SundhedPræparater

Natriumhydrogencarbonat - hvad er det? Natriumbicarbonat mod kræft

Emnet for vores diskussion i dag er natriumbicarbonat. Hvad er det, hvordan man bruger det og hvorfor, hvorfor er der sådan en agiotage omkring dette stof i dag - alle ovenstående spørgsmål kan besvares i denne artikel. Men først en lille advarsel: Oplysningerne her er ikke en vejledning til handling eller anbefaling og er offentliggjort på hjemmesiden udelukkende til orienteringsformål.

Natriumhydrogencarbonat - hvad er det?

Natriumhydrogencarbonat, natriumbicarbonat er forskellige navne, og den ene bag dem er et hvidt, fint krystallinsk pulver, der i vid udstrækning anvendes i fødevareindustrien og medicin, der er kendt for os alle som mad sodavand. Den kemiske formel af dette stof er NaHCO3 .

I medicin er soda (natriumbicarbonat) blevet anvendt i lang tid som et effektivt antiseptisk middel til skylning af halsen samt en syre neutralizer for halsbrand. Sandt nok anbefaler lægerne i dag ikke sidstnævnte på grund af den hyppige forekomst af den såkaldte "syre ricochet".

I dag anvendes natriumbicarbonat i vid udstrækning af alternativ medicin som et middel mod kræft. I netværket og i mange magasiner kan du finde mange artikler om dette emne, hvor forfatterne giver eksempler på mirakuløse helbredelser. Behandling af kræftpatienter med sodavand blev først udbredt af den italienske læge Simoncini. Denne person og metoden til hans behandling vil blive afsat til de enkelte kapitler i vores artikel.

Forholdet mellem kroppens surhedsgrad og sundhed

Før vi begynder at tale mere detaljeret om behandling af kræft med natriumbicarbonat, vil vi tale om de vigtige metaboliske reaktioner, der finder sted i vores krop. Alle metaboliske processer afhænger direkte af en sådan kritisk faktor som pH (surhed) af kropsvæsker og blodplasma. Overvej pH-skalaen: Jo højere disse målinger er, desto mere sure er mediet, mens de lavere værdier skifter værdierne til den alkaliske side.

Det er meget vigtigt, at kroppen opretholder en sund homeostase (ligevægt) pH i plasmaet - 7,4. Hvis en person er sund, skal spytsyreindholdet variere fra 7,0 til 7,5. Udsvingene i disse tal kan afhænge af, hvordan individet spiser, på hans fysiske aktivitet, stress, hormonproduktion, søvn mv.

Det er vigtigt at vide, at når pH skiftes til den sure side, skabes gunstige betingelser for udvikling af forskellige sygdomme, og tværtimod fremmer alkalisering af organismen sin forbedring.

Domino effekt

Hvis balancen afviger stærkt i forhold til det sure miljø, skabes der en ejendommelig dominoeffekt. Forskellige metabolske produkter fjernes fra kroppen forkert, hvilket danner et passende miljø for patogener (vira, gær, bakterier, svampe). En langvarig irritation af cellemembraner med kræftfremkaldende stoffer og toksiner fremkalder blokering af tilstrømningen i cellerne med tiltrængt ilt. Hvad sker der, hvis buret mangler ilt? Det producerer mælkesyre, og miljøet omkring er endnu mere syrnet. Yderligere - værre. Alt dette skaber et næsten ideelt miljø til kernen af kræftceller.

Hvordan virker natriumbicarbonat

En opløsning af natriumbicarbonat, der kommer ind i kroppen, neutraliserer overskydende syre og fremmer hurtig normalisering af syre-basebalancen. Det er på denne evne af sodavand Simoncini og baseret sin metode til at kurere kræft. Men måske er denne praksis uvidenskabelig? Overhovedet ikke.

Videnskab og helbredelse af kræft med natriumbicarbonat

Forskere har længe vidst om, hvilke mirakler der kan skabe natriumbicarbonat. Behandlingen af kræft med sodavand (mere præcist, dens positive resultater) viser sig at kunne understøttes af officielle videnskabelige undersøgelser, der har afsløret en hurtig udvikling af tumorvæksten i et surt miljø med et lavt iltforsyning af celler. For nylig har videnskabelige eksperimenter i Kina ført til den konklusion, at kræftcellernes sure pH er den vigtigste årsag til deres resistens over for lægemidler, når de udføres hos patienter med kemoterapi.

