Sport og FitnessVægttab

Japanske metode til vægttab med et håndklæde: anmeldelser af læger

I dag, alle ønsker at være smuk. Kvinder, der forsøger at tabe sig, mænd er mere tilbøjelige, tværtimod - at opbygge muskler. For at gøre dette, åbner mange fitnesscentre, hvor instruktører arbejder. De bidrager til at finde de rigtige øvelser, der mest kan påvirke sundheden. Hvorfor fitnesscentre sådan popularitet? Tidligere en person havde en masse fysisk arbejde, der kræves, der handler på dens krop. Nu hovedsageligt i byerne for det meste folk ikke er engageret i fysisk arbejde. I denne henseende er der et sæt af kropsfedt og muskler ikke udvikle sig. Mangel på højt kalorieindhold fødevarer enten, det koster meget mindre nyttigt. Og det viser sig, at det moderne menneske fører næsten immobil livsstil. Selvfølgelig er der erhverv, der giver belastningen, men de er meget få.

De motionsrum folk kan pumpe krop eller tabe sig og blive slank. Derfor er mange mennesker besøger fitnesscentret. Der er forskellige kostvaner, der hjælper reducere kropsvægt eller, tværtimod, stige. En række af protein kosttilskud (proteiner) hjælp muskelvækst, hvis de opfylder reglerne for forbrug. Mange etablere sig som et eksempel på supermodeller og bodybuildere og ønsker at være ligesom dem. Alle øvelser kan opdeles i styrke og kondition. Den første brug kun bodybuildere, at sidstnævnte behov opretholde harmoni. Alle vælger selv, at han ikke længere har brug for, men det ideelle er at kombinere dem. Men ture til gymnastiksalen tage en enorm mængde tid og penge tidskrævende. Nogle er engageret i huset eller på gaden, for eksempel, der kører om morgenen eller erhverve simulatorer, som med succes har trænet. Generelt alle vælger hvad han kan lide. Derfor kan du bruge den japanske metode til vægttab med et håndklæde. Anmeldelser kan læses nedenfor.

motion derhjemme

Men mange er tilfredse med deres vægt og ønsker at se slankere bare visuelt. Det ser ud til, at dette er umuligt. Og sandheden, så meget som muligt for at tabe i taljen, uden at reducere kropsvægten? Svaret er enkelt: den japanske metode til vægttab med et håndklæde. Ikke meget velkendt metode, som nu vinder popularitet. Det kom op med Dr. Fukudzi, du gættede det, i Japan. Interessant, denne metode giver mulighed for kun et par minutter om dagen for at reducere omkreds af taljen. Det skal bare have en masse naturen har brede hofter. Men hvad med den japanske metode til at tabe sig med et håndklæde virker på kroppen, hvis ikke reducere vægten? Hvor effektiv og om det sikkert? Hvordan kan du vide, om du kan bruge det derhjemme? Det er muligt at understrege læsning anmeldelser. Japansk metode til vægttab med et håndklæde hjælper.

afklaring

I dag vinder i popularitet japansk metode til vægttab med et håndklæde. Anmeldelser fagfolk om ham er positive. Det er interessant, at takket være ham, kan du tabe på øjnene, selv uden at ty til fysisk aktivitet. Efter klassen, vil du bemærke, at udøvelsen øger din højde. Hvad er hemmeligheden her? Hvordan er det at kombinere begrebet "vægttab" og "håndklæde"? Japanske metode, ved første øjekast, er det yderst vanskeligt. For at forstå, hvad der er det væsentlige, kan du læse anmeldelser nedenfor anførte. Japanske metode til at tabe sig med et håndklæde i virkeligheden ganske enkel.

Men, hvis man ser, kan du se, at når du bruger det strækker rygsøjlen, stigende i længden på bekostning af at reducere mængden i bredden. For eksempel ler, der spiller som et barn. "Sausage" lavet af dette materiale ved kørsel stigninger i længde og dermed bliver tyndere. Også kroppen som om strakt, når en japansk metode til vægttab med et håndklæde. Anmeldelser af det der er tilbage som praktikanter og læger. Med denne metode, du bare nødt til at ligge ned. Ingen grund til at tilbringe en udmattende træning. For information om hvordan man kan tabe med hjælp fra den japanske metode, der er beskrevet nedenfor.

Anmeldelser af læger

Selvfølgelig, før den uddannelse, du har brug for at læse anmeldelser af læger. I de fleste tilfælde tale de positivt om denne metode til vægttab. Læge Fukudzi, slankende forfader med et håndklæde, en meget fornem specialist, der nærmede sig den nye metode med sans for opfindelsen. Fordi læger og enig med min kollega, som studerede kontraindikationer og mulige komplikationer, at vægttab metode med et håndklæde sikkert for de fleste.

Hvad der er behov

Som den kombinerede vægttab og et håndklæde? Japanske metode er netop i disse vilkår. I princippet et håndklæde - valgfri komponent, er det simpelthen passer over den anden. Vægttab, bedre til at sige - stretching opstår, når du bruger dem til andre formål, samt en blød sikker materiale, der let kan glide.

Desuden vil det være nødvendigt en blød pude, som er let tilgængelige i specialbutikker. Selv om det kan gøres uden det, en almindelig tæppe er også rart. Det vigtigste er, at overfladen er blød og ville ikke tillade, at organet til at bøje, så sengen eller en komfortabel sofa vil ikke passe. Det er også nødvendigt at bemærke den tid, men det kan gøres på normale timer. Tøj til denne metode er ikke kritisk, egnet, enhver bekvem og ikke hindrer bevægelse, er hovedsagelig sport. Alt i alt ganske enkel, i det mindste hvad angår forberedelse, japansk metode til vægttab med et håndklæde. Anmeldelser af ham bedre undersøgelse før træning.

uddannelse

Først skal du et blødt håndklæde roll i roll og, om nødvendigt, binde det med et reb. Men det er ikke nødvendigvis en person kan holde perlen fra udrulning af en vægt. Det skal siges, at håndklædet skal vælges med omtanke. Det bør være den bredde på ikke mindre end kroppen, er det nødvendigt for de bedste resultater. Roller behøver ikke at gøre mere, ideelt set bør håndfladen være helt at dække det, men hvis lidt mangler - så fortvivl ikke. Bredden i sidste ende afhænger af tilstanden af kroppen, smerter i lænden er bedre at starte små. Hvis ryggen er sundt, det også bør ikke overvurderes kraft er ikke vigtig bredden og tid til at blive brugt på motion. På et stort træ i lang tid ikke vil ulezhat.

Forløbet af øvelserne

Efter træning kan du begynde at udøve. Mange mennesker bruger vægttab med et håndklæde. Japansk metode, der gennemgår kan udforskes yderligere, meget effektiv. Først skal du sidde ned på måtten. Akslen af håndklædet er sat under taljen. Så må du ligger på den, så centret var ved navlen. Derefter kan du slappe bedre. Det er meget vigtigt, at rygsøjlen ikke kan strække ud. Heel sat på skulder bredde fra hinanden, og tilslut sokker. Hænder trukket opad (i forhold til kroppen, i stedet for på gulvet), palmer ned og drej forbinde små fingre. Efter alle de ovennævnte er du nødt til at forsøge at ligge 5 minutter. Hvis uddannelsen er udført korrekt, så er det svært at gøre. Som regel er de fleste begyndere er ikke i stand til at modstå denne gang, men du skal prøve.

Denne fremgangsmåde er snarere en strækning end at miste vægt. Efter øvelserne rygsøjlen vil begynde at stige i stedet. Det kan være ganske smertefuldt. For at opnå maksimale resultater, du har brug for hver dag for at gentage den japanske metode til vægttab med et håndklæde. "Tabe liggende" - er mottoet for alle dem, der hjalp på vej til Fukutszi, en læge, der kom op med mange lignende øvelser. I Rusland, denne metode er ikke særlig populær i Japan, en bog og snakke om det, og nogle andre kom med et oplag på 6.000.000 eksemplarer. Den foreliggende furore.

efter klasser

Efter afslutningen af uddannelsen kan ikke skarpt stige. Det er nødvendigt at rulle til den højre side og ligge ca. 1 minut. Så bør tage accumbency og slappe mere så meget. Du har brug for at komme op langsomt og bevidst. Den vigtigste ting, at rygsøjlen på plads. Udfør følgende tidspunkter har brug for kun 24 timer.

resultat

Det er sagt, vægttab der sker lige for øjnene af os. I fem minutter, nogle formår at reducere talje med 5 cm. Selvfølgelig et sådant resultat ikke styre alt. Efter øvelserne rygsøjlen nachot klikker på plads, og i sidste ende reduceret taljen ikke så meget. Men med daglige gentagelser nemt tabe sig - såvel som under træning i gymnastiksalen. Selvfølgelig er dette ikke vægttab, men endnu vigtigere -artikel slankere og forbedre din kropsholdning.

Godbidder

En masse piger bruger japansk metode til vægttab med et håndklæde. Anmeldelser af læger på forskellige måder fat. Positive aspekter i forhold til de udmattende træning indlysende. Fukudzi metode kræver ikke meget arbejde, i virkeligheden, kan du blive slankere, bare liggende på gulvet. Desuden let forøget vækst.

ulemper

Men metoden er ikke tilgængelig for alle dem, der har problemer med tilbage. Det kan forværre sundhedstilstanden. Derfor, før du starter en øvelse bør du helt sikkert se en læge. Desuden har denne metode ikke reducere vægten. Det kan derfor ikke signifikant hjælpe folk med overvægt. Metode snarere supplerer træning. For nogle kan det virke som magi, men glem ikke, at du kan tabe kun visuelt, på grund af den spinal stræk. Der er grænser, hvorefter yderligere undersøgelser kun vil forevige resultatet. Hertil kommer, at hvis forkert udført, er det sandsynligt ikke få det forventede resultat, og i værste fald skade ryggen.

Kontraindikationer

Japanske metode til at tabe sig med et håndklæde er kun tilgængelig for dem, der ikke har rygproblemer. Det vil sige, folk med osteochondrose, for eksempel udførelse er strengt forbudt. Desuden kan der være et problem for dem, der har beskadiget rygmuskler. I hvert fald, hvis du begynder at gøre, henvises til den relevante læge. Det viser sig, er det ikke så svært at forstå, hvordan man tabe sig med et håndklæde. Japansk teknik til mange værker vidundere.

anmeldelser praktikanter

Anmeldelser prøve denne metode til vægttab for det meste positive. Mænd, der ønskede at genoprette, ikke kun maven slank, men dens vækst er også tilfreds. Men, selvfølgelig, kvinder, der bruger metoden så meget mere. Den generelle betydning af følgende anmeldelser: en fremragende metode til dem, der ønsker at blive slank og forbedre kropsholdning. Med flere uddannelse resultatet er simpelthen fantastisk. Læger også er tilfredse med en meget sikker måde at tabe sig, hvilket også forbedrer sundheden af ryggen på folk, der ikke har rygproblemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.