InternetDomæner

I Nordkorea er der kun 28 hjemmesider?

For et par dage siden faylohranilische GitHub viser alle registrerede domæner klassificeret i .kp. Denne top-niveau kode for et land som Nordkorea. I det væsentlige, fremgår det, at det har kun 28 hjemmesider.

Hvilke websteder er tilgængelige for Nordkorea?

Mens mange af disse steder ikke er tilgængelige, de giver en sjælden mulighed for at forstå, hvordan tingene fungerer i Nordkorea og hvordan ubrugelig, i virkeligheden, er internettet i landet.

Blandt de websteder til rådighed for Nordkorea, kan du vælge en portal for køb af flybilletter, kulinarisk site med film, hvoraf flere uddannelsesmæssige, turistråd, flere nyhedsbureauer og stedet for samfundsvidenskab. Det blev også konstateret, at i Nordkorea er der en form for socialt netværk kaldet "Friend". Kan det sammenlignes med den populære over hele verden af tjenester, er det meget svært at sige. Men det er klart, at brugere i andre lande har langt flere muligheder, når de beslutter at oprette din konto på de sociale netværk.

Du kan endda få adgang til mange af de ovennævnte steder, selv om dette kan tage et stykke tid - jo, de er nok ikke alt for vant til den tunge international trafik, så det er usandsynligt, at andre end nordkoreanere kan de være interesseret i .

Hvordan fik du denne information?

Ledsager stillingen i GitHub forklarer, hvordan sikkerheden i cyber eksperter har formået at få disse data i deres egne hænder. September 19, 2016 omkring 10 pm en af de øverste niveau servere til Nordkorea var et uheld sat på en udvidelse af de globale DNS zone overførsler. Dette giver mulighed for alle, der udfører AXFR anmodning om at få en kopi af ns2.kptc.kp DNS øverste niveau data.

Så hvad slags oplysninger er tilgængelige på de nordkoreanske steder?

En væsentlig del af nyhedsartikler fokuseret på leder Kim Chen whe land, hans far og tidligere leder Kim Than Ira, samt de seneste test af atomvåben, som blev gennemført i landet.

Her er nogle eksempler på overskrifter på nyhedskilder, som kontrolleres af staten: "Den nordkoreanske atomprøvesprængning vil for suverænitet og fred", "forbrydelser i forbindelse med lægemidler, herunder svovlsyre Koreas unge."

En artikel refererer til "den enstemmige ønske og legitime ret det koreanske folk at udvise amerikanske tropper fra Nordkorea og for at opnå fred på den koreanske halvø ... De koreanske folk vil aldrig opgive sin sag, for at ødelægge amerikanske militære trusler og økonomisk pres."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.