TravelingRejsetips

Hvor at reducere barn i Moskva? Tips og tricks

Hvor at reducere barn i Moskva ... Hvis du er heldig nok til at finde dig selv eller til at leve i denne vidunderlige og enestående by, de mest sandsynlige problemer med en interessant tidsfordriv du bør ikke opstå overhovedet. Hovedstaden i Rusland er rig på teatre, museer, udstillinger, parker og forlystelsesparker. Uden overdrivelse, kan vi sige, at her er der noget for enhver smag til alle.

§ 1. For at reducere barn i Moskva. generelle oplysninger

Som en generel regel, i weekenden, og i endnu højere grad i løbet af ferien eller på ferie, mange forældre plagede det samme spørgsmål om, hvor de skal gå en tur i Moskva. I princippet alle selvfølgelig afhænger af behovene i barnet, og den finansielle kapacitet og fantasi af forældrene.

Et barn nyder at tilbringe tid i selskab med forældre, bedsteforældre, søskende.

Når du ikke bruger betydelige penge og blive hjemme ønsker ikke at, hvorfor ikke gå en tur i en af byens mange parker? Sokolniki, Tsaritsyno, er Kolomenskoye altid venter på at være både små og voksne besøgende. Der kan være nok til at boltre sig, løbe, råbe, sidde på græs om sommeren, eller spille snebolde og gå slæde om vinteren.

Hvis barnet er meget krumme, parkområdet tillader forældre at finde et roligt hjørne på frokost søvn.

Det skal medbringe et måltid og har en lille picnic. Tro mig, efter en dag ude i den friske luft, selv de mest inkarnerede kapriznik usandsynligt at opgive sandwich bragt hjemmefra eller suppe i en termokande frugt.

Af den måde, i Kolomenskoye og Tsaritsyno også kan besøge museer, opdager historien om deres fædreland eller deltage i en af de støjende regelmæssigt afholde arrangementer.

§ 2. For at reducere barn i Moskva i de varmere måneder?

Der muligheder kan være en hel masse. Som man siger, for enhver smag og budget. For eksempel i foråret, kølig sommerdag, eller på en dejlig efteråret at besøge Moskva Zoo. Dette sted er altid interessant, både for de erfarne naturelskere og for dem, der er fortrolig med det vil være en nyhed. Der er altid noget: købt dyr, som er yngre, er arrangeret forskellige former for arrangementer, og generelt, ser du, er altid interessant at komme væk fra travlhed i byen ind i en verden, hvor tiden faktisk kører en lille smule anderledes.

Tag en tur på børnenes jernbane, eller gå på en rejse med båd.

Ældre børn kan forventes at være interesseret i en udflugt til Ostankino tv-tårnet. Få vil nægte at beundre en stor by med et fugleperspektiv, og i det mindste for en kort tid til at finde sig selv på det niveau, hvor skyerne normalt dannes. Men så snart jeg vil gerne gøre to punkter. Først et besøg på to, øvre og nedre observation dæk - fornøjelsen er ikke billigt. Og for det andet, er børn under 10 år ikke lov til at gennemgå.

Den mest dristige, måske, vil nyde at besøge forlystelsesparken til dem. Gorky. Der kan virkelig være at teste din viljestyrke, mod og beslutsomhed.

§ 3. For at reducere barn i Moskva i den kolde årstid?

vi mere eller mindre løst med en gåtur varme fredfyldte dage er, men spørgsmålet om, hvor de skal gå i weekenden i Moskva, hvor i morgen himlen overskygges overstået, og vejret på gaden, for at sige det mildt, er ikke befordrende for lange ture, er det stadig åbent.

Alle børn er villige og glade for at lære nye ting. En eller anden måde, er der en meget fejlagtige tro, at museer og udstillinger - dette er ikke børnenes tidsfordriv. Tillad mig at være uenig. Det hele afhænger af, hvor godt voksne vil være i stand til at planlægge din dag. Selvfølgelig, fem- eller syv år barn vil sandsynligvis blive træt af den tre timer "walk" til Tretyakov Gallery og Museum of Fine Arts.

Hvorfor ikke prøve at tilbyde ham mindst et par minutter til at se på akvariet, planetarium, teater katte, is museum, trampolin center, Polytechnic eller zoologiske museer? Vær forberedt på det faktum, at barnet vil blive imponeret over, hvad han så, blankt nægter at forlade, og vil længe fortsætte med at prale til dine venner denne kampagne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.