FormationVidenskab

Teorien om forbrugeradfærd

Teorien om forbrugeradfærd er designet til at tage hensyn til flere begrænsninger, som ikke tillader en person at få, hvad han ønsker. Til den ene af midlerne til at begrænse budgettet omfatter afskrækkelse. Indkomst af hver person i forskellige grader, er begrænsede. I dette tilfælde er teorien om forbrugeradfærd til udtryk i begrænsningen af købet på grund af det begrænsede budget. En anden afskrækkende er prisen for de ønskede fordele. Alle varer på markedet, udstyret med en bestemt pris. Dannet pris fordele af deres produktionsomkostninger som følge af behovet for at bruge i produktionen af sjældne og dyre ressourcer.

Mekanismer og teorien om forbrugeradfærd på grundlag af visse bestemmelser.

Den første er en flerhed. Behov i samfundet og den enkelte i særdeleshed, er ganske stort og varieret. I denne henseende er de provokere en række fordele, der kan hjælpe opfylde behovene. Teorien om forbrugeradfærd, med hensyn til valg, forudsætter en række mulige muligheder for en vis periode. Med andre ord, en person er altid et godt valg.

Den følgende bestemmelse, der er baseret på teorien om forbrugernes adfærd, er suverænitet. Det udtrykkes i den menneskelige evne til at lave din egen (individuel) beslutning om erhvervelse af eller andre fordele, uden at forårsage nogen afgørende indflydelse på producenten. Samtidig markedet mekanisme, opsummering individuelle løsninger et stort antal forbrugere, hvilket bringer dem sammen til producenten. Når du vælger folk visse ydelser og erhvervelse af betaling af en bestemt værdi, producenten modtager disse fordele ikke kun profit, men også retten til den efterfølgende udvikling af produktionen. Forbruger suverænitet indebærer forbrugernes evne til at påvirke producenterne. Med andre ord, det er kraften af mennesket over markedet, hvilket kommer til udtryk i evnen til at bestemme, hvor meget og hvilken slags fordele, du skal producere.

En vigtig faktor, der bidrager til dannelsen af forbrugernes valg, er det system af præferencer. De samme (identiske) varer kan bringe forskellige fordele for forskellige mennesker. Hver kunde har sin egen specifikke sæt af livsværdier. Enhver objektiv enkelt skala, gør det muligt at bestemme nytten af dette eller hint gode findes ikke. Men hver person har sin egen subjektive skala af præferencer. Rational når det vurderes, at en persons adfærd, hvor han, vel vidende om den krævede sæt af fordele, det er i stand til at sammenligne de forskellige sæt, vælge det bedste for sig selv.

Kvantitative (kardinal), teorien om forbrugernes adfærd i processen med løsning af problemet involverer sandsynligheden for målbar nytte. I dette tilfælde er det antaget, at der for god forbrug, kan måle dens nytteværdi. Således kan målinger hjælpe med at bestemme forskellen mellem varerne.

De grundlæggende bestemmelser i teorien om forbrugernes adfærd er et krav i faldet i marginale nytte. Således er det muligt at formulere en regel ligevægt. Forbruger ligevægt er opnået i den situation, hvor en person med et begrænset budget er ikke i stand til at øge nytten af en generel i udgifterne for færre ressourcer til at opnå en god og mere - på køb af en anden. En rationel person ville søge at erhverve noget, der vil bringe den største fordel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.