HobbyBordspil

Philidor Defense - Chess Strategi

Philidor Defense - strategi, som er blevet et af de vigtigste resultater af Francois-André Philidor Danikana, tak, som han har udødeliggjort mindet om ham selv og hans familie.

Selvom den udestående prioritet franskmand berømt for sin opera aktiviteter og provokerende musikalske komedie. Men han var meget glad for skak og en masse tid skinnede dette spil. Han var af den opfattelse, at det ikke er risikoen værd og hensynsløst angreb. Hans taktik var forventningsfulde, han efterhånden byggede sin systematiske angreb, efterlader ingen chance for sin opponetov.

Essensen af strategien

Philidor Defense - er en stabil, have mange muligheder bonde bevæger sig, skak åbninger. Det bruges med succes i respons på 1.e4.

På trods af, at variationer i positionering af partiet, er der en række vigtige faktorer:

  • Kong opponetov bør skæres langs kanten af brættet.
  • Din konge skal stå foran modstanderens konge, og de kan deles kun én celle.
  • Fra risikoen for bageste Shah beskytter sin elefant.

Når et forsvar Philidor, skak sort bliver tilstrækkelig stærk status. Selvom stillingen er lidt trængsel, så det er ikke let at skabe en succesfuld gengældelsesaktioner træk. Af denne grund er denne debut er ikke meget populære, men mange verdensberømte stormestre stadig lejlighedsvis brugt denne taktik.

légal fælde

Philidor forsvar kan komme ind i "fælden", hvis vi anvender den strategi spil udviklet lovlig.

Legall de Kermeur - Ældre moderne og master skakspillet Francois Philidor. At miste én gang til hans talentfulde elev, han er i hele resten af sit liv, han holdt positionen for anden stærkeste aktør i Paris.

Foto ovenfor viser et eksempel på en mulig placering af tal i "Yerba mate er lovligt."

I dag, er der også en opgraderet version af strategien. I modsætning til den version er lovlig, er, at i en opdateret, en ekstra brik af hvide.

Saint Bris imod Legale: Optag Party
1 e4 e5
2 NF3 d6
3 BC4 Sc6
4 Sc3 BG4
5 N: e5?! B: d1 ?? Rigtig god idé, men forfærdelig fejltagelse. Lønsom stående dronning tilsyneladende ret fascineret Mr. Saint Bris. Nu ideen om hvid glimrende realiseret på brættet, mens den følgende 5. ... N: e5 Sort tilbage med en ekstra figur.
6 B: f7 + Ke7
7 Nd5x!

Saint Bris så meget var skuffet over sit tab, der sprang ud af lokalet, ikke engang at have set det endelige ødelæggende sving hvid.

konklusion

Oftere end hvide strategi Philidor analyseret ved slutningen af spillet, som spillet skrider frem travlt med andre opgaver. Ofte ganske svagt til den type arrangement af sort skak fjende træder i fejl, får det til at slappe af og svække dens årvågenhed. Hvid finde, at miste deres position, når de ikke er ude af fælden.

I skak, brugen af denne strategi bærer nogle risici, men ofte de er berettigede, og mange kendte skakspillere tager hende til sine arme.

Philidor forsvar i skak, og i dag fortsætter med at være stærk nok taktik, ofte bruges endda i verdensklasse stormestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.