På Institut for Farmakologi ved University of Arizona har en række forsøg gjort det muligt for forskere at konkludere, at alkalisering af kroppen med natriumbicarbonat kan yde stor hjælp til behandling af en så formidabel og almindelig sygdom som brystkræft. Eksperimenter fandt, at daglig indtagelse af sodavand skifter pH i tumorcellerne til den alkaliske side og reducerer signifikant proliferationen og multiplikationen af kræftceller i musens krop. På baggrund af de udførte eksperimenter kom videnskabsmændene til den konklusion, at forskning på dette område nødvendigvis skal videreføres.

Tulio Simoncini og hans teori om kræfts oprindelse

Nu ved du allerede meget om natriumbicarbonat. Hvad dette er, og hvordan det virker på kroppen, har vi allerede forklaret. Nu vil vi fortælle detaljeret om lægen Tulio Simoncini og hans teori om kræfts oprindelse. Til at begynde med har Simoncini praktiseret medicin i Rom i mange år. Hans hovedspecialisering er onkologi, til yderligere omfatter diabetes og stofskifteforstyrrelser.

Simoncini fortsatte med at studere problemet med forekomsten af kræft, og bemærkede, at alle typer af maligne tumorer (uanset det berørte organ) viste sig helt ens. Baseret på hans observationer foreslog han, at kræften er svampeagtig, og den ukontrollerede opdeling af celler som følge af denne sygdom er intet andet end en proces, der udløses af kroppen selv for at beskytte mod udvikling af candidiasis.

Hvis en persons immunitet svækkes, begynder candida svampen at formere sig ukontrollabelt og kan danne en hel koloni. Når et organ er inficeret med en svamp, begynder immunceller at bygge en beskyttende barriere, der forsøger at beskytte kroppen mod udenlandsk ekspansion - dette er starten på kræftprocessen, ifølge Simoncini. Han hævder også, at metastaser er intet mere end spredningen af svampen på tværs af kroppen.

Hvordan Simoncini behandler kræft

At indse, at væksten af maligne tumorer fremkalder svampe, begyndte den italienske læge at vælge et effektivt fungicid og kom til den konklusion, at det er natriumbicarbonat, der virker bedst på candida. Behandling af kræft i klinikken Simoncini opstår ved direkte kontakt af tumoren med sodavandoppløsningen. Til dette leveres stoffet til neoplasma ved hjælp af et specielt rør. Hertil kommer, at patienterne også instrueres til at drikke natriumbicarbonat i opløsningen.

Der er information om, at Simoncini ved hjælp af natriumbicarbonat mod kræft klarer at helbrede endda komplekse forsømte tilfælde. Nogle gange gentages procedurerne i mange måneder, og nogle gange tager helbredelsen kun få dage. Læge-eksperimentøren fik lov til at sidde i fængsel for sine aktiviteter, men efter at have gået fri fortsatte han med at behandle folk med sodavand og opnåede stor succes. I dag har Simoncini mange patienter og en stor statistik over tilfælde af fuldstændig kur mod kræft. Sommetider konsulterer han patienterne selv via e-mail eller telefon.

Natriumbicarbonat instruktionsmanual

Soda kan bruges på mange måder. Sandsynligvis husker mange, hvordan i barndommen, da vi blev syge med forkølelse, gav min mor eller bedstemor os varm mælk, der blev tilsat en ske med honning og lidt sodavand. Sygdommen begyndte at trække sig tilbage overraskende hurtigt. I dag er det værd at genoplive denne antikke metode til at behandle forkølelser fra ikke-eksistens, fordi sodavand er meget billig, ikke at nogle nyfiskede lægemidler, men handler dog ikke værre end dem. Rør 1 tsk. Soda i et glas varmt vand og skyll med denne opløsning hals med angina - dette er en anden kendt opskrift, hvor den vigtigste aktive ingrediens er natriumbicarbonat.

