ForretningLedelse

Analyse af de grundlæggende ressourcer i virksomheden og dens anvendelse

De vigtigste midler betragtes materielle og immaterielle aktiver, der anvendes i produktionen af varer og tjenesteydelser, mens de resterende i deres oprindelige form. De faste aktiver i virksomheden består af forskellige bygninger og konstruktioner, lagerbygninger, veje, enheder, der sender forskellige former for energi, transportkøretøjer, udstyr til produktion af varer eller tjenesteydelser, værktøj, grønne områder.

Hovedtrækkene af de basiske midler indbefatter:

1. Formålet er beregnet til fremstilling af produkter eller tjenesteydelser.

2. Objekt involveret i skabelsen af varer eller tjenesteydelser over 12 måneder.

3. Objektet er ikke til videresalg.

4. Formålet er at bringe virksomheden til profit.

Anlægsaktiver fra perspektivet af regnskabsforvaltning er opdelt i produktive og ikke-produktive. Analyse af de vigtigste aktiver i selskabet, som regel gælder for dem, der bruges i produktionen, der er produktion. For ikke-produktive, er dem, der ikke deltager i produktionsforløbet af fremstiller produkter, dog forbedre tilstanden af den sociale infrastruktur i virksomheden.

Med en vis frekvens, er timingen etableret af ledelsen eller ejerne af analysen af anlægsaktiver. Denne analyse er beregnet til den øverste ledelse af selskabet eller virksomheden, samt for mellemledere. Det hjælper til at forstå, hvordan de ressourcer, som den nuværende produktion til at producere de nødvendige mængder af produkter, hvor længe de brugte anlægsaktiver, i hvilket omfang de er involveret i produktion, og nogle af dem skal udskiftes på grund af tekniske og forældelse. For at finde ud af, hvordan virksomheden sikrede aktiv, ved hjælp af indikatorer som Kapitalintensitetsfaktoren. Indikator af kapital produktivitet hjælper til at forstå, hvor stor afkastet på anlægsaktiver anvendt i produktionen.

Analyse af de vigtigste aktiver i selskabet begynder med en undersøgelse af indikatorer for tilstedeværelsen af anlægsaktiver, deres bevægelse og læringsressourcer struktur og dens ændringer. Når belyst det fulde billede af tilstedeværelsen og struktur, starte med den næste analysetrin. Analyse af bevægelsen af de vigtigste aktiver i selskabet er at finde ud af, hvad er de vigtigste midler til at fortsætte med at deltage i den produktionscyklus, som taget ud af drift, og som er omfattet af den konklusion. Også denne analyse er med til at løse problemerne med finansiel karakter, som finansielle omkostninger der kommer til virksomheden med henblik på erhvervelse af nye aktiver eller total omdannelse med henblik på at forbedre produktkvaliteten og produktionscyklus.

Alle disse indikatorer beregnes den økonomiske afdeling af virksomheden. Foretaget af officerer af analysen af anlægsaktiver hjælper ledelsen med at gøre disse beslutninger, da behovet for udstyr udskiftning, udvidelse eller reduktion i mængden af produktion, effektiv udnyttelse af produktionskapaciteten, rentabiliteten af virksomheden som helhed og rentabiliteten af produkter, forøgelse eller reduktion af arbejdspladser, der er behov for omdannelsen af produktionskapaciteten, eller deres komplet udskiftning af nyt udstyr til mere effektiv drift af virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.