Hjem og familieKæledyr

Usher - er den største katterace

Katte - dette er den mest almindelige kæledyr i øjeblikket. Store og små, vrede og søde, forskellige farver og figurer, i almindelighed, for enhver smag. Lad os nu tale om, hvad der er den største katterace.

På denne score går til en masse polemik blandt de store katte kan identificeres som Usher, Maine Coon og andre. Men vi vil tale om én race.

Usher - den største kat. Racen er avlet relativt nylig (omkring syv år siden), det britiske biotekselskab kaldes "Livsstil Kæledyr", men straks blev populær blandt kæledyr kærester. Disse væsener, som synes bare fantastisk, erobret alle sine store størrelse og fantastiske karakter. Vi vil fortælle dig mere om dem og de punkter.

Oprindelse og udseende

Usher er eksotiske hybrid race. Det viste sig som et resultat af blanding af asiatisk leopard, simpel huskat og en afrikansk serval. Vægten af kæledyr kan nå fjorten kilo og længden og kommer til at være en meter. Udseendet af racen ligner en sfinx, men takket være den farve, de ligner også leoparder, der bringer et strejf af det eksotiske til dit hjem. En anden fordel ved disse vidunderlige skabninger er, at de er allergivenlige, så vil være den bedste ven af ethvert menneske.

udgifter til

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke kun er den største race af huskatte, men også den dyreste. Derfor, måske, er deres eneste ulempe er, at der er disse repræsentanter for omkring tyve tusind dollars, og ikke alle har råd til sådan en forunderlig bæst, trods et stort ønske.

Arten af rovdyr

På trods af at Asher - den største katterace, repræsentanterne for sin helt legende. De har høj intelligens, en dejligt temperament. Disse kæledyr er blid, og de har ikke brug for ekstra særlig pleje, det bør være den samme som sædvanlig for os katte. De er fodret med en normal kost, men selv de kan være at gå, det kun har brug for en snor. De er omgængelig, så de vil komme sammen med andre kæledyr, hvis de er i huset. Playful naturen vil bringe glæde til dine børn eller dig som kæledyr vil gnide mod dine ben. En anden favorit aktivitet af eleverne (som, ja, alle af katten) - en drøm.

Ud fra ovenstående kan det konkluderes, at på trods af den fantastiske udsigt (for de største kat arter, sammenlignet med de sædvanlige repræsentanter for den slags virker bare enormt) Usher er en ideel kæledyr.

Erhvervelsen af et kæledyr

Hvis du beslutter dig for at finde dig selv sådan en ven, så er du nødt til at komme på linje. På trods af den enorme omkostninger af kattene, de ønsker at købe en masse, så vil optage hele året forude! Ud over udseende, en anden grund til de høje omkostninger og kø er, at virksomheden er vokset kun omkring hundrede repræsentanter for et år.

Nu ved du om, hvad der er den største katterace, hvordan det ser ud, og de kan lide at gøre. Måske en dag i dit hus Usher vises.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.