Instruktioner til brug af sodavand til behandling af kræft kan kun fås hos Simoncini selv. Og for at forebygge denne sygdom kan du tilføje lidt sodavand til forskellige drikkevarer (te, juice, mors). Kun meget lille - på spidsen af kniven. Drikke ikke sodavand umiddelbart efter at have spist - dette vil hæmme fordøjelsen. Den ideelle tid er mellem måltiderne. Sørg for at læse om kontraindikationerne og konsultere din læge.

Ved hvilke sygdomme kan natriumbicarbonat hjælpe

Så når natriumbicarbonat anvendes:

 • Mod kræft
 • At rense kroppen af toksiner.
 • Ved behandling af forkølelse.
 • At eliminere acidose i en række alvorlige sygdomme (lungebetændelse, septiske tilstande, myokardieinfarkt osv.).
 • Kronisk nyresvigt, glomerulonefritis, pyelonefritis.
 • Alkoholisme, tobak afhængighed, stofmisbrug, stofmisbrug.
 • Udskillelse fra kroppen af salte af tungmetaller (thallium, kviksølv, cadmium, barium, bly, etc.).
 • Hjertesygdomme.
 • Hypertension.
 • Osteochondrose.
 • Iskias.
 • Gigt mv

Er der nogen kontraindikationer?

Natriumhydrogencarbonat, hvis anvendelse, som det viser sig, er meget bredt, behøver ikke at blive taget som et panacea. Natrium som en medicin har kontraindikationer. Læger anbefaler ikke at drikke sodavand ved:

 • Gastrit med lav surhedsgrad
 • Forøget surhed og hyppig halsbrand;
 • Diabetes mellitus;
 • Stagnation i tarmene og forstoppelse.

Hvordan kan jeg reducere surhedsgraden af kroppen uden at bruge sodavand?

For at normalisere surbalancen og hjælpe din krop med at bekæmpe sygdommen er det ikke nødvendigt at bruge natriumbicarbonat. Vejledningen til at bruge dette værktøj er meget vagt og usikkert, vi kan sige, at det stadig er under udvikling. Men der er en række tips, der giver dig mulighed for at få gode resultater.

1. Det er nødvendigt at udelukke eller reducere en række årsager, der skifter pH til den sure side. Sådanne faktorer omfatter:

 • For stærk fiz. belastning;
 • Forbrug af kød, mejeriprodukter (overskud), slik, korn;
 • Mental og følelsesmæssig overbelastning.

2. Det er nødvendigt at øge følgende faktorer, der fremmer alkalisering af organismen:

 • Rå mad;
 • Brugen af grøntsager og frugter, friskpresset juice;
 • Fysisk uddannelse og yoga;
 • Fysiologisk otte-timers nat søvn;
 • Rolig, afbalanceret følelsesmæssig tilstand.

Kan sodavand forårsage sundhedsskader?

Selvfølgelig er det! Det er nødvendigt at være forsigtig med dette hvide pulver, da det i uopløste form har endnu stærkere alkaliske egenskaber. Og hvis det ved længerevarende hudkontakt kan fremkalde alvorlig irritation og dermatitis, så hvis det kommer i øjnene eller i lungerne (når det indåndes) kan det forårsage endda alvorlige forbrændinger.

Folk bruger ofte en sodavand til halsbrand, men lægerne opdagede, at sådan "hjælp" forårsager en uønsket "ricochet". Med denne bivirkning i store mængder kuldioxid frigives, hvilket forårsager oppustethed - dette er på den ene side og på den anden side - der er en endnu større syrefrigivelse i maven, hvilket fører til øget halsbrand. Hyppig gentagelse af alt dette fremkalder dannelsen af sår i spiserøret.

konklusion

Vi fortalte dig om et sådant stof som natriumbicarbonat: Hvad er det, hvorfor er det antaget, at ved at bruge almindelig sodavand kan helbrede kræft, om lægen Simoncini og hans teknik og meget mere. Vi har den eneste anmodning til læseren: Prøv ikke at bruge disse oplysninger til at behandle alvorlige sygdomme. Med tiden skal du kontakte læger og forsøge at få kvalificeret lægehjælp. Være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.