Kunst og underholdningLitteratur

Poet Vilgelm Kyuhelbeker: biografi, kreativitet

Som en digter, Vilgelm Kyuhelbeker lidt kendt. Han voksede op omgivet af strålende digtere, frem for alt det, ingen tvivl om, var Pushkin. Zhukovsky, Vyazemsky Delvig var hans medarbejdere. I disse år skrev han Baratynsky. Vilkårene i disse digtere er nemt at fare vild med forældet, alt for borgerlige muse, som var på Kuchelbecker, selv om hans talent var betydelig.

familie

Kiichelbecker Wilhelm Karlovich blev født i 1797 i St. Petersborg. Familien var ikke rig, men de har og nyttige links, og indflydelsesrige slægtninge. Faderen, en højtuddannet mand, han studerede i Leipzig samtidig med Goethe og Radishchev. Han har omfattende viden inden for agronomi, økonomi og jura. Indflydelsesrige slægtninge hjalp ham til at tage stilling ved hoffet (sekretær for storhertug Paul Petrovich). Senere blev han udnævnt til direktør for Pavlovsk. Mor til William var også ved hoffet. Hun var en barnepige yngre søn af kejser Michael Pavlovich. Paulus Jeg gav faderen Kuchelbecker i livet lejemål ejendom. Det er her, i Avinorme, tilbragte sin barndom Vilgelm Kyuhelbeker.

Far Karl Kyuhelbeker, viste sig at være meget økonomisk mand. Han lykkedes godset, og selv i tider med misvækst i 1808 i hans ejendom bønder går ikke sulten. Men familien havde fire børn, og alle vi havde at uddanne, så pengene var aldrig nok.

I ni år, Wilhelm alvorligt syg og døv på det ene øre. Fra det faktum, at alle nedoslyshit før stille, glad og drillesyg barn blev nervøs og irritabel. Da William var elleve år gammel, hans far døde og boet i familien blev taget væk. Om familiepleje blev jeg voksen gift søster til William, Justine. Hendes mand blev senere en tutor af storhertug Nicholas og Konstantin.

Lyceum

På dette tidspunkt Vilgelm Kyuhelbeker allerede studeret på pensionatet, hvor der var en fremragende uddannelse. Men stor materiel hjælp familie havde åbnet en gratis Tsarskoje Selo Lyceum. I 1811 blev det bragt til en fjern fætter, Mikhail Barclay de Tolly. Teenager glimrende bestået optagelsesprøver.

Evne og udholdenhed af unge Kuchelbecker blev set overordnede. Men alt blev der også manglende kendskab til russisk og tysk forfattere lidenskab. Lyceum studerende gjorde nar af det på samme måde som den døve teenager. De drillede Kuchle og skrev epigrammer, at det er meget irriterende og føre til skænderier. Men godmodig godmodige Kuchle hurtigt afkølet. Men hans omfattende viden om og respekt for gymnasieelever kaldes udholdenhed. I en alder af 15, begyndte han at komponere digte med begejstring både på russisk og på tysk. Digte blev fremstillet ganespalte. Og det er vigtigt, hvormed han talte, som et digt, kaldes stadig latterliggørelse. Alexander Pushkin, også, ligesom alle andre, med ironi behandlede skrifter akavet Kuchle. Men hurtigt fandt ham og ligefremhed og oprigtighed, og det faktum, at han ved bedre end de fleste af litteratur, historie, filosofi. Og hvis det er nødvendigt, er det altid klar til at dele med alle dine viden. Vilgelm Kyuhelbeker med glæde tilhørte den poetiske gave Pushkin, hans poesi, klangfuld og præcis, med dybe tanker.

Service og poesi som høj kunst

I tyve år, med en sølvmedalje Kiichelbecker eksamen fra high school og indskrevet i kollegiet Udenrigsministeriet. Straks han befandt sig det ekstra arbejde. Kiichelbecker begyndte at undervise russisk litteratur på kostskolen. I 1820, ved at blive sekretær A. Naryshkin, Wilhelm Kiichelbecker tage til udlandet og besøge i Tyskland og Frankrig. I løbet af disse år har han komponerer aktivt digte og udskrifter. Det er den mest produktive periode i hans arbejde. Alt, hvad han har skrevet om hundrede digte. Der var mange efterligninger Zhukovsky, men generelt hans digte prætentiøs. Dette er et karakteristisk træk ved dem. Deres indhold - høj, men fordi hans kunst er patetisk. Kvinders billeder i digtene er ikke typisk for ham. Dette blev efterfulgt af tjeneste i Kaukasus Yermolov, men på grund af den duel, han går på pension og kan ikke finde et job.

Sagen, der ændrede livet

Af 1825, Kiichelbecker igen i St. Petersborg. To måneder før opstanden han tiltrådte den nordlige Society of decembristernes, og tjener på Senate Square. Pushkin troede, at han var involveret i opstanden ved et uheld. Først blev han udnævnt 15 års fængsel, efterfulgt af permanent eksil i Sibirien.

Sidste gang Pushkin så Kuchelbecker da han blev transporteret fra den ene slot til et andet i efteråret 1827. Pushkin Kiichelbecker, på trods af tilstedeværelsen af gendarmerne, skyndte sig at kramme og kysse hinanden. De blev separeret. Kuchelbecker, selv om han var syg, hurtigt siddende i en vogn og taget væk. Dette møde Pushkin altid mindes med følelser. Der er spekulationer om, at Kiichelbecker er prototypen på den Lena.

Den Sveaborg fæstning i 1832, skrev han "Elegy". I det, fortæller han om den triste tanker til fange, hovedet på hans hånd. Hvem kan forstå længsel i hans lyriske? Hvem er ligeglad med hans situation? Han er sin egen støtte. Hans fatning han ikke vil inspirere det umulige drømme. Lad ham i lænker, men hans ånd er gratis. Og alligevel kan han ikke undgå at føle trist om naturen, jorden, den enorme himlen, stjernerne, der omgiver andre verdener. Så bøjer hovedet, længes han efter skæbne. Det slukkede den guddommelige ild, der ikke er bange for noget fængsel, ingen forræderi af kærlighed, fattigdom. Således afslutter elegi Kuchelbecker.

I Sibirien

Dagbogsnotater Kiichelbecker er konstant, og Pushkin navn i dem er meget almindeligt. Men så blev han overført til Barguzin, hvor han giftede sig med den analfabet datter af en postmester, og han fik fire børn. Tre overlevede. Så, efter eget ønske Kuchelbecker overført under Tobolsk og derefter til højen, hvor han vil gå blinde. Igen, Tobolsk. Dette er allerede en meget syg mand. Han døde af tuberkulose i august 1846 levede ikke helt op til 50 år.

Indtil slutningen af livet Kiichelbecker vil behandle poesi som noget højere, profetiske, embedsmand idealer. Han var en filosof og samtidig romantisk Vilgelm Kyuhelbeker. Hans biografi er triste tanker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.