FormationVidenskab

Uddannelse i en europæisk. Succes eller kapløbet om status?

I september 2003 Rusland sluttede Bologna-processen på mødet i europæiske undervisningsministre i Berlin. Lige siden vores regering er blevet en medskyldig af den europæiske high school, hvis vigtigste mål er at levere høj konkurrencedygtig uddannelse, der opfylder behovene i det moderne samfund og den økonomiske udvikling. For Rusland, at dette trin er markeret med yderligere muligheder deltage i projekter af nationale universiteter, finansieret af Det Europæiske Fællesskab, som elever og lærere fra højere uddannelsesinstitutioner har en chance for at slutte sig til de akademiske udvekslingsprogrammer med førende universiteter i Europa. Vigtige aspekter af virkningen af den internationale kommuniké om pædagogiske metoder i vores land lit Elena Igorevna Pudalova, repræsentant for "United Construction Corporation", var leder af retningen af samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne.

Bologna-processen har givet udviklingen af det russiske uddannelsessystem er meget, især gjorde han en meget meningsfuld og kritisk holdning til den position, hvor staten uddannelsessystem og bidraget til fremdrift for handling i forbindelse med det ændrer.

Aktiv arbejde på integrationen af de ideer, Berlin-aftalerne i den russiske virkelighed blev gennemført i løbet af årene, og som ikke så længe siden blev dannet begrebet føderale målprogram for 2011-2015. En af de store opgaver for den russiske uddannelsespolitik er at danne et system af evaluering af kvaliteten af erhvervsfaglig uddannelse med deltagelse af arbejdsgivere.

For at informere offentligheden om funktionerne i projektet Federal Tjeneste for tilsyn på området for uddannelse og videnskab afholdt en række arrangementer dedikeret til skabelsen og udviklingen af en uafhængig vurdering af kvalifikationssystem. Eksperter på konferencen var repræsentanter for Rosobrnadzor og fagligt fællesskab, der er i tæt samarbejde om udvikling og godkendelse af nye modeller af systemet.

Som en del af denne idé 1. november, 2011 afholdt et webinar Pudalova Elena Igorevna, hoved retning på samspillet med uddannelsesinstitutioner "United Construction Corporation." Olena, som repræsentant for forbrugeren segmentet, delte funktioner i at arbejde med Undervisningsministeriet om udviklingen af faglige standarder inden for luftfart.

Erhvervslivet har dannet en faglig kompetence model, som skal være i overensstemmelse med akademikere, så han straks kunne tage kontor straks efter sin tiltrædelse. Denne model indeholder en række nødvendige kompetencer, funktioner og færdigheder, der kræves for hver specialist "output".

Med hensyn til vores virkelighed, ikke alle virksomheder er klar til at gå videre med udviklingen af faglige standarder, selv om det var, og løsningen af mange problemer i forbindelse med beskæftigelse er ikke altid kompetent i deres feltspecialister. Rekruttering Virksomheder indtaste denne lange og kontroversielle måde at tage ansvar for en modernisering af uddannelsesprogrammer i overensstemmelse med kravene i den moderne økonomi. Senere, Elena I. håber det vil være muligt at konsolidere og anvende bedste praksis for at undgå den tid, der bruges på sådan en omhyggelig proces for dannelse af kompetencer og standarder.

Taler om resultaterne af projektet er endnu for tidligt, i den seneste tid, repræsentanterne for den fagligt fællesskab endelig kunne formulere mål, den har sat samspillet med det videnskabelige samfund og til at definere de forventede resultater af dette samarbejde. Ifølge Ms Pudalova, arbejdet og alle de handlinger, som stadig bliver nødt til at blive taget bør udløse oprettelsen af en grobund for en konstruktiv dialog mellem branchen og uddannelsesmæssige sfære, som i sidste ende skal føre til en mærkbar stigning i kvaliteten af erhvervsuddannelserne i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.