TravelingRejsetips

Et stykke af paradis på jorden - Maldiverne. Visum ved ankomsten i paradis

Sandsynligvis alle husker reklame chokoladebar "Bounty", lover himmelsk nydelse. Ud over det produkt annonceret i forbindelse med denne marketingkampagne, i høj grad tiltrukket sig opmærksomhed fra en smuk natur, fængslende med sin blændende skønhed og utrolig ro.

Det er denne følelse af forventer en turist besluttede at besøge Maldiverne. Visa på atoller i Det Indiske Ocean er den eneste hindring for union med fabelagtige resort natur.

Beliggende tæt på te af kejseren af verden - Sri Lanka - Maldiverne øhav er verdens et stort antal uforlignelige skønhed sine øer, forenet i atoller. Hvert barn af Maldiverne er ikke som de andre, og det eneste, der forener dem - ufattelige ro og lyse farver naturlandskaber.

For at komme ind i denne spændende verden, skal du kende svaret på en enkel og meget populær blandt turisterne spørgsmålet om, hvorvidt et visum er nødvendig til Maldiverne? Virkelig fantastisk, men dette stykke af himlen på jorden ikke er for utilgængelige for turister: der er ingen grund til at udstede rejsedokumenter før afgang udvej.

Maldiverne visum for borgere fra Rusland og SNG-landene sætte ved ankomsten til mandlige lufthavn på øen. For at få en eftertragtet stempel i dit pas, skal du have et gyldigt pas i mindst tre måneder, en returbillet med en fast dato, et dokument, der bekræfter hotelreservation, og, selvfølgelig, $ 50 per dag per person. Og så toldmyndighederne med sikkerhed fortælle den rejsende: "Velkommen til Maldiverne" visum stemplet i op til 30 dage gratis.

Hvis den ene forælder kommer til at tage en tur til øen et barn yngre end 18 år, er det nødvendigt og strengt nødvendigt at have dekoreret den anden forælders notarized tilladelse til at forlade barnet. Dette dokument skal udstedes på russisk. Hvis forældrenes navne er forskellige, på grænsen skal medbringe barnets fødsel.

For ikke at overskygge starten af ferien, øgruppen regeringen pålagt nogle restriktioner på toldregler Islands Maldiverne. Det visum vil blive givet til borgere, der uden nogen overtrædelser vil være toldkontrol. På det område af de atoller det er forbudt at bringe narkotika og alkohol produkter og produkter med pornografisk indhold, og film diske. Det er også forbudt at have sprængstoffer, krudt, kanoner og endda tilbehør til spearfishing. På øen er ikke tilladt at importere anti-islamiske litteratur og svinekødsprodukter. Skal udføres i håndbagagen er ikke tilladt sakse, knive og andre skarpe og spidse genstande.

Sandsynligvis en af de få steder på jorden, der samtidig ophidser det menneskelige sind og beroliger sjælen - det er Maldiverne. Visa opnået ved ankomsten til lufthavnen, hvilket giver mulighed for at fordybe sig i den unikke atmosfære af enhed mellem menneske og natur. Forbløffende skønhed af landskaber, udsøgt azurblå flade af havet og usigelig fredelig atmosfære - alt dette stykke af paradis på jorden - Maldiverne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.