Sport og FitnessUdstyr

Usædvanlige motoriserede cykel

De fleste cyklister når op ad bakke eller rejser mod vinden, drøm om at have en motoriseret cykel. Ideen om at skabe sådan et vidunderligt transport optrådte for længe siden. Forskere sammenlignet benzin og damp motorer til cykler og målte deres udholdenhed.

Måske du huske, at i hver landsby drenge var opfinderne. De skabte fra en konventionel cykel knallert. Men denne konstruktion meget hurtigt nedbrydes og mislykkes.

Nu er mange fabrikanter fremstiller cykler med en motor. Deres vigtigste forskel fra knallert - er tilstedeværelsen af en konventionel cykelstellet, mens Knallert gjort det særlige.

Cykel med en motor benzin

I en sådan cykel monteret motor, mængden af som ikke er mere end 50 kubik cm. Dens tykkelse er omkring fire hestekræfter. Meget ofte i disse cykler manuel tænding system. Det tyder på, at når ridning vil træde i pedalerne. Med benzinmotor hastighed kan udvikle 40 km / t. Dens masse er 30 kg, så motoren er meget vanskeligt at håndtere denne form for transport. Hvis du er glad for en rolig tur og ønsker at lytte til fuglene, så er denne cykel, du ikke vil gøre. Han er meget støjende og upraktisk.

Cykel med elmotor

Sådant køretøj har masser af fordele:

  • næsten lydløs;
  • miljøvenlig;
  • Det behøver ikke tankning med benzin;
  • Det udsender ikke udstødningsgasser;
  • Det betyder ikke forurener miljøet.

De to vigtigste komponenter - en motor og et batteri. Opladning denne type transport ud af stikkontakten i ca. 8 timer. Selvfølgelig, afgangen er ved hånden er ikke altid der. På markedet findes der modeller, der kan oplades ved at dreje pedalerne. Flytning på flade og lige veje, er det muligt at oplade batteriet, og op ad bakken, skal du bruge den akkumulerede kraft og motorkraft.

Hastigheden på cyklen er 40 km / t. Hvis du vælger en model, hvor pedalen kan roteres med motoren, kan du opnå en højere hastighed. Vær forsigtig, når du vælger en cykel. Der er modeller, der går meget hårdt uden pedalerne, og en kraftig stigning i almindelighed stoppet. Derfor bør du være opmærksom på motorens effekt.

Æstetikere cyklister imponerede elektrovela design. Smukke udseende af bilproducenter Yamaha og Honda. Der er modeller, der i den forreste eller bageste hjul af motoren kan installeres. Denne såkaldte motor-hjulet cykel. Sådanne hjul en masse plusser:

  • pålidelighed;
  • effektivitet;
  • holdbarhed;
  • nem installation.

Husk! Motoriseret cykel er ikke forpligtet til at registrere i SAI. Det er ikke nødvendigt licens eller andre dokumenter. På dine præferencer og ønsker det afhænger af, hvilken slags transport, du vælger: benzin eller el.

Men glem ikke på vej til deres egen sikkerhed og tage sig af andre folks helbred. Hvis det er muligt, at bære alt det nødvendige udstyr.
Med denne cykel vil du altid være smuk i formen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.