ForretningHuman Resource Management

Jobbeskrivelse Sales Manager

For at sikre et stabilt forhold mellem handel og produktion selskab og kunder i virksomheden struktur er der salgsafdelingen. Afhængig af størrelsen af virksomheden, i denne afdeling kan omfatte en eller flere medarbejdere (sælgere). Dette erhverv er meget almindelig i området for engros salg. Afhængigt af hvilken type af objekter solgt, kan medarbejderen have en tilsvarende specialisering.

Duty manager instruktion på salg opfordrer til udvikling og implementering af en række værker, herunder tilrettelæggelse og etablering af salgsnetværk. Det omfatter også udførelse af arbejder i forbindelse med forberedelse, udvælgelse af arter, fremgangsmåden og den sammentrukne formular. Når du opdaterer videngrundlaget af virksomheden, salgschef også lavet en systematisk analyse af værket, i salget og i overensstemmelse med resultaterne af de rapporter, der udarbejdes for den øverste ledelse.

Jobbeskrivelse Sales Manager indeholder en temmelig bred vifte af opgaver. Den vigtigste opgave for eksperten er at finde potentielle købere. Klienten Manager bruger flere metoder. Som regel er det vigtigste arbejde, som telefonopkald (klienten er forsynet med generelle oplysninger, der afspejler essensen af virksomheden). Kommunikation med kunden via telefonopkald kræver et efterfølgende møde med ham. For at udvide sin kundebase, ifølge manager Kunden forestår tilrettelæggelsen af PR-arrangementer og deltager i udstillinger og præsentationer. Effektiv styring og kundernes interaktion opnås ved at skabe en positiv følelsesmæssig stemning i forhandlingsprocessen. I dette tilfælde skal medarbejderen varetage behovene hos kunden.

Duty manager instruktion på salget omfatter også dannelsen, vedligeholdelse og service transaktioner. Medarbejderen skal være kompetent i deres specialisering, der vil give kunden oplysninger om den vare eller tjenesteydelse, besvare alle hans spørgsmål.

Afhængigt af de aktiviteter, omfanget af de varer eller tjenester, der tilbydes, kan en officiel erklæring Sales Manager bestemme yderligere opgaver til medarbejdere. Samtidig, som regel have en fri planlægning af arbejdstiden. Det skal bemærkes, at denne specialisering giver visse moralske byrde for medarbejderen. I den forbindelse klienten manager skal have en meget stærk karakter, fleksibilitet adfærd, kommunikationsevner, observation osv De nuværende markedsforhold tyder den hårde konkurrence blandt virksomhederne. Derfor jobbeskrivelsen Customer Service Manager forudsætter et vist kendskab til markedsføring, økonomiske og juridiske områder. En væsentlig forudsætning for en effektiv drift er at følge reglerne for business etikette vedtagne. Client Manager bør være styret af markedet, at kende de principper og de grundlæggende salgsteknik, læsefærdigheder til at bruge en personlig computer.

Strukturen i mange virksomheder giver til stillingen som brand manager. Som regel specialisten refererer til marketingafdelingen. Jobbeskrivelse Brand Manager indeholder planlægning og gennemførelse af aktiviteter med henblik på at udvikle brandet (produkt eller corporate). De vigtigste opgaver i denne specialist er planlægningen og gennemførelsen af markedsføring forskning relateret til hele spektret af spørgsmål i forbindelse med dens oprettelse, udvikling og markedsføring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.