SundhedPræparater

Lægemidlet "Sorbifer". Instruktioner til brug

Lægemidlet "Sorbifer Durules" er et komplekst stof af ascorbinsyre og jern. Lægemidlet har en anti-anæmisk virkning og anvendes til jernmangelanæmi.

Om stoffet kan du finde forskellige anmeldelser. Nogle patienter bemærker, at i modsætning til baggrunden for at tage bivirkningen blev der kun udviklet sidereaktioner, og der var ingen terapeutisk virkning. Mange taler imod effektiviteten af værktøjet.

Lægemidlet "Sorbifer". beskrivelse

Ascorbinsyre forbedrer absorptionen af jernsulfat, hvilket kompenserer for manglen på dette element i kroppen.

Karakteriserer lægemidlet "Sorbifer", brugsanvisningen indikerer en langvarig frigivelse af jernholdige tabletter. Således forhindres en uønsket forøgelse af koncentrationen af elementionerne i fordøjelsessystemet. Derudover er den irriterende virkning på slimhinden udelukket.

Absorption af lægemidlet er ret langsomt. Under tablettens passage gennem fordøjelseskanalen udføres udledningen af ioner i seks timer.

Lægemidlet "Sorbifer Durules". Brugsanvisning: Indikationer

En agent er ordineret til jernmangelanæmi i manifestationsstadiet og i latent periode. Lægemidlet anbefales også som en forebyggelse af en mangel i jernets krop.

Lægemidlet "Sorbifer". Instruktioner til brug: dosering

Voksne og unge (fra tolv år) anbefales som regel at tage to gange om dagen på en pille, en halv time før måltiderne.

I tilfælde af bivirkninger halveres doseringen.

Lægemidlet anbefales i første og anden trimester pr. Tablet pr. Dag. I tredje trimester af graviditet og under amning, ordineres en tablet to gange om dagen.

Varigheden af behandlingen er indstillet individuelt. Dette står for indholdet af jern i plasmaet.

Efter normalisering af hæmoglobinniveauet anbefales "Sorbifer" -præparatet til brug i yderligere to måneder.

I kliniske manifestationer af jernmangel af en udtalt natur kan behandlingsvarigheden være fra tre til seks måneder.

Lægemidlet "Sorbifer". Instruktioner til brug: kontraindikationer og bivirkninger

Medicin er ikke ordineret til esophagogostenosis eller anden stenose i fordøjelseskanalen. Lægemidlet er heller ikke anbefalet til forhold forbundet med øget aflejring i jernets krop.

Ved medicin, mild kvalme, forstoppelse eller diarré, kan epigastriske smerter noteres. Fækale masser kan blive svarte.

Medikament "Sorbifer". Særlige instruktioner. Lægemiddelinteraktioner

Før udnævnelsen af et middel er det nødvendigt at bekræfte jernmangel med resultaterne af laboratorietester. Det er nødvendigt at bestemme indholdet i jernets serum, dets samlede evne til at binde, for at udføre et hæmogram.

Det skal bemærkes, at lægemidlet "Sorbifer" kun virker i nærvær af jernmangelanæmi og jernmangel. Således er recepten af et lægemiddel til anæmi ikke forbundet med mangel på dette element upraktisk.

Forsøg ikke lægemidlet "Sorbifer Durules" samtidig med tetracykliner, antacidmidler, herunder calcium-, magnesium- og aluminiumsalte og forårsager et fald i jernabsorption.

Tilfælde af overdosering af lægemidler i praksis er ikke fastsat.

Lægemidlet "Sorbifer Durules" påvirker ikke hastigheden af de psykomotoriske reaktioner, patientens evne til at koncentrere opmærksomheden og også at kontrollere mekanismer, transportere og udføre potentielt farlige job.

Brug af lægemidlet ved gravid og pleje bør kontrolleres af en læge.

Lægemidlet bør opbevares ved en temperatur på femten til femogtyve grader.

Lægemidlet "Sorbifer-Durulex" bør aftales med en specialist. Før du bruger lægemidlet anbefales det at læse annotationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.