ComputereComputerspil

Hvordan til at mestre magien i vand og brand dig selv

For at mestre den magiske elementer, skal være i stand til først og fremmest at lytte til dig selv og dine følelser. Efter alt, at følelsen af at hjælpe fusionere med naturen og blive med det i et stykke, og dermed til at styre det. Men de fleste mennesker lever uden at mærke omkring mig magiske naturfænomener af vane. Så vi alle varmet af brand, fordi det er afgørende, og vandet og gør, er vores del. Men for at forstå, hvordan at mestre magien i hver af de bestemmelser, bør de lære at føle.

For at forstå, hvordan at mestre magien naturfænomener, er det nødvendigt at have kun gode intentioner. Man bærer en negativ ladning af energi og villig til at tæmme de elementer, risikere at slå det ikke kun mod sig selv, men mod den anden, og i en multipel mængde. En sådan person snarere passere for en sort magiker, snarere end hvide, og det er ikke nogen god afslutning. Og tæmme elementet vil vende meget hurtigere, hvis stand til fuldt ud at slappe af og bukke under for dens indflydelse, snarere end at bestille.

Hvordan til at mestre magien i brand dig selv?

Til at begynde helt sikkert brug for en åben flamme. Bedst af alt, hvis det er en brand, fordi Flammen sværere at styre. Men i mangel af en sådan mulighed kommer op og et stearinlys. Så du har brug for at sidde foran ilden, afslappende og stirrede ud dybt i sine flammer. Det er nødvendigt at undersøge hver glødende glød, forsøger at fange et glimt af hver gnist på samme tid til at føle varmen fra ilden gennemsyrer hele din krop. Bliv ét med flammen, opløses i den. Når dette er opnået, kan du gå videre til næste trin.

Prøv at forudsige, hvor i flammerne fra ilden vil være mere eller hvor udslip af gnister. I første omgang vil det være svært, men på denne måde vil du udvikle intuition, vil branden være forudsigelig. Dernæst bør tankens kraft få flammen til at ændre på det ønskede sted - blive stærkere eller svagere, eller fuldstændig slukkes. Må ikke modet, hvis først det virker ikke. Alt har sin tid. Du er nødt til konstant at træne, resultatet er indlysende. Med erfaring, vil det være muligt ikke blot at slukke flammen, men også hvis det er nødvendigt for at anspore.

Hvordan til at mestre magien i vandet på egen hånd?

For første lektion vil du have adgang til vand. Det bør være en åben vandmasse (ideelt set). I en knivspids, kan du ringe op til et bad hus og dyk ned i vandet til halsen. Så mens i denne position, lukke øjnene og slappe af. Forestil dig, at vandet trænger ind i hver jeres celle, du opløse i det. Føl ét med alle havene i verden. Når dette mål er nået, så vandet til "vaske" af jer alle de negative energi. Således vil kroppen og bruser oprenses fra modgang, sygdomme og erfaringer, og vil blive erstattet af den lethed og ro. Men under alle omstændigheder, ikke kan nedsænkes i vand med en dårlig stemning. Hun er som en svamp absorberer al den negative energi, du får det modsatte resultat.

Som mester magiske vand element, fortæller en anden metode, mere kompleks og kræver betydelig ekspertise. Det er en sammensværgelse. Med deres hjælp, kan du gøre "live" og "død" vand. "Levende" er i stand til at helbrede de syge, for at forynge de ældre, for at neutralisere giften i maden, og endda genoplive. "Dead" samme vand, trods sit navn, er i stand til at hele sårene på de døde mennesker og dyr, så at genoplive dem med en "live". Men evnen til at gøre disse grunde, skal du læse en masse litteratur og, selvfølgelig, at have denne gave.

Men fortvivl ikke, hvis det kontrolelement, du ikke kunne. For at forstå, hvordan at mestre magien nogle af dem, en person har brug for at være i stand til ikke bestille vand eller ild, og "få venner" med dem, for at tæmme. Lad de ovennævnte lektioner vil være for dig i starten af præstationerne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.