol af ansvarlige midler (tilslutningsmulighed SMS-oplysninger, samt opfyldelse af anmodninger om uddrag af de mere detaljerede udgifter);
 • giver variation ledelse, afhængigt af modellen modtaget (partition arbejdstagere kortene i grupper eller bindende alt til én konto, har en fælles grænse);
 • empowerment (gennemførelse af et større antal betalinger, engangsbeløb for beløb langt overstiger værdien af rådighed til beregning ved hjælp kontanter pengesedler, samt foretage køb via internettet).

Som konklusion

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at bankens operationer er rettet mod et tættere samspil med den finansielle institution spurgte kunden og omfatter en bred vifte af forskellige tjenester. Men alle de samme grundlæggende tendenser kan betragtes som to sorter. Det er en kredit og cash management-services. Disse omfatter en række forskellige operationer på bankkonti, betalingssystemer dokumenter, registrering af checkhæfter, udsteder de krævede certifikater og udsagn om status for kundens konto, trin med plastikkort og mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.