Hjem og familieKæledyr

"Dirofen-paste" til hunde: brugsanvisning og feedback

"Dirofen-paste" til hunde antigelmentikam fremstillet i form af en salve. Som en del af lægemidlet - de to vigtigste stoffer, der er effektive i kampen mod forskellige typer af flade og runde orme og deres larver.

Frigivelse af lægemidlet

Der er tre typer af narkotika "Dirofen" tabletter, suspensioner og pastaer. Alle af dem er designet til at bekæmpe indvoldsorm hos hunde.

Release tabletter produceret i to størrelser, der er beregnet til enten hvalpe eller voksne hunde. Indeholder lægemiddel i en plasticpose og er hvid i farve. Tabletterne er sammensat af komponenter såsom fenbendazol, pyrantelpamoat og yderligere additiver.

"Dirofen paste" - en tyk substans pakket i en sprøjte, hvilket svarer til 10 ml. Som en del af denne masse existents af samme stof som tabletterne, med tilsætning af græskar olie og praziquantel.

Et præparat i form af en suspension er emballeret i hætteglas, hvis volumen er 10 ml. Hver pakke "Dirofena" fæstnet speciel sprøjte dispenser og en mærkat, der skal indsættes i passet af dyret. Fremstillingen svarer til den flydende masse af gul farve, der er til stede i præparatet svarer til tabletter og pasta stof.

Hvis det indtages, de aktive ingredienser kommer i spil, der forårsager lammelse af parasitter og føre til deres yderligere ødelæggelse. I denne artikel, vil vi overveje det "Dirofen" i form af en pasta til hunde.

lægemiddelkomponenter

"Dirofen-paste" - lægemiddelkompleks, der er beregnet til behandling og forebyggelse af orme i dyr, for at være præcis, hos hunde. "Dirofen" er tildelt i tilfælde af nematoder, cestodosis og blandede skadedyrsangreb.

Alle komponenter er tilgængelige som en del af dette præparat, har en effektiv virkning på parasitterne på alle stadier af udvikling. Det betyder, at man modtager nok fuld. Vævet hurtigt nok får "Dirofen-paste", og derefter det kommer ind i dyrets blod.

Den maksimale koncentration opnås efter et par timer efter behandling. Det stof er ikke skadeligt for nyrerne og leveren, er det udskilles i galden og kroppen af hundens urin.

Indikationer

"Dirofen-paste" til hvalpe og voksne hunde - et middel til bredformat med anthelmintisk effekt. Det fjerner parasitter på noget tidspunkt i deres udvikling. At karakterisere virkningen af komponenterne kan være som følger: inhibering af fumarat reduktase enzym parasitter dæmpning parasitiske indvoldsorme aktivitet og muskelfibre, forstyrrelse af energi medfører lammelse og død af alle skadedyr. De døde orme fjernes fra hundens krop i fæces.

Pastaen indgives oralt, ind i tarmen, det spredes hurtigt på væv og organer. Nogle komponenter i lang tid forbliver i kroppen, udskilles ikke i urinen og fæces. Pastaen virker flere timer efter administration.

Kontraindikationer og bivirkninger

Du kan ikke bruge "Dirofen-paste" i følgende tilfælde:

  • hvis hunnen er gravid (begyndelsen og midten af graviditeten);
  • hvalpe alder ikke har nået 3 uger;
  • hvis hunden feeds hvalpene;
  • er inflammatoriske eller infektiøse sygdomme;
  • dyr undergik kirurgi (ethvert kirurgisk indgreb).

Kom en hund behandle, skal du læse brugsanvisningen "Dirofena-paste". Den indeholder oplysninger om bivirkninger - for eksempel denne kvalme, manglende appetit, svaghed kæledyr. Hvis der er bivirkninger, er det nødvendigt at otpaivat hund vand eller se en specialist.

Nogle gange, efter virkningen af lægemiddelpartiklerne allergiske reaktioner. Dette kan være den forkerte dosis. Når dette sker hos hunde opkastning, udvidede pupiller, manglende koordination og diarré.

Vejledning til brug

Instruktioner "Dirofena-paste" siger, at lægemidlet i en dosis på 20 mg er beregnet hvalpe, hvis alder har nået 3 uger.

Pasta med et mærke på 60 voksne hunde tilladt. Det bruges som en forebyggende og terapeutisk middel til nematoder og alle former for invasioner.

Det er umuligt at anvende pastaen til hundene, der lider af underernæring, infektionssygdomme, ammende eller gravide, nyfødte hvalpe.

Doseringen er ordineret individuelt afhængigt af graden af angreb med parasitter, er det stof anvendes én gang. På 1 kg af dyrets legemsvægt nødvendigt at anvende 1 mg "Dirofena pasta".

Til forebyggelse er nok til at anvende værktøjet på kvartalsbasis, de estv 3 måneder. For eksempel er den første dosis administreres til hvalpen 12 uger, og derefter efter 3 måneder, dvs. seks måneder. Gravide kvinder lov til at udføre ormekur i anden halvdel periode. Som for sygepleje hunde, behandling mod parasitter muligvis 3 uger efter fødslen, men kun med tilladelse fra en dyrlæge og under hans tilsyn.

personlige forebyggende foranstaltninger

"Dirofen-paste" for hvalpe, brugsanvisningen, der er vist ovenfor, samt andre lægemidler, kræver overholdelse sikkerhed under behandlingen. Det er nødvendigt at overholde veterinære anbefalinger og anvisninger. Der må ikke ryges, spise, mens håndtering af produktet. Når proceduren for behandlingen er færdig, skal du vaske dine hænder grundigt med sæbe og vand.

Hvis "Dirofen pasta" ved et uheld kommer på huden eller slimhinderne i øjnene, skal du straks vaske dem med varmt vand. Hvis overfølsomhed eller en tendens for allergi er det tilrådeligt at gennemføre proceduren i medicinske engangsprodukter handsker for at undgå direkte kontakt. Hvis en eller anden grund var der en allergi eller narkotika blev forvekslet i, bør du straks kontakte en læge (helst bære en etiket på stoffet).

Det er strengt forbudt at bruge en tredjeparts sprøjter dosering, der tidligere tjente til sprøjtning husstand værktøjer! Sådanne elementer skal bortskaffes umiddelbart efter brug.

korrekt fastholdelse

"Dirofen-paste" kan gemmes op til 2 år. narkotikaproduktion dato er angivet på emballagen. Opbevares på et køligt pasta mørkt sted, hvor du ikke har adgang børn og dyr.

Som forberedelse ingen giftige stoffer, når de indtages nok mave vask mineralske eller postevand. Efter bearbejdning til processen ejer tilrådeligt at vaske hænderne grundigt og behandle dem med antiseptisk.

Lidt af en bedømmelse,

Anmeldelser "Dirofene-paste" er mere positiv. Hundeejere siger, at ofte før enhver vaccination dyrlæge tildeler dette præparat. eksperter anbefalede også, at du bruger en pasta eller suspension, som er ganske vanskeligt at give PET en pille. Det skal også bemærkes, at på en dag med fæces strækker sig udad og døde parasitter. Der er ingen bivirkninger, hundene er glade og sunde.

Ejere af hvalpe og hunde, prøve effekten af lægemidlet på deres kæledyr rådes til at erhverve midler, baseret på parametrene for hunden. For eksempel, for en lille terrier kan købe et værktøj designet til små dyr. Den ideelle løsning betragtes som "Dirofen-paste". Hunde kan slikke deres egen medicin, der ikke forårsager problemer ejere. Anmeldelser indikerer, at anlægget er velegnet til forebyggelse, er det ikke giftigt, og derfor uskadelige.

Men, som det er tilfældet med andre stoffer, der er negative anmeldelser. Nogle har bemærket, at der er bivirkninger efter indtagelse af lægemiddel, for eksempel, diarré og opkastning. Selvfølgelig er reaktionen uforudsigelig, fordi alt afhænger af den enkelte hund. Mange mennesker bruger "Dirofenom" i flere år og er helt tilfredse med hans indsats. Pasta, tabletter og affjedring er ikke skadelige for kroppen af dyret, selvom utilfredse folk er altid og overalt.

Den overkommelige af et lægemiddel kan ikke, men glæde sig. Eksperter siger, at der er godt "Dirofen" både voksne hunde og hvalpe. I begge tilfælde fuldstændig fjernelse af orme fra kroppen. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at det er lettere at give hvalpene, selvfølgelig, pasta eller gylle